Sadness

Jag blir lite ledsen på alla Mass Effect-fans som sitter och är skitarga på BioWare för att de tycker att det blev ett dåligt slut. För rent tekniskt sett så var det inte ett dåligt slut, utan det som saknas är bara ett "vad hände sen". Så att man får veta vilka karaktärer som överlevde, hur de gick vidare med sina liv efter kriget and so on.

För jag tror inte att (spoiler varning) de karaktärer som kraschade med Normandy i slutet av spelet blir strandade på jungel-planeten utan mat för all framtid tills de dör. Svarta lådor finns ju redan på vår tid, så jag misstänker att det finns en aningen mer utvecklad version av denna 150 år in i framtiden när spelet utspelar sig.

Och vill man inte att Mass Effect-relay'erna ska förstöras får man ju helt enkelt strunta i att förstöra dem. Faktiskt. Det fanns två val man kunde göra (tre, om man hade lyckats med lite specialsaker), varav ett av dessa val inte inkluderade att förstöra dessa relays.

Förlåt min ranting om Mass Effect när jag vet att ingen bryr sig, men jag orkar inte skriva det där folk bryr sig så de kan hacka på mig för att jag inte håller med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Notera gärna att jag INTE vill ha kommentarer om hur min dag har varit, om att jag ska rösta på dig om ditten och datten! Skriv någonting relevant till inlägget!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0