Arguing; I don't get it.

Jag förstår inte poängen med att bråka.

Dela åsikter - okej.

Berätta när man inte håller med om något - okej.

Bråka - Varför?

Jag mår fysiskt och psykiskt dåligt när folk bråkar. Det behöver inte ens vara ett stort bråk, med skrik och gråt, jag mår dålig bara det blir en konfrontation. Jag vill inte älta saker som har hänt. Det har hänt, någon tyckte inte om det, måste vi prata om det i tre timmar?

Du får gärna säga att du inte håller med, eller att du tyckte jag gjorde fel, men jag vill inte behöva förklara mig, eller vara tvungen att säga att jag ångrar mig eller för allt i världen att du ska sitta och ställa mig en massa frågor eller ha ett långt tal om vad du tycker om det.

Jag gjorde något.

Du tyckte inte om det av någon anledning.

Säg det. Säg "Jag tyckte du hanterade det där fel. Jag tyckte du sa någonting dumt. Jag tyckte att det var onödigt."

Inget mer.

Ingen konfrontation. Inget "hur ska vi lösa det här?" i flera timmar där du säger allt som var fel och jag ändå inte kan ändra på vad jag gjort. Jag kan ångra mig. Jag kan be om ursäkt. Jag kan bättra mig och jag kan göra på ett annat sätt en annan gång. Men jag kan inte ändra det som hänt.

Snälla bråka inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Notera gärna att jag INTE vill ha kommentarer om hur min dag har varit, om att jag ska rösta på dig om ditten och datten! Skriv någonting relevant till inlägget!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0