Arton och ett halvt...

...och min syster snor fortfarande mina kläder, istället för att fråga om hon får låna dem. Kul.

Mass Effect 3

Det gör lite ont i själen på mig när jag får en spoiler för ett spel. Även om det bara är en liten om vad som händer en timme in i spelet som jag redan hade räknat ut skulle hända utan att ens ha spelat spelet, så gör det lite ont.

Jag tycker som inte om att se en trailer till något där det dyker upp en massa saker som man inte vet ska hända, knappt det. Av någon anledning vill jag gärna veta så lite om t.ex. Mass Effect 3 som möjligt innan jag spelat det. För det känns som att jag annars kanske får veta hur det slutar. För det är ju bara den sista timmen av spelet som man slåss mot bossen. Eller?

Så jag blir lite ledsen i själen när det dyker upp spoilers i alla trailers. Jag vill inte veta en massa saker om det än. Jag förstår om andra tycker det är kul att veta så mycket som möjligt, det vill jag också, men inte före jag spelat igenom spelet. Jag vill ju ha en trailer som de här:DLC

Jag hatar DLCs. Jag gillar inte att behöva ladda ner saker. Speciellt inte när det innebär "köpa och sen ladda ner". Varför finns inte alternativet "köpa skiva och spela"? Är det för att du då kan låna ut denna skiva till dina vänner så att de slipper köpa DLCn?

Jäkla skit.

Så tar det såklart skitlång tid att ladda ner en DLC också.

http://www.allout.org/en/actions/stop_forced_sterilization

Jag förstår att det här är ett massmeddelande som skickats till alla som har skrivit under på All Out, men jag grät i alla fall. Jag grät också när jag bad min syster att skriva på och jag kommer gråta när jag ber pappa och mamma skriva på.

Dear Amanda,

A few days ago, you called on Prime Minister Fredrik Reinfeldt to end forced sterilization for transgender people in Sweden.

I am one of the people you stood up for, and I'm writing to say THANK YOU.

I'm transgender - and today, if I want to legally change my identity card to reflect my true self, Sweden will force me to be sterilized.

I've made a short video to explain the situation and ask others to join our movement. Please watch and share this video now: if enough of us sign on, the Swedish Prime Minister will be forced to answer us.Html.

Fan. Jag saknar att Html-koda hemsidor. Som typ... The Ferret Scale. X'3

Arguing; I don't get it.

Jag förstår inte poängen med att bråka.

Dela åsikter - okej.

Berätta när man inte håller med om något - okej.

Bråka - Varför?

Jag mår fysiskt och psykiskt dåligt när folk bråkar. Det behöver inte ens vara ett stort bråk, med skrik och gråt, jag mår dålig bara det blir en konfrontation. Jag vill inte älta saker som har hänt. Det har hänt, någon tyckte inte om det, måste vi prata om det i tre timmar?

Du får gärna säga att du inte håller med, eller att du tyckte jag gjorde fel, men jag vill inte behöva förklara mig, eller vara tvungen att säga att jag ångrar mig eller för allt i världen att du ska sitta och ställa mig en massa frågor eller ha ett långt tal om vad du tycker om det.

Jag gjorde något.

Du tyckte inte om det av någon anledning.

Säg det. Säg "Jag tyckte du hanterade det där fel. Jag tyckte du sa någonting dumt. Jag tyckte att det var onödigt."

Inget mer.

Ingen konfrontation. Inget "hur ska vi lösa det här?" i flera timmar där du säger allt som var fel och jag ändå inte kan ändra på vad jag gjort. Jag kan ångra mig. Jag kan be om ursäkt. Jag kan bättra mig och jag kan göra på ett annat sätt en annan gång. Men jag kan inte ändra det som hänt.

Snälla bråka inte.

SOPA

Jag är LIVRÄDD att SOPA ska gå igenom. Nu ligger den visserligen "på is", men det betyder att den när som helst kan komma på tal igen och då finns chansen att den går igenom. Och om USA bestämmer sig för att blockera sidor som bryter mot copyright-lagen, så lär det inte vara så stort steg kvar innan Sverige också gör det. Och att USA blockerar sidor innebär - vad jag förstått - inte bara att folk med amerikanska IP-adresser inte kan gå in på vissa sidor, utan att amerikanska sidor som inte stämmer överrens med SOPA och PIPA och allt vad det heter förmodligen stängs ner.

Vilket betyder slutet för internets yttrandefrihet.

Du kommer inte kunna citera en annan hemsida eller låna utdrag från Wikipedia (som skulle blockeras, för övrigt), utan att det skulle gå emot SOPA. Inte låna bilder från Google. Inte någonting. Och internet är vår största informationskälla.

Och jag mår illa.

Det finns bättre sätt att stoppa piratkopiering. Om det nu är det man är ute efter. Man kanske bara vill skapa ett storebrors samhälle a la 1984.

Jag trodde aldrig att jag i mitt liv skulle vara rädd för att kanske behöva uppleva ett bokbål. Även om det är ett digitalt sådant.

Rensning

Fan. Imorgon ska jag rensa ur garderoben. Eller börja i alla fall. Senast i helgen. För jag har en massa kläder som jag aldrig använder. Eller kläder som jag inte vill använda egentligen för att de är trasiga någonstans eller för att jag inte egentligen tycker om de men de är SÅ BEKVÄMA. Okej, de bekväma kläderna kommer jag inte göra mig av med.

Och sen ska jag banne mig färga håret knallrött. Synd bara att man måste beställa för 200 kronor från Shock, vilket jag inte kommer vilja göra än...

$73

En annan blev ju $73 rikare. Bara sådär. Över en natt. Eller närmare bestämt ett par timmar. Känns ju rätt underbart faktiskt. Om det inte varit för att det var betalning i förhand för en sisådär 20 timmars arbete skulle jag nästan överväga att säga upp mig från mitt ordinarie jobb. Synd bara att det är sämre betalt än att jobba på TeleConnect. Men som extra jobb vid sidan av är det rätt ok ändå.

För att sälja bilder alltså :'3

Iggy is da man

Tagen från all over internet.

Nu är det sådär igen.

Jag är trött, ledsen och början till sjuk. Vilket innebär att jag vill försöka göra en massa saker, men jag orkar inte, så det slutar med att jag sitter och äter istället.

Skvaller...

...i min familj, verkar vara lika ofrånkomligt som att andas om man vill överleva. Och jag som inte gillar att skvallra kommer inte undan det heller eftersom att det alltid är någon som vill skvallra om något, så jag skulle behöva bli ett riktigt källarbarn om jag vill från det.

Fullmakter. Fuck the police.

Skriva fullmakter är hårt arbete. Speciellt när mamma fått för sig att jag någonstans efter vägen sagt att jag inte vill ha hjälp (det jag egentligen sa att jag ville skicka in papprerna i tid så att jag kan få skadeersättning). Och lite extra speciellt när mamma nämner i förbifarten att försäkringsbolget har skrivit en fullmakt som gör att de får ta del av ALLA mina uppgifter, även de som de inte egentligen behöver för att fastställa hur stor skadeersättning jag ska få, men som de gärna vill veta så de får ge mig så lite som möjligt.

...

Så jag får skriva en egen fullmakt som jag ska skicka in. Hrm.

60-68-66.4

Jag tycker inte att jag förändrats mycket i min kroppsform förutom att mina bröst har blivit bomber (okej, inte riktigt, men de är mycket större än jag kommer ihåg!). Och ändå hade jag gått upp 4 kilo sen sist när jag kollade. Hela 68 kilo vägde jag (då ska vi meddela att 90 av det är vatten och fett). Då blir jag ledsen när folk som både är och väger mindre än mig vill bli ännu mindre. För jag har normalt BMI (22). Visserligen kan jag väga nästan 10 kilo mindre och fortfarande ha normalt BMI, men ändå.

Fast det är inte så farligt egentligen. Nu när jag vägde mig idag igen (utan kläder och utan att ha hunnit fylla magen med mat) så vägde jag 66.4. Alltså har jag hunnit gå ner 1.5 kilo under natten. Fast också gått upp 2.5 sen sist jag vägde mig.

Men jag har ingen aning om var dessa kilo satt sig! För jag har samma storlek på alla kläder som i somras och inte heller ser någonting större eller sladdrigare ut. Utom magen, men den har jag aldrig gillat heller. Och jag betvivlar starkt att det är där som 2.5 kilo satt sig.

Men det fick mig ännu mer motiverad till att sluta dricka cola hela tiden. Jag har ju inte tänkt på det så mycket förut, eftersom jag inte äter godis och popcorn inte innehåller mycket av något utom majs. Men nu har jag inte druckit cola eller någon annan dricka på en vecka. Good för mig.

Too many words

Jäklar vad länge sen det var jag lyssnade på Too Many Words. Råkade av en slump återupptäcka den idag. För de tre blogg-läsare jag har som vet att jag fortfarande lyssnar hela tiden på Sick Puppies måste jag lägga in att jag har missat att ladda ner den låten, så därför finns den varken på min dator eller iPod. Jag har faktiskt inte alls Dressed Up As Life skivan på datorn, för att jag varit för lat för att ladda ner den när jag vet att den finns på stationära datorn, fast jag vet att jag aldrig kommer orka föra över den på min bärbara...

Det är knappt så att jag inser att jag har sett dem här live, och dessutom pratat med Shimon(!!), bara för att det är en helt annan skiva, trots att de spelade låtar från den här också. Får mig att tänka på början av gymnasiet när Sofia fick oss att lyssna på dem.

Så här har ni, en DuaL-låt:

Jag upptäckte precis att låten är avklippt i slutet. Ni får hitta en som inte är det själva.

Tips på hur du får många läsare:

Skriv ett inlägg om Italien mitt i natten. Det är tydligen intressant. Behöver inte ens vara ett riktigt inlägg, bara det står Italien i titeln. Då dräller det in folk som vill tipsa om sina bloggar.

Jag vill till Italien

Folk gör slut, jag hatar fangirls och allt känns i allmänhet rätt jävla konstigt.


Thailand i bilder

Okej. Nu. Thailand. I bilder!

RSS 2.0