Jävla finne.

Jag har en stor jävkla (ja, jävkla) finne på hakan. Eller... lite till höger om hakan. Den är enorm och gör ont som fan. Det bästa? Den syns inte för fem öre. Underjordisk jävel, för de gör lite extra ont. Fast nu syns den. För jag har försökt klämma den efter att ha haft den i fyra dagar. Men den syntes ju inte, så jag hade ju ingen aning om VAR jag skulle klämma. Nu är jag röd på halva hakan och känner ingenting i kinden.

Jag hatar finnar.

Och ja. Det var nödvändig information. Om ni inte vill läsa om mina finnar, då får ni faktiskt hitta en annan blogg.

Kommentarer
Postat av: Gaymasen

HAHA jag lider med dig. Och mig. För jag är likadan med skor, som du såg. Detta var första paret jag lämnat tillbaka. Kändes hårt.Har fortfarande kvar ett var vita tygskor från Kina som jag gav kanske 20 kronor för. De är sönder överallt. Men jag vägrar slänga dem. Så många minnen tillsammans. Går bara inte. Haha. ^^

2012-04-13 @ 17:14:47
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Jonna

Euughh hatar de där jävlarna som ligger och lurar. Bytte p-piller utan att läsa om biverkningarna (de var ekologiska och hade en tillhörande app, jag föll pladask), det visar sig att acne är en MYCKET VANLIG biverkning, så nu har jag typ tusen finnar i ansiktet, FML.

2012-04-13 @ 18:50:59
Postat av: Gaymasen

De finngarna gör ONDAST!!!Och det där med SJ. I know. Hatar't.Men framförallt att alla säger så olika. Det ändras hit och dit och personalen gör olika och säger olika. Det stör mig mest. :)

2012-04-18 @ 11:24:55
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Jonna

Och vad har jag fått på hakan nu då om inte en stor jävla underjordisk finne.. det var typ ett år sen jag hade en sån sist.

2012-04-19 @ 12:22:24

Kommentera inlägget här:

Notera gärna att jag INTE vill ha kommentarer om hur min dag har varit, om att jag ska rösta på dig om ditten och datten! Skriv någonting relevant till inlägget!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0