04.23

Amandas liv fortsätter att hålla på under natten. Kan meddela att det börjar ljusna här uppe i Norrland (eller, om du vill vara lite mer specifik än 2/3 av Sverige, så Norrbotten. Eller norra Norrbotten. Eller Övertorneå).

Och jag gör inte mycker produktivt under dagarna (nä, för då ligger ju jag och sover, duh!). Lagar middag, går ut med hundarna... Eh. Ja. Det var typ allt. Så om ni undrar över lite uppdateringar så vet ni det.

Ja, jag håller ju på med arbetsproverna också. I förra inlägget såg ni två veckors arbete. Jag har inte gjort ett skit sen dess, men jag kände för en liten paus. Nu har jag tre veckor kvar att göra resten av arbetet på. För de ska vara färglagda och allt när jag ska skicka in dem. Sen har jag tre bilder till att göra som jag inte ens börjat på. Men frukta ej! Skisserna är typ 3/4 delar av arbetet för mig, eller i alla fall 2/3 delar. Så jag har alltså kvar en veckas arbete på serien. Sen har jag två veckor på mig att göra tre bilder. Borde jag klara av tycker jag. Fast sen har vi Linnéuniversitetet också, men det kommer på plats fem tror jag när det gäller prio-ordningen på min ansökningslista.

Nu ska jag skriva lite (på min Mass Effect fanfic) innan jag går och sover. BAAAAAJ(s).

Kommentarer
Postat av: Gaymasen

Haha ja det stämmer.Vi pratade om henne. Tyckte synd om henne. Vad sjukt jobbigt det måste vara att vara inhyrd "vimmelfotograf", att man typ känner sig påträngande/ivägen? Jag hälsade iaf på henne. Det kändes bra. Haha. ^^

2012-04-29 @ 22:19:16
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Gaymasen

Haha kul. Hoppas hon inte tyckte vi var snoffsiga och dryga bara, för MINST en timme är nog det minsta de flesta bloggare har fixat sig innan en bloggfest. ;-)

2012-04-29 @ 23:51:42
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Gaymasen

Haha hääärligt! Vilken tur att vi inte skrämde iväg henne. ;-) Och bra, ska kika in där efter lite bilder strax. :D

2012-04-30 @ 11:03:24
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Notera gärna att jag INTE vill ha kommentarer om hur min dag har varit, om att jag ska rösta på dig om ditten och datten! Skriv någonting relevant till inlägget!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0