Evanescence : My Heart is Broken

I will endure till the end of time torn away from you.

I pull away to face the pain.
I close my eyes and drift away.
Over the fear that I will never find
A way to heal my soul.
And I will endure till the end of time
Torn away from you.

My heart is broken
Sweet, sleep my dark angel
Deliver us from sorrow's hold
Or from my hard heart.

I can't go on living this way
And I can't go back the way I came
Shamed of this fear that I will never find
A way to heal my soul
And I will endure till the end of time
Half a life without you

My heart is broken
Sweet sleep, my dark angel
Deliver us

Change - open your eyes to the light
I've been denying for so long, oh so long
Say goodbye, goodbye

My heart is broken
Release me, I can't hold on
Deliver us
My heart is broken
Sweet sleep, my dark angel
Deliver us
My heart is broken
Sweet sleep, my dark angel
Deliver us from sorrow's hold

Fan.

Alltså, fan.

Fan.

Jag behöver någon att ligga sked med. Någon som jag kan ligga och svettas med under mitt täcke.

(Okej, inte svettas med under täcket, jag hatar det, men att ligga på täcket, precis lagomt varm och ligga sked.)

Eller någon att ligga på. Ligga på bröstkorgen och lyssna på hjärtslag.

Fan.

Varför har jag ingen här som jag får ligga på?

Andrej Pejic pt. II

Efter att ha spenderat en timme med att kolla på bilder på min favoritmodell (näst efter Linda såklart!!), så vill jag bleka mitt hår och köpa massa silver shampoo. Och banta ner mig till nästan size zero. Och bli man. Och ha en cool kamera så jag kan bli nästa Hedi Slimane också.

Kanske räcker med blekmedlet och silvershampoot? Och sen så kommer pappa och säger att jag kanske får köpa deras fina kamera för halva orginalpriset, när jag sitter och kollar på en likadan på internet <3

Jävla Andrej Pejic.


Hej frustration.

Av någon jävla anledning så kan jag inte säga nej.

Igår höll jag på sprängas för att chefen sa att jag var "för tjejig", synonymt med "för mesig" när jag ringde kunderna. Feministen i mig ville skrika åt honom, men jag var "för tjejig" och höll käften.

Samma sak med killen/mannen/skitstöveln som hoppades att jag skulle dö idag (guess what, det har jag inte! HAH!).

Och idag; Min kära syster.

Mor hade skrivit en lapp att en av oss skulle ut med hundarna under lunchen, den andra med dem på kvällen. Eftersom att jag visste att bara jag skulle vara hemma på lunchen och att jag skulle jobba kväll så gick jag ut med dem på lunchen. Samma insikt fick visst inte Matilda, som inte var hemma på lunchen, men hemma på kvällen. Så hem kommer jag efter att ha gått från jobbet i ösregn, bara för att mötas av Matilda som säger "Kan du gå ut med hundarna?".

Som svar på att jag hade varit ut med dem på lunchen så säger hon "Ja, men jag visste inte det för jag hann inte träffa dig innan du började jobba".

SAY WHAT?! Okej att du kanske inte bara ville anta att jag inte hade varit ut med dem på lunchen, men eftersom de måste ut på kvällen och du inte hade varit med dem under lunchen kan du ju släpa ut din röv ur huset och vara ut med dem, ÄVEN OM JAG INTE HADE GÅTT UT MED HUNDARNA PÅ LUNCHEN!!

Och är det så förbannat viktigt att få veta om jag var ut med dem eller inte, så finns det en fin modernitet som kallas telefon. Finns till och med något ännu modernare: MOBILtelefon. Den kan du ringa OCH sms:a med.

Fitthelveten allihopa.

Ledighet.

Jag funderar på om man kanske skulle ta en vecka ledigt från jobbet för att göra ingenting. Alltså. Absolut ingenting. Skaffa dataförbud för sig själv under samma vecka. Eller i alla fall internet förbud. Bara skriva, rita och måla hela veckan. Kolla tv och film. Inte göra NÅGONTING.

Är jag en dålig människa som vill ta ledigt från jobbet för det? Kanske nästa vecka. Eller veckan efter det? För jag är riktigt sugen på att bara vara ledig för en gångs skull och inte göra någonting. Varje ledig dag eller vecka jag haft under hela sommaren har gått åt till att göra någonting. Stressa iväg på något. På konserter eller födelsedagar eller någonting sånt. Inte för att det inte var kul, men det har känts som att jag inte haft några dagar i sträck då jag inte behövt göra ett piss.

Hm.

Kanske borde ta ledigt lite. Kanske inte en hel vecka, med tre dagar i alla fall? Typ... torsdag och fredag nästa vecka och måndagen därpå? Eller onsdag-fredag? Eller en hel vecka?

Eller kanske säga upp sig? Det skulle vara så skönt!

Hamana-hamana-hamana.

Mitt fangirl-sinne exploderar lite grann just nu.

Alltså... Kyssen mellan Aslan och Fenris i slutet av Dragon Age 2. Hamana-hamana-hamana.

DAMMIT.

Jag hade världens härligaste dröm. En sån där dröm där man inte vet att man sover heller, för allt som händer skulle kunna hända i verkligheten och allting makes sense.

Tja, tills väckarklockan ringer i alla fall och jag kommer ihåg att vi hade ju ingen jättesöt kille i klassen som hette Jens och därmed finns det ingen chans i världen att han är kär i mig heller.

Fffuuuuuuu---

Tur för mig så kunde jag distraheras av Sarah som hade skrivit om min drag queen som jobbar på en burleskklubb som dansare ~

Bästa spelningen?

Alltså... Jag tror att... Sick Puppies spelningen kan ha varit den bästa spelning jag varit på. Inklusive alla 30stm-spelningar. Som jag varit på scen på.

Hear me out.

Alltså... Shimons energi. Jag skojar inte, han ville ju verkligen att hela publiken skulle ha det kul (precis som Jared, I know, men det var en helt annan sak när spelningen var så liten). Det var som att om vi kunnat så hade vi suttit i en stor ring på scenen allihopa.

Och att träffa honom och upptäcka att han är en helt down to earth kinda guy. Och jättecharmig, det får vi fan inte glömma. Alltså... när man kan charma någon (mig) så man (jag) glömmer att vara starstruck... hur charmig är man inte då?!

Och han gillade mitt lila håååååååår. ÅÅÅÅÅÅååååhhhhh, jag blir kär i honom igen av att bara tänka på det <3

Ja, jag är en läskig fangirl. Håll käft.


I looks so awefully sexy it's a shame I'm not somewhere on a club on a dance floor.


Everyone else's loss, I say <3

Alvin and the Chipmunks - Attack

Är det bara jag eller låter high-pitched Jared inte helt adorable? x'3


En dålig dag.

Idag är en sån där dålig dag. En dag när allting bara känns fel. När jag inte vill till jobbet, jag känner mig ensam på alla sätt som är möjligt och bara ligger i sängen och gråter.

Och det är dåligt. Jag vet inte om jag kanske borde ringa och sjukanmäla mig istället för att komma rödgråten till jobbet, men samtidigt vet jag att man måste sjukanmäla sig innan klockan tolv. Och klockan är efter tolv. Och jag gråter.

Jag vill... säga upp mig från jobbet och stanna hemma tills allt går över. Fast jag vet att det inte kommer gå över.

Addicted much?

Jag har precis spelat klart min andra omgång av Mass Effect 2. Jag känner för att göra det igen :'3

Eller ska jag kanske ta och spela igenom de där Dragon Age DLC'arna som bara ligger och väntar.

Hur går det för Jonnis och hennes Dragon Age'ande förresten? Jag har inte hört någonting sen LK.

BARA lördag?!

Är det bara lördag idag? Och här har jag gått och haft ångest över att det redan är söndag. Prisa Gudarna, min dag är gjord!!

Andrej Pejic

Han är fabulous. Jag önskar att jag såg ut som han gör. Ja. Han.

Vem behöver droger när det finns popcorn?

Ibland går det ett par timmar mellan att jag äter popcorn och äter popcorn igen. Det är några svåra timmar i mitt liv.

Kände att ni bara BEHÖVDE få veta det.

PS. NU har min blogglayout känt för att ändra på sig >_<

Genomgående teman.

Jag gillar att BioWare har ett genomgående tema i sina spel.

Dragon Age: Alla ber om din hjälp för att hjälpa dig, ingen tar bara emot pengar.

Mass Effect: Ingen lyssnar på dig när du säger att himlen faller. Typ.

Är jag en dålig människa för det?

Kan inte säga att jag har en väldigt stor lust att gå till jobbet imorgon... Jag hoppas nästan på att det som känns som en ond hals på gång blossar upp i en riktigt otäck halsfluss eller något, så jag slipper jobba på en vecka eller så >.<

Weddings and Titles

Känns en aning surt att hela min helg har gått åt till att gå på en bröllopsfest där jag gjorde mindre än vad jag hade gjort om jag var hemma, fast jag satt ensam i ett tomt rum, och att försöka komma på en titel till min Mass Effect-fanfiction.

För dem som undrade: 'Scars and Bullets' heter den nu.

Är det inte otroligt härligt när man känner sig snygg?


Är det inte det?

Bara sju månader kvar nu!

Börjar bli många konton på banken nu. Jag har ett vanligt konto för lönen, som jag även har mitt kort kopplat till, sen har jag ett vanligt sparkonto som jag just nu använder för att spara pengar till Thailand. Och nu har jag öppnat ett Italien-Konto, ett konto för sparande till Italien. Dumt nog kunde jag inte göra det till ett sånt där konto där jag inte får röra pengarna på ett år, eftersom vi åker inom ett år, men jag får hålla mig från att röra pengarna i alla fall.

Men nu har jag 2 000 kr sparade där! :'3 *stolt flicka* Tycker ni det låter lite kan jag meddela att jag även har 3 000 kr sparade på mitt andra sparkonto (där siffran stått på 0 de senaste månaderna eftersom jag betalat av på Thailand direkt jag fått in lönen. Sen har jag resten av denna månadslön på mitt vanliga konto, kring 2 000 pix där med.

O Italia ~


Förlåt ranten om Mass Effect MEN...

Jag blev seriöst lite deprimerad och kände feministen i mig ta över när jag kollade på ett video-klipp om Mass Effect 3 där "nyhetsprataren" (det är antagligen ett webb-baserat nyhetsprogram för spel) pratade om att high lightsen med Mass Effect är att man får romance'a folk.

Tackar och bockar för att du fick halva mänskligheten att se på kvinnliga gamers som kärlekskranka nördar, tackar.

Inte för att jag inte tycker det är en kul grej med spelet, men hallå? Att det skulle vara det bästa med spelet? >_< Nog för att nu när jag spelar om Mass Effect så är det mest för rollspelsscenerna, men de är ju inte bara scener när man flirtar med någon, utan också när man bråkar med folk, eller bara har en helt vanlig konversation om livet och döden och himlen som faller.


Tackar universum.

Jag funderar på om man kanske skulle söka ett nytt jobb. Men i Övertorneå så efterfrågas bara lärare och fler anställda till TeleConnect (kan ju inte gärna söka samma jobb som jag redan har >_>). Så då blir det Luleå som är andra platsen. Alternativt Haparanda - men då måste jag pendla 14 mil om dagen fram och tillbaka.

I Luleå kan jag jobba som plockarbetare. Typ packa upp varor i butik. Eller så kan jag jobba på McDonald's. Och jag är ju inte helt sugen på att jobba där. Att packa upp varor skulle jag kunna tänka mig, det var 10-15 timmar i veckan och jag vill ju gärna ha mer betalt än jag har nu eftersom jag då kommer vara tvungen att betala boende, mat, etc. helt själv om jag skulle flytta till Luleå. Så det känns ju inte heller helt... ok.

Jobben i Haparanda var som försäljare. Eller inventerare. Men det kändes inte helt lockande att räkna alla varor i en butik, plus att man gärna skulle ha körkort och bil. Har jag inte.

...

Varför styrs världen av pengar?! D:

Verkar som att jag blir var på TC ett tag till. Och med vårat nya projekt där ägaren av företaget vi ringer för är en idiot som inte fattar att vi kan leva upp till hans krav (50 samtal på en timme när vi ska slå in numret själv, ringa kunden och sen sälja - varje samtal får alltså totalt ta lite över en minut).

Tack universum. Tack.

Jäkla blogg

Jag försöker ändra blogglayout för allt i världen, men det vill fan inte lyckas.

Funderar nästan på att publicera koden, bara för att, men det skulle väl kanske vara taskigt?

Starry sky.


We used to take turns to cover up the pain
RSS 2.0