THIRTY · INTO THE WILDTrettio dagar kvar ~

Jag tänkte vara orginell och starta nedräkningen till Peace and Love på trettio dagar kvar <3

Fast det gör jag i nästa inlägg n_n

SV: Linda

Jag tänkte svara på Lindas kommentar till om jag skulle bo på campingen på P&L. Så jag tänkte klicka mig vidare till hennes blogg. Sen kom jag på att jag inte kommer ihåg vad den heter. Sen kom jag ihåg att hon inte använder den längre.

...

Nej, jag ska inte bo på campingen x'3 Jag är bara där en dag och så bor jag hos Josefine under tiden ~

Rik versus fattig?

Jag var i morse 6800 kronor rikare.

Nu är jag 2500+325+890 kronor fattigare än på morgonen. Men en Thailandsresa, en hemresa från Peace&Love och en Peace&Love-biljett är helt klart värt det <3

Även om jag nu inte kommer ha råd att göra mycket mer än att kanske åka på klassåterträffen nästa månad :I

Men 30 Seconds To Mars är värt det <3


HP Deskjest 2050 All-in-One J510 seriesAmanda har fått sig en helt egen scanner/skrivare/kopiator. Amanda är en mycket klad hest, för det innbär att rutinen "Scanna in på stationära datorn, föra över på bärbara datorn" underlättas väldigt mycket då det bara blir steget "Scanna in på datorn" <3 Wieho!

Ge mig sånt här hår tack;


Trettio sekunde till mars!!!!

Okej, tänkte förvarna alla lite grann;

Jag har hamnat i en Thirty Seconds To Mars-fas igen. För vänta er mycket om pojkarna inom en snar framtid <3


Outfit of the day ~

Jag vill ha ett par jeans med hög midja som sitter skitsnyggt, en skinnjacka full med nitar som är härligt sliten utan att vara för sliten, ett par röda converse och långt brunt hår. Av någon anledning. För att outfiten ska vara komplett vill jag ha ett vitt linne till - så jag inte är topless under min skinnjacka x'3

Undrar om mamma kommer vilja ta livet av mig om jag köper två par röda converse när vi är i Thailand, bara för att jag inte ska behöva köpa ett nytt par på typ fem-sex år?

Domens Dag!!!!1!!

Idag är det domens dag och mamma ska absolut ha rent hus.
...
Kul att jag spenderar mina sista timmar i det fria livet med att städa tvättstugan ._.'

Ledighet i sommar? Nu-uh

Okej, så här är det:

Jag är ledig 20 juni - 3 juli, men hela den perioden är jag på Foo Fighters och Peace and Love (är det tänkt i alla fall). Har folk som vill boka upp mig för något tur så lyckas jag väl inte få tag på en biljett till P&L, men då kan man räkna med en deppig Amanda som bara vill stänga in sig på sitt rum och gråta.

Sen jobbar jag hela juli månad, men är ledig på helgerna. Nästa period jag är ledig är 4-17 augusti, om jag kommer ihåg rätt, vilket jag dessutom är rätt säker på att jag inte gör, för jag har för mig att jag bara är ledig tre veckor i sommar. Och då fyller dessutom Erika år den 6:e augusti och det är konst i det gröna 6-7 augusti. Sen fyller Liv och Elin år den 14:e augusti.

Jag är med andra ord inte ledig så jäkla mycket i sommar så det är bäst att boka upp mig på lediga datum nu.

Bajs

Jag känner mig väldigt hatisk idag. Det inte så bra.
Jag vill också ringa och ta ledigt från jobbet och säga att jag är sjuk eller något. Inte heller så bra.

Jag lagar dessutom studentmat

Jag känner mig freakisly nördig idag. Jag har på mig min nya Dragon Age II-tee, tillsammans med min rutiga skjorta under en jeans-skjorta, jag rollspelar precis efter jag har spelat lite Dragon Age.

But I like it!

Konst i det Gröna

I år vill jag banne mig ställa ut på Konst I Det Gröna. Problemet är att Erika fyller år samtidigt som det är, och det känns ju en aning crappy att inte fira henne när hon fyller 20 år. Det är ändå en rätt stor födelsedag (även om jag tycker att alla födelsedagar är speciella och stora, för man fyller ju 54 bara en gång också).

Så jag måste, eller vill i alla fall, höra med henne hur hon skulle känna om jag ställer ut på dagen och sen är hos henne på kvällen i alla fall.

Men jag är väldigt sugen på att ställa ut i sommar.


Foo Fighters!


Och jag är kär i killen på Game.

Jag har en ny favorittröja.

Sofia vet vad jag pratar om.

Det är höjden av nördighet.

Bild när jag kommer hem.


Sommaren är här?

Ultra-feministen har krypit tillbaka i sin sommardvala och låtit Amanda med rakade ben komma fram inför sommaren. WOHO!

Tandläkare

Jag tror inte att min mun har varit så här bedöva någonsin när jag kommit hem från tandläkaren. Och då var det en timme sen jag gick därifrån. Om det inte har gått över om en timme kanske jag måste ringa in till jobbet och säga att jag inte kan komma. För jag kan ju inte ringa folk och sluddra i telefonen...

Dumma tandläkare som pumpar min mun full av bedövning och sen pumpar mig på pengar.

Jag hatar H&M

Jag är VÄLDIGT irriterad.

Jag har beställt overallen och påsväskan från Fashion Against AIDS-kollektionen. Och jag beställde dem inte ens en timme efter kollektionen hade kommit ut på internet. Då fanns de kvar. Tydligen finns de inte kvar nu vilket gör mig väldigt väldigt VÄLDIGT irriterad.

Vad fan? Jag tycker inte jag ska kunna sätta dem i min beställning och fortfarande ha kvar den om de har tagit slut! Jag hatar H&M.

Det enda som jag ville ha från kollektionen fick jag tag på och sen så fick jag tydligen inte det i alla fall.

Fuck you H&M.

Yaoi för hela slanten <3

Har blivit mycket yaoi på senaste dagarna. Kan meddela att det är mycket roligare att vara uke, för då är det någon annan som håller i trådarna ~ Oftast i alla fall :'3

Min senaste uke:


Fuck off and die

Jag är så jävla less på medlemmar som är dumma i huvudet och käftar emot administratörer. Speciellt när det är jag som i detta fall är admin.

Jag menar inte att man inte ska få säga vad man vill, säga ifrån eller på något sätt säga någonting som kan irritera en admin. Nej, det jag menar är att det är sjukt irriterande att ha en medlem som får en varning av någon anledning, sen börjar käfta emot och dessutom inte kommer med någon vettigare anledning än "Amen, du ville ju godkänna den här medlemmens karaktär utan att den hade någon bakgrund än" och "det är bara du som sagt till mig om det här, ingen annan admin".

GAH!

Idiot!

Naruto och Naruto och Fushigi Yuugi Genbu Kaiden


Jag gillar inte att Kishimoto skriver så att man bara kan förvänta sig det värsta för att man inte kan tänka sig hur någonting möjligen ska kunna sluta lyckligt D':

Däremot gillar jag att jag får springa och hämta ut Naruto volym 31 och 32, samt Fushigi Yuugi Genbu Kaiden volym 1 på Ica just nu :'D


Reitsu x Shinobu


Tha clothes from H&M


Are we all grown up today?

Jag känner mig sjukt vuxen nu. Skattedeklarerat helt själv via internet (så det är inte bara ett sms ivägskickat som förra året x'D) OCH jag har använt mitt första VISA-kort för att göra en internet-betalning på en utlandsresa som jag betalar helt själv.

Och bara för att återställa mig till mitt normala jag ska jag snart lägga upp bilder på kläderna som jag fick hem i brevlådan ^^

RSS 2.0