Naruto ch. 533

Waaaah! Jag sitter bara och storlipar här. Jag hatar Kishimoto, varför ska han skriva så bra så att man måste läsa klart? VA?! Dumma Kishimoto som ska gå och få mig att lipa hela tiden. Minst en gång per år ska jag tydligen gråta ögonen ur mig.

Jäkla... skit.


NarutoDreamfic

Yikes. Det har varit sjukt jobbigt med Jinity-servern där jag har min rollspelssida när den höll på och tjorva så vi bestämde oss tillslut för att flytta till Ning. Trots att Ning kostar pengar, så känns det en aning bättre. Som att man kan lita på att Ning inte helt randomly lägger ner så att man inte ens får en förvarning. Plus att den är snyggare, bättre och enklare att hantera. Om jag då måste betala så går jag med på det. Vi är trots allt admins som ska dela på kostnaden och det är inte det sämsta jag lägger pengar på x']

Ps. Sjukt skönt det känns att få äta mat hemma ikväll. Med andra slippa vänta med att äta dagens middag till imorgon och då behöva värma upp den.


Parkas shit

Våren är dålig för min plånbok. För jag är deppig och vill äta godis och massa skräp när det är slaskigt och det kostar. Och när det är fint väder och inte så väldigt slaskigt och grått, då vill jag köpa en massa fina vår och sommarkläder.

Som till exempel en beigegrå parkas. Trots att jag senast igår sa att jag har en massa vårjackor som jag måste få använda redan. Men jag vill verkligen ha en beigegrå parkas. Och den kostar bara 200 kronor. Och man blir ju väldigt street chic och cool.

Men jag borde inte, right?


Gratis internet

Brukar det verkligen finnas gratis internet på bussar? O_o

Mat mat mat mat mat mat mat mat

Jag vill äta. Ska försöka övertala pojkarna att sluta prata om Simons nya ras till Heroes så vi kan dra till Statoil, men jag känner att jag kommer misslyckas... :/

Sing it for the boys, sing it for the girls

Jag känner mig totalt opepp på att gå till jobbet nu. Men vad gör man inte för 700 kronor?

Oh, sweet Dragon Age

Jag satt och såg reprisen av Simpsons nyss och när Homer sa "How can the one thing I'm sure of be wrong?" efter att ha haft ett fint tal för Marge som lät lite halvdumt med fortfarande gulligt så kunde jag inte låta bli att tänka på Alistair. Det är precis något sånt som han skulle säga. Inte heller kunde jag låta bli att tänka på när man försöker få honom att inte offra sig för att döda ärkedemonen och man säger "This is crazy!" och han svarar "This is the most sane thing I've ever done."

Nu tänker jag krypa in i ett hörn och gråta ett tag.

Dumma Alistair. Dumma Anders. Dumma Dragon Age. Dumma BioWare och EA Games.

Ps. Är det bara jag eller känns det lite fult att Fenris, som råkar vara den coolaste karaktären (missförstå mig inte, Anders är den mest älskvärda, men Fenris är coolare än coolast), egentligen heter Leto? xD


No, I can't walk away from you

Döda mig nu så slipper jag fundera på hur jag ska göra med att jag vill gå på Reading Festival i London men egentligen inte kan. Jag måste nog sälja mig så jag har råd, för jag måste gå. Enda som kan stoppa mig från att åka är om Thirty Seconds To Mars och My Chemical Romance på något mirakulöst sätt skulle bokas båda två till West Coast Riot så jag kan åka dit istället.

Jag vill dö nu så att jag slipper ångesten.

Dumma värld som har superband som 30stm och MCR D:

Ps. Jag ska gå och kasta färg på tavlor nu så jag blir lite gladare. Eller mindre ledsen i alla fall q_q


Paint your palet blue and grey

Jag vill sätta mig och måla och skriva en massa skit och vara jättekreativ. Varför kommer alltid de här impulserna precis innan jag ska dra till jobbet? Eller gärna tjugo minuter innan så att jag precis skulle hinna börja med något om jag inte var tvungen att laga mat åt mig själv? Jävla skit.

Ikväll, då tänker jag kasta en massa färg på canvasdukar. Jonna ska minsann få sin(a) tavlor i helgen, samtidigt som Linda får sin!


20110318 : My Chemical Romance

Jag vet inte hur det går till, men varje gång man går på konsert så känns det som att den har varit bättre än alla andra konserter. Jag tror dock att Pier Pressure fortfarande kommer vara bäst när jag fått lugna ner mig lite grann. Men My Chemical Romance ägde.

Helt klart värt att vänta fem år.


I never knew that everything was falling through

Här sitter jag och glor mig igenom hela 2010 års bilder på datorn och lyssnar på kärlekslåtar. Så jag inbillar mig att jag är jättekär i mina tre flickvänner Sofia, Linda och Jonna. Och Jonna, Sofia och Linda. Och Linda, Jonna och Sofia. Så kär att jag skrev 'rä jtätekär' först.

Ingen rubrik.

Jag borde känna mig stressad inför imorgon, eftersom jag inte har gjort någonting, men av någon anledning gör jag inte det, trots att jag har hand om biljetterna till hemresan för både mig och Sofia och jag har drömt hur många gånger som helst senaste veckan att jag ska åka någonstans med tåg och glömt min biljett.

Och inte heller har jag packat, så jag borde väl inte riktigt sitta vid datorn... hm...

Laga mat ska jag också göra idag, så jag måste åka och handla lite som vi saknar. För mina pengar som jag behöver till Stockholm ;_;

Men nu ska jag äta lunch. Så snart som den är varm.

Top Model är förresten bäst. Okej, nästan bäst.


Jag ska sluta, jag lovar. Snart i alla fall.

Wow. För första gånge sen... inatt känner jag inte att "jag MÅSTE gå och spela Dragon Age, bara lite grann, när jag fortfarande har tid". Skönt att tvåan inte är lika beroende framkallande som ettan, även om det är lika bra, men på ett annat sätt.

Fast somliga tycker väl ändå att jag är besatt, men jag vill meddela att det inte ens har gått en vecka (till skillnad från första spelet som jag nördade i två månader :P).

Men jag är arg för att det fan inte går att hitta någon decent fanart på varken Alistair eller Anders. Fenris lyckas de med, men alla är experter på att rita emo-pojkar, så det är ingen feat. (Värst av allt är att jag inte heller fått till någon bra bild på någon av dem -.-)

Ps. Kanske borde skaffa en Dragon Age-kategori?

UPDATE: Blev en DA-kategori i alla fall x3


Jag gjorde en hel del dumma val inatt.

Får se om det var värt att glömma bort tiden för att gaymance:a Anders hela natten x3 Jag lär vara lite halvdöd på jobbet i alla fall. Men fem timmar sömn räcker väl? Eller det kanske var fyra?

Dragon Age, please?

Alltså: Jag behöver lite ny musik. Kontakta Amanda om ni har något tips på något hon inte hört tidigare~

Ps. Jag var bara tvungen att vilseleda lite med rubriken x3


Men först: Läsa klart yaoi

Damn it. Nu måste jag gå och romance:a Anders annars sprängs jag nog snart. Hemskt nog måste jag spela två timmar innan jag ens träffar honom ;_;

I know, but please give him to me now?


I don't know what to do

Jag har ingen jäkla aning om vad jag ska göra. Jag vill spela Dragon Age så jag kan romance:a Anders som kille (det kunde man tydligen göra, men det visste ju inte jag ._.) och romance:a Fenris också, som är SJUUUUUKT cool. Alltså, cool som i cool på riktigt. På det där nonchalanta, väldigt manliga sättet. Vilket gör det lite fel att han är en liten alv x'3

Men sen vill jag också se på alla mina nya filmer: Ponyo, 9 och alla andra som jag köpte förra helgen.

Och sen vill jag se på Alexander för att Jared och Colin är så sjukt söta tillsammans. Seriöst vackraste paret någonsin. Som inte ens kysser varandra. Men ändå vackra.

Problemet är att jag inte orkar spela Dragon Age II igen nu, fast jag vill, för att jag spelade det nyss, och inte heller kan jag kolla på film för jag har ingen dricka. Och jag måste ha dricka känner jag. Verkligen måste. Portello, Trocadero, Coca-cola, Pepsi, Sockerdricka, I DON'T CARE. I need dricka!

Damn it.

Jag får läsa yaoi undertiden, när jag fundera. Fast det är så förbannat varmt här ;_;


Well, that kinda sucks

Varför kan man inte göra ett normalt spel där ens pojkvän inte offrar sig eller gör någonting annat dumt och sen har ett vettigt slut? Jag tror inte det är så svårt egentligen.

Och varför var Alistair gammal och ful och kallade mig "the old ball and chain"? D: Kan inte BoiWare göra någonting snällt för mina karaktärer?

At least så fick jag ju vara tillsammans med Anders i slutet utan att jag behövde tvinga honom ha sex med någon han hatade. Fast jag var å andra sidan tvungen att säga att jag var okej med att han (SPOILER ALERT) sprängde the Chantry och startade krig mellan magikerna och tempelriddarna. Fast eftersom min kvinna var magiker så kunde hon faktiskt förstå varför han gjorde som han gjorde.

Men jag är fortfarande INTE NÖJD med slutet D: Ge mig en fortsättning imorgon tack?

Nä, nu kommer jag sätta mig och göra en ny karaktär så jag kan hitta gaykillen och gayromance:a honom. Jag har dock ingen aning om var man hittar honom, för han dök inte upp bland mina gruppmedlemmar någon gång, eller på något uppdrag q_q


You suck, my dear ♥

Alltså, Dragon Age II både suger och äger på samma gång. Jäkla wannabe-Twilight-kärlekshistoria med Anders (ja, han har precis lämnat mig för mitt eget bästa D:) och thank the Maker för att de tar med Alistair ♥ Hoppas att han har med sig sin drottning (moi :3). But probably not q_q


A million little pieces, a million little pieces to start

Mina bröst känns instängda och jag vill hem till Anders, han är så söt när han tror han är farlig :)


Oh, Anders~

Alltså, finns det egentligen någonting värre än Edward-killen? Han som säger "Jag är inte bra för dig, jag är rädd att jag ska skada dig, du borde inte vara med mig"? Jag tror fan inte det. Men när han kommer i Anders-format (som inte är en glittrande wannabe-vampyr), så kan jag inte låta bli att vara sjukt kär i honom. Speciellt inte när han flirtar med mig innan han säger det x3

Jäkla Dragon Age >_>

Om vi skulle gifta oss (jaja, jag är ful i huvudet) så skulle jag tvinga honom ta mitt efternamn. Bara för att han skulle heta Anders Andersson x3 (Jag sa ju att jag var ful i huvudet.)

DA-ranting

Jag vågar inte skriva det på facebook (för David kommer lyncha mig), men jag gillar Dragon Age II. Det är väldigt snyggt gjort, jag gillar karaktärerna och jag ÄLSKAR att jag inte behöver springa runt för att hitta alla sidequests. Och jag har en liten affär på sidan av med att man kunde importera historien från första spelet, för jag var sjukt rädd att man inte skulle kunna göra det och att det bara skulle vara en random Hero of Ferelden (efter så mycket som jag kämpade med att överleva tillsammans med Alistair och bli drottning? No way in hell att jag låter BioWare sabba det!).

Det enda som faktiskt är en besvikelse är (än så länge) att man inte kan rollspela som man borde kunna.

Apropå Dragon Age. Älskar att reklamen går på tv just nu x3 Sen undrar jag varför den kommer ut idag i Sverige när den kommer ut i resten av Europa imorgon O_o

Yes, I'm sorry. Det blev ett Dragon Age-inlägg. Jag lägger upp lite bilder på Jared eller mig eller något sen.


BrownFler bilder ikväll.


Chowder quote

"Schnitzel, hur länge har du jobbat hos mig?"
"Rada rada."
"Och hur många gånger har jag haft fel?"
"Rada rada."
"Verkligen? Så många gånger?"

Chowder är så bra. Schnitzel äger.

Jinjuu Houretsuden ♥

Yaoi yaoi yaoi yaoi yaoi yaoi yaoi yaoi yaoi

Hur kunde jag glömma bort att det är awesome med snygga killar som gillar att hångla med varandra?


Jag tänkte klippa lugg också

Jag nämner inga namn, men nu kan jag inte hålla mig, när tvåan ändå ska komma ut imorgon. Jag skyller på MegaStore.


Jävla Dragon Age II och Megastore

Nu får Sofia och Jonna stå ut med ett långt inlägg om Dragon Age, för jag hade tänkt skriva att jag minsann skulle hålla mig ifrån att spela första spelet tills andra hade kommit hem i brevlådan på fredag.

Problemet är bara att jag fick leveransstatusen för spelet idag. Och de ska tydligen skicka det till mig idag. Wiee. Med Megastore betyder det att det kommer fram, just det, imorgon. Långt och bra lov ifrån Dragon Age, right?

Det värsta är ju att jag kommer sitta och vilja spela det hela tiden, men inte kommer kunna göra det, för att jag jobbar hela veckan. Så jag kommer med andra ord sitta och spela det hela min fritid, inklusive halva natten, och sitta och vara sjukt trött hela natten.

Jävla MegaStore som bara går och skickar iväg allting i förväg D: Det gick bra med Danger Days, men nu gick de ju bara och sabbar för mig.

Och NEJ, jag kan inte vänta tills fredag med att spela det, fast det kommer imorgon.


Kärlek

Det är bra att Josefin förstår mig.

Fantasy is My Reality

Jag är sjukt sugen på att skriva fantasy. Och typ... spela Dragon Age (FÖRLÅT). Men jag är så jäkla trött, jag orkar verkligen inte.

Ska nog spela lite ikväll (eller skriva, jag är inte säker), men sen måste jag fan ta en paus från allt vad Dragon Age heter. I alla fall till fredag då tvåan kommer hem till mig ^^

Men nu ska jag försöka hålla mig från att spela på hela veckan. Det hade gått mycket lättare om Jonna hade lånat spelet av mig, men hon vägrade ju D:

Nä, nu ska jag försöka vara lite produktiv och ändra desgin på bloggen i tio minuter innan rasten är slut och jag måste jobba, bara för att.


Dragon Age-varning

Jag gillar att jag förstör låtar genom att spela bara den när jag håller på med någonting, så sen när jag lyssnar på den så kan jag inte låta bli att tänka på det, även om låten inte egentligen passar till vad jag nu tänker på.

Som att 'Hymn for the Missing' av Red nu kopplas ihop med Dragon Age II. Bara för att jag lyssnade på den och Canto III (den hör dock till Assassin's Creed redan xD) när jag spelade igenom demon.

Hoppas att jag inte skrev för mycket om Dragon Age för er smak :P

Jag vill äta hamburgare.


All by myself, don't want to be, all by myself, anymooooreee~

Nu är det så att Amanda åker till storstaden i helgen (Luleå, whiee~). Men hon har inte löst det med sovplats någon natt egentligen ._.' Så hon är bostadslös inatt, lördag natt och söndagnatt (alternativt).

Sofia och Jonna får gärna höra av sig om det går bra att jag sover hos dem någon natt ^^

"If you've been raised in the Chantry, have you never...?"I hate the spring D:

Den värsta årstiden har nu kommit: Våren.

Visst, det är kul att snön försvinner och att det blir varmare och att det är ljusare, men jag hatar det. Snön försvinner inte på en gång, utan smälter lite grann så det bli slask och isigt över allt. Och sen blåser det också som fan. Och att det är ljusare suger bara för att jag inte kan sova på morgonen D:

Men nu är det också kombinerat med livsfara för mig. Den där vägen ner till min källare, den är numer en dödsfälla. För inte nog med att det är snö där som tinar och sen fryser till is, det droppar också vatten från taket konstant, som blidar en glashal isfläck precis där jag kommer upp varje morgon. Så en vacker dag lär jag väl halka och bryta någonting. Förhoppningsvis inte nacken.

Och ni gillar våren? No, I say screw this. Det är bara livsfarligt D:


Have you ever licked a lamppost in winter?

Jag är väldigt sugen på att ta mitt nyinköpta linne och göra ett tryck på den:


Sen tänkte jag även meddela att jag beställt hem ett gäng med pins med olika motiv på (en med Jared bland annat x3), men de får ni se när de kommer hem i posten~

 


The King and The Prince

Så...

Jag skrev aldrig klart min fantasy-novell igår. Den är dålig. Och skum. Man kan förmodligen förvänta sig vad som ska hända också, när man läser den, vilket gör den än dåligare för man ska inte skriva förutsägbara saker D:

Undrar om den blir bättre om jag skriver den på engelska... :/

MumsTänkte ta upp min Jared-obsession nu igen, när jag tvingas sluta obsessa över... that-which-should-not-be-mentioned. Går det bra med er?!


Where is the hope in a world so cold?

Av någon anledning känns det inte som att det jag har skrivit hittills på min fantasy-novell är bra. Alls. På något plan. Det känns som att jag försökte skriva någonting bra, men sen blev allting bara så förutsägbart och dåligt skrivit och... blah!

Jag vet inte.

Tänkte skicka in den till en fantasy-novell-tävling, men den har deadline idag och jag lär nog inte bli klar, dels för att jag har rätt mycket kvar och dels för att det gör mig omotiverad att skriva när den är så dålig :/


No more Dragon Age (in tha blog)

Eftersom jag fått in klagomål om att jag skriver om Dragon Age för mycket - jag nämner inga namn (Jonna och Sofia) - så ska jag sluta och börja skriva om vad jag annars håller på med på min fritid. Vilket är inget, så ni lär få se en rätt tom blogguppdatering i den närliggande framtiden x3

Men inget mer Dragon Age. Ska jag försöka i alla fall. Från och med nu alltså. (Detta är btw tioende inlägget på rad där jag skrivit någon om Dragon Age, så jag menar inte att jag inte förstår er.)


Abstinens

Abstinens (substantiv, härleds ur lat abstinere, verb i neutrum) betyder i sin översättning 'avhållsamhet'.

I svenska språket förekommer vardagligt formerna 'abstinens' eller 'abstinensbesvär' i bemärkelsen 'det besvär en person som bryter en inrotad vana upplever', samt adjektivformen 'abstinent' som en beskrivning av den personens tillstånd.

Med det sagt:

DRAGON AGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!


RSS 2.0