THIRTY SECONDS TO MARS · INTO THE WILD


Bucketlist update pt. II:

Tänkte köra en update på hur det går med min bucketlist än så länge:
o Jag ska ta en sjukt snygg bild på mig själv som jag kan använda som visningsbild överallt. Jag har en SJUKT snygg bild på mig och Shimon och den skall visas upp överallt!!
o Jag ska färga håret blått eller lila. Jag har lila hår and it's FRICKING AWESOME! Och Shimon tyckte om det :'D
o Jag ska ta kort med Shimon. Check <3

Happyface

Jag är kär. Varför är Shim sådär halvsöt på ett sätt så att han inte egentligen är jättesnygg, men man tycker det ändå? Och sen är han en lång musiker. Seriöst, om han hade gjort någon trollkonst eller börjat snacka Dragon Age eller något, då hade jag kanske möjligtvis slitit av mig kläderna och bett honom ta mig.

Jag är pinsam, eller hur?

Men jag är kär. I alla fall ikväll. Och imorgon också skulle jag gissa. Och han gillade mitt hår!! :D

Och nu har jag hans plektrum, Emmas plektrum, deras setlist, en signerad Free Hugs-tröja, Polar Opposites signerad och en signerad biljett och en poster (som ja, också är signerad). Och den är underbara bilden som jag ska förstora och rama in för jag ÄLSKAR DEN. Kolla hans leende! Jag älskar Linda för att hon sa "Smile" precis innan hon tog kortet <3 Kan säga att han inte ser ut sådär på många andra bilder x3

Imorgon så ska jag skriva ner en detaljerad beskrivning av hela dagen som var helt awesome, när jag fått sova ut och samla tankarna lite.


SICK PUPPIES · Define your meaning of war


Bucketlist update:

Tänkte köra en update på hur det går med min bucketlist än så länge:
o Jag ska köpa ett par converse. Än så länge har jag köpt ett par kornblå (skitsnygga!) fejk-converse, så de räknas lite halvt.
o Jag ska tatuera mig. Har kollat runt lite på studios i Falun som kan vara bra.
o Jag ska ta en sjukt snygg bild på mig själv som jag kan använda som visningsbild överallt. Josefine har sagt att hon ska fota mig i alla fall. Hur sjukt snygg den blir vet jag inte.
o Jag ska ha Jared-maraton med Lovisa och Josefine. Jag och Josefine har sett Basil.
o Jag ska köpa mig lite manga. Blir någon överraskad om jag säger att jag har det?
o Jag ska färga håret blått eller lila. Sitter just i detta nu med blekmedel i håret för att det lila inte ska vara helt svart eller väldigt blaskigt.

Arlandia


Anhalt ett avklarad

Första anhalten på min musikturné är avklarad. Till Falun om några timmar för att hänga med José några dagar innan jag drar till Lindis och Uppsala för nästa anhalt med Plan Three som förband och sedan Sick Puppies.

Foo Fighters ÄGDE förresten. Största konserten jag varit på. Inte långt ifrån fullsatt med en maxgräns på 33 000 pers. Och jag hade plats 53 i kön. Gissa om jag stod bra till vid scenen?

Bilder får ni senare, när jag har ordentligt internet och inte tänker sova.

Och till Jonna: Jag har ju kamera och dator med, så jag får ladda upp lite bilder om jag gör någonting :D

FOO FIGHTERS · I've got another confession to make


TEN · INTO THE WILD


It's not the destination, but the journeyAlltså... Jag åker idag. IDAG. Jag åker idag. Och jag såg en unge kissa ute på grannens tomt just. Men jag åkeeeeeeer idaaaaaaaag och jag är SJUKT pepp. Och nyser som fan.

Jag kommer ha två veckor av pure awesomeness som börjar ikväll med att jag och Sofia går på Waldorf och käkar innan jag åker iväg med tåget. Jag ska dessutom få mig en fanfiction om min Grey Warden och Cullen från Dragon Age och om tjejen som skriver den åt mig skriver som hon brukar och dessutom vad hon sagt att den ska handla om kommer jag sitta och fangirla som fan.

En underbar början på vad som kommer vara en underbar resa <3

Vi får hoppas på fint väder hela resan :D

Bucketlist for two weeks.

Okej. Imorgon åker jag. Så jag tänkte skriva en bucketlist inför de här två kommande veckorna:

o Jag ska komma upp på scen under K+Q igen, om de tar upp folk.
o Jag ska höra Alibi och/eller Revenge live.
o Jag ska ta kort med Shimon.
o Jag ska köpa ett par converse.
o Jag ska tatuera mig. Vad är hemligt (säger vi).
o Jag ska ta en sjukt snygg bild på mig själv som jag kan använda som visningsbild överallt. Alternativt tar någon annan den bilden.
o Jag ska ha Jared-maraton med Lovisa och Josefine.
o Jag ska köpa mig lite manga.
o Jag ska färga håret blått eller lila. Kanske grönt eller rött.

Mer kanske kommer.

Gammalt är bättre.

Jag gillar inte H&Ms nya hemsida. Den känns väldigt krånglig. Men det är nog bra. Då slutar jag beställa saker därifrån och köper dem  i butik istället. Mycket billigare.

Sick Puppies-pepp:

Nio dagar kvar!

FEM


Too hot for you

Jag sitter alltså och svettas floder. Det är 28.8 grader. Jag vet inte säkert om jag kollar i skuggan, för det är inne hos oss som det är 28.8 grader. Inomhus alltså. Utomhus, i skuggan, är det 27.1 grader.

...

Hur kan det vara nästan 30 grader i huset?! D:

Fjorton, tjugo och tjugotvå dagar kvar


Arbetsprover; Yup, det är nu det är meningen att ni ska berömma migJonna tjugo år ung!

Idag är Jonnis födelsedag och jag har varit ute och tagit kort på en födelsedagshälsning :3 Tänkte visa den när hon var här i höstas, men det glömde jag så klart bort och sen kom snön. Men det som göms i snö kommer fram i tö ~

Grattis älskling <3


Föremålet skall vara icke-föreställande

Så har jag äntligen gjort klart andra uppgiften till arbetsproverna jag ska skicka in. Eller... jag har i alla fall gjort klart skulpturen, sen om jag målar den eller något får jag väl se. I vilket fall som helst ser den inte helt åt helvete ut från alla håll (även om den bara är nästan-snygg från ett håll).

Nu har jag bara kvar bil-bilden och min valfria uppgift kvar. De får jag ta och göra imorgon/under helgen, för idag tänker jag inte göra någonting mer :I

Ps. Jag hatar fortfarande abstrakt konst.

RSS 2.0