RAGEKICK!!!!!

JAG ÄR SÅ FÖRBANNAT JÄVLA SJUK PÅ IGNORANTA JÄVLAR SOM INTE HAR NÅGON JÄVLA ANING OM VAD FAN DE SNACKAR OM EGENTLIGEN!!! *ROAR*

Hittade alltså en kille på DeviantArt som så var så anti-gay så det var inte sant. Inte homofob, mind you, utan anti-gay. Jag är förvånad att jag inte hittade någonting där det stod att homosexuella borde avlivas.

Han gillade tydligen inte att de som är gay får vara stolta över det i media, men om någon är anti-gay i media så censureras de.

Visst, jag gillar inte heller censur, men å andra sidan: Varför är det fel att censurera bort hat? Varför? För att hatet inte når fram? Jag är helt för att ha egna åsikter och folk får hata på hur mycket de vill, men måste man nödvändigtvis skada folk bara för att man har rätt till att yttra sin åsikt?

Jag väntar mig en svarskommentar som säger "But God made a man and a woman so they would be together". Det eller ingenting alls. Han kan förvänta sig ett svar om var den manliga G-punkten sitter och att människan gjordes i Guds avbild. Sen lägger jag även gärna upp en bild på två killar som har sex åt honom också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Notera gärna att jag INTE vill ha kommentarer om hur min dag har varit, om att jag ska rösta på dig om ditten och datten! Skriv någonting relevant till inlägget!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0