Fenris, Y U SO MEAN?!

Jag har ett svårt val att göra:

Ska jag fortsätta försöka romance:a Fenris i det här spelet, eller ska jag ge upp 30 timmars spelande och börja om från början?

Skulle kännas förjävla surt om 30 timmar skulle ha offrats helt i onödan.

Fitta

Just nu hatar jag Dragon Age 2. Så jävla mycket.

Folk bara dör och skit och sen kan jag inte ha sex med Fenris heller av någon jävla anledning, så jag måste spela om sex timmar eller spela om hela spelet på 18 timmar >_>

DET HÄR SKULLE JU VARA EN KUL DRAGON AGE-HELG FYLLD AV INSPIRATION OCH INTE ETT JÄKLA PISSHELVETE DÄR ALLTING BARA GÅR ÅT HELVETE!!!!!!

Det värsta är att jag kommer spela om de där sex timmarna. För att jag måste få ha sex med Fenris idag.

I'm not naked under here


All of the buttsmex!!

Jag har upptäckt att man kan gaymance:a lite grann i början av Dragon Age: Origins. Thank the Maker!


Justin Beiber's Dad


För att jag är en elak jävel:

MOAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHA!!!!
(Och ja, bilden skrämmer skiten ut mig med)

Jag älskar den här bilden:RAGEKICK!!!!!

JAG ÄR SÅ FÖRBANNAT JÄVLA SJUK PÅ IGNORANTA JÄVLAR SOM INTE HAR NÅGON JÄVLA ANING OM VAD FAN DE SNACKAR OM EGENTLIGEN!!! *ROAR*

Hittade alltså en kille på DeviantArt som så var så anti-gay så det var inte sant. Inte homofob, mind you, utan anti-gay. Jag är förvånad att jag inte hittade någonting där det stod att homosexuella borde avlivas.

Han gillade tydligen inte att de som är gay får vara stolta över det i media, men om någon är anti-gay i media så censureras de.

Visst, jag gillar inte heller censur, men å andra sidan: Varför är det fel att censurera bort hat? Varför? För att hatet inte når fram? Jag är helt för att ha egna åsikter och folk får hata på hur mycket de vill, men måste man nödvändigtvis skada folk bara för att man har rätt till att yttra sin åsikt?

Jag väntar mig en svarskommentar som säger "But God made a man and a woman so they would be together". Det eller ingenting alls. Han kan förvänta sig ett svar om var den manliga G-punkten sitter och att människan gjordes i Guds avbild. Sen lägger jag även gärna upp en bild på två killar som har sex åt honom också.

Umeå känns jäkla lockande ändå...

Och jag förstår fortfarande inte varför Matilda envisas på att absolut försöka hälla över bägaren för mamma. Som att hon VILL att helvetet ska bryta lös. För det slutar alltid i lycka och glädje för alla då.

Den här helgen kommer nog att vara kul.

Y U BEING SO CRUEL WORLD?!?!

Tankegång:

Fan vad jag är trött. Men Materfae ska ladda upp mitt kapitel snart och jag måste läsa den innan jag går och lägger mig. Fast det är å andra sidan inte så sent, jag kan sova en timme eller så och vakna klockan elva igen, då är hon nog klar.

*kollar klockan*

22:58.

*faceplam*

If gay marriage is legalized:


Dragon Age in my heART.

Alltså. Jag tänker på DeviantArt och Dragon Age hela tiden. Och Assassin's Creed ibland när jag kommer på att läsa från The Secret Crusade. Men det blir nog mest Dragon Age, för det är vad jag tänker på när jag tänker på dA egentligen, även om det inte känns som det. Men jag ritar fanart och skriver fanfics och läser fanfics och spelar det mest hela tiden. Känns som att jag inte gör något annat. Men ändå känns det inte som att mitt liv kretsar kring Dragon Age lika mycket som det gjorde för ett halvår sen.

ETT HALVÅR SEN!??!?!? ÄR DET SÅ LÄNGE SEN!?!? D: VAD HAR HÄNT MED TIDEN!?!

I alla fall... Nu ska jag sätta mig och spela lite Dragon Age. Ja, faktiskt. Det ska jag. Bajs på er.

Spelar du något förresten än, Jonnis?

FYI:

Tre liter dricka och 2.5 kg skrivarpapper blir tungt att bara en kilometer i gassande sol, utan påse. Bara så att ni vet. Prova det inte hemma.

Bucketlist for two weeks - Den sista uppdateringen:

o Jag ska komma upp på scen under K+Q igen, om de tar upp folk.
o Jag ska höra Alibi och/eller Revenge live.
o Jag ska ta kort med Shimon.
o Jag ska köpa ett par converse.
o Jag ska tatuera mig. Vad är hemligt (säger vi). Jag tycker mina fejktatueringar räknas x3
o Jag ska ta en sjukt snygg bild på mig själv som jag kan använda som visningsbild överallt. Alternativt tar någon annan den bilden.
o Jag ska ha Jared-maraton med Lovisa och Josefine. Halvt. Jag och Josefine såg en film och sen kollade vi TIW-Deluxe-dvdn tillsammans med Lovisa.
o Jag ska köpa mig lite manga.
o Jag ska färga håret blått eller lila. Kanske grönt eller rött.

RSS 2.0