Fuck it.

Alltså... Det här är precis anledningen till att jag inte skaffar mig ett riktigt socialt liv. Anledningen till att jag inte skaffar mig riktigt bra vänner här i Övertorneå och anledningen till varför jag inte blir förälskad i någon.

Det är bara idioter ute i världen och det värsta är att allt jag kunde göra var att sitta och lyssna på henne gråta i telefonen i en timme.

Jag vill så jävla gärna skälla ut honom, spöa upp honom, kastrera honom och skicka hem honom till hans jävla flickvän igen.

Mass Effect 3 och Assassin's Creed Revelations


Här sitter jag och förhandsbokar en massa spel. Mass Effect 3 är inte speciellt jobbig att få tag på i Collectors Edition, hittar den till och med på Megastore för butikspris på en vanlig version av spelet. Assassin's Creed däremot... Där vet jag för det första inte om jag vill ha Animus Edition eller Collector's Edition och sen så måste jag beställa en Collector's Edition från UK, medans jag måste åka till Luleå och förhandsboka Animus Edition i butik på GameStop.

Varför är det så avancerat att beställa ett spel? Eller två? Tack och lov för att Dragon Age 3 inte kommer ut förrän om ett år eller två! (Trodde aldrig jag skulle säga det.)Angående Mass Effect

Jag förstår att mina föräldrar finner det en aning irriterande att jag inte alltid är uppe i huset och hjälper till, men ärligt talat, HELA TIDEN kan jag väl inte behöva hjälpa till med något? Vad finns det ens att göra hela tiden?

Och jag vet inte varför i helvete Matilda får för sig att jag vill veta om mamma är arg på mig eller inte. Själv tycker jag inte alls om när folk är arg på mig, så då känns det kanske en aning bättre om jag inte får veta det förrän mamma själv säger det. Och jag måste ju säga att det känns konstigt att mamma inte säger någonting utan glatt pratar på om broccoli medan hon är arg på mig.

Allt för att jag vill spela ut Mass Effect på en gång. Det är ju inte som att jag springer runt och hjälper till hela tiden fast jag är uppe i huset istället för nere i min källare.

Snetak för källarbarn

Jag kom just på att alla coola tjejer jag känner har haft snetak i sitt rum någon gång. Alla utom Jonna. Hon är för cool för snetak.

...

Jag vill också vara för cool för snetak. Är jag det nu när jag är ett källarbarn istället?

It's not purple, it's PLUMOch jag klippte det lite också, efter lite rådfrågan med Sofia.

Vad, du trodde väl inte att jag menade att jag tänkte gå till frisören?

Fenris, you're so weird...

För kastar han nästan en bok i huvudet på mig för att jag inte visste att han inte kunde läsa och sen så blir han arg efter jag vill ge honom ett coolt svärd.

Fenris är konstig...

Fast det gör inte så mycket, jag hade ändå ett bättre svärd åt honom. Ett som inte var riktigt lika snyggt (men det är mest för att jag inte gillar stilen på handtaget, annars är det inte långt ifrån), men bättre ändå ^_^

Jag har rivalmance:at honom klart nu med min Aslan. Vilket inte betyder att de hade gaysex och sen gjorde slut, utan att de hade gaysex också fortfarande är tillsammans, om någon undrade :P

Addicted

Jag har blivit beroende av att få fangirl-kommentarer på mina fanfictions. Jag sitter alltså och bara skriver Dragon Age-fanfics hela dagarna för att få kommentarer som:

"I DON'T KNOW WHAT IM GONNA DOO!! YOU NEED TO WRITE MORE!!" när jag frågar hur de ska klara sig när jag inte längre kan uppdatera varje dag, eller:

"HNG I loooooove it! Though now I fear I have to compete with you in the contest"

It's feeeeeeding my eeeeeeegoooooo!!!!!!!
Jag känner mig lite för stor för att det ska vara hälsosamt när jag ska skicka in till riktiga tävlingar...

Ranting

Alltså... Jag skulle vilja vara en cool modebloggare. En sån där som har råd att köpa massa snygga nya kläder och orkar vara snygg varje dag.

Och jag vill ha lila hår igen. Bara lite till och sen lite rött på det. Eller... efteråt menar jag :P Men mitt lila hår var så snyggt. När jag flyttar hemifrån kommer jag ju bara ha en massa såna färger hela tiden misstänker jag. Regnbågsfärgat hår skulle jag vilja testa en gång också.

Men jag vill vara snygg i mittbena och ha råd att köpa nya kläder hela tiden. Och bo i Stockholm. Eller London.

En bra början

Jag vaknar alltså inte bara innan sju, jag kan inte heller somna om. Jag är hungrig och sjuk också, och har en massa förkylningsbålsor på mina läppar, vilket är irriterande som satan.

Idag känns som en bra dag >_<

RSS 2.0