Hell to the yeah!

Okej, jag känner mig sjukt awesome! 30 Seconds To Mars facebook-gruppen 'Time to go to war' har lagt upp en av mina bilder på gruppen!! :D Det har gjort min dag idag ~
'Time to go war'-gruppen har lagt upp en av mina bilder från Pier Pressure! :D:D:D
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=214802118549687&set=a.175299902499909.43115.175259789170587&type=1&theater
Klicka Här!

Today is a good day, indeed ~

Tänkte bara säga att jag har fått lön idag, hämtat ut ett paket från H&M med en underbart vacker festklänning jag vill använda hela tiden, en söt sommarklänning, en svart shorts-jumpsuit och en blå munkjacka utan ärmar och dessutom pågår det sjukt mycket drama på NarutoDreamfic. Massa romanser, mycket action och till och med trangeldraman. Intressant intressant indeed.
Lägger kanske upp lite bilder på sakerna jag fått från H&M imorgon om jag orkar ^^

Fashion Against AIDS

Insåg just att imorgon kommer FASHION AGAINST AIDS collectionen ut på H&Ms hemsida :D Och här har jag väntat på den sen i början på mars typ! ~
Wiee ~
Påminnelse på mobilen har jag ställt in och allt ^^

Min Shinobu är en liten jävla fitta.

Reitsu säger "Jag avsäger mig mitt klannamn om det är vad som hindrar dig från att kunna vara med mig".
Shinobu säger "Nej. Din fitta. Då hatar jag dig. Då tänker jag aldrig vara med dig".
...
You see the problem here? Hon är dum i huvudet.

I don't want to talk about it, I just want to cry in front of you.


Det har blivit för mycket kärlekslåtar, för mycket kärlekshistorier för mig ikväll. Jag har suttit och gråtit två timmar i sträck nu tror jag. Och jag är inte ens ledsen eller deppig, jag bara gråter!

Dammit.

Jag känner mig en aning patetisk. Men ibland måste man få gråta, right?

Å hå hå hå ~

Jag har beställt hem Naruto volym 31 och 32 samt Fushigi Yuugi Genbu Kaiden volym 1, bara för att jag vet att jag får lön nästa vecka ~ 8'D
Funderar även på att beställa hem lite random filmer, vem väntar nog tills jag faktiskt fått lönen...

What to do?

Fråga:
Ska jag vara en alv eller kille nästa gång jag spelar igenom Dragon Age? Och jag kräver ett svar av er.

Do you see how much I need you right now?

Varför har jag inte lärt mig än att inte lyssna på ensamma kärlekslåtar mitt i natten när jag är ensam? Jag blir ju bara deprimerad och vill gråta.
Om ni är likadana som jag så har jag ett tips: Lyssna inte på Avril Lavignes 'When You're Gone'. Det är väldigt deppigt hela vägen igenom.

I know you don't really care.

Jag är sjukt sugen på att skriva en Hyuuga-fanfiction. Men jag är också sjukt trött. Så jag får skriva en imorgon...
UPDATE:
Och jag tänker fan tvinga er att läsa den, för att ni ska inse hur sjukt awesome Neji är. Bara så att ni vet :P

Je t'aime

Igår skaffade jag mig blodspengar och hängde med tjejerna. Alltså, jag kan formulera mig rätt fritt med alla mina vänner, de vet redan att jag är knäpp, men de är bara de som lyssnar när jag pratar om killar. Även om jag inte kan komma ihåg vad fan för killar vi snackade om x'D

Men jag älskar er. Aishiteru <3


I'm already gone, I'm already gone

Idag har varit en fin och solig och icke slaskig vårdag. En av de få som jag faktiskt gillar alltså. Lite kallt i luften, men helt ok. Och så jobbade jag bara till klockan två för att hinna till banken och skaffa ett Visa-kort (vem visste att det jobbar stiliga män där?) och sprang sen på Konsum för att köpa mig en dricka. När jag kom hem insåg jag dock att jag borde köpt glass också, för att det är så fint väder idag. Då ska man äta glass. Men det har ju inte jag D:

Kanske går och köper lite senare.

Visst har jag haft intressant dag?


Hata gilla

"At age 15, your dad excpects a hug when you come home, you thank him by going into your room.
At age 18, he cries at your gradutation, you thank him by partying all night.
At age 26 he pays for your wedding, you thank him by moving states.
At age 50, he falls ill and you weren't there. He slowly dies, and it all came crashing down on your heart.
If you love your dad, like this page."

Om det finns någonting jag hatar på facebook så är det är nog det. Finns ingenting som jag finner så irriterande som när jag sitter och går igenom olika gilla länkar och så dyker den här upp.

Allvarligt talat: Jag kramar alltid min pappa när han vill det, jag kramar honom ändå. Jag blir arg för att jag anklagas för att jag vill fira min student. Och jag är inte alls så säker på att jag kommer flytta sjukt långt bort när jag gifter mig, för jag gillar Norrbotten. Och jag tänker absolut aldrig låta min pappa dö långsamt utan att jag är där. Om jag kunde, skulle jag uppfinna ett odödlighetselexir, bara så att pappa inte skulle dö.

Nej, jag tänker inte gilla den sidan för att jag älskar min pappa, för den antar att jag är en dålig dotter!


Hur är arbetsssituationen i DIN mage?"

Jag älskar Apotekets reklam "Hur är arbetssituationen i din mage?" x3 Helt klockren.


I want to breathe you in, I want to, I want to

GE MIG ANDERS ELLER ALISTAIR NU DAMMIT!

(Eller en kille som påminner om dem.)


Hallelujah

Dammit!

Jäkla 30 Seconds To Mars som har gått och gjort en ny låt och spelat in fans röster från konserter igen när jag inte har gått på dem :I När ska jag få vara med och sjunga på en av deras skivor? HUH?!

Dammit.


DAMN!

Jag missade just 10 Orsaker Att Hata Dig. Nu måste jag ju gå ner och se den i mitt rum istället :/

Galgar, bokstöd och ProMarkers

Idag har jag varit och IKEAat med moster och syster och minsann varit riktigt vuxen som bara köpte galgar och ett bokstöd, sen köpte jag en termometer och två hyllor till mamma också. Och ProMarkers, eftersom de var på rea för bara 9 euro. Jag orkar inte räkna ut vad det är i kronor, men inte mycket mer än 80 spänn, så jag är nöjd :'3 Resten som jag fått med mig idag har faktiskt moster stått för (det råkar vara en vanialla coke-burk och ett skrovmål på Max).

Så jag känner mig vuxen. Sen har jag förbannat ont i benen också. Och en klänning som jag beställt från H&M som kommit, men jag inte hunnit hämta ut än provade jag också på Raijala och det visade sig att det var sjukt jäkla trång i axlarna (som det mesta brukar vara på mig) och dessutom lite krånglig med bältet så jag får hoppas att jag beställde den i stl 38 eller så får den åka tillbaka :/ Men jag har i alla fall beställt mig en annan himmelsblå klänning som jag vill använda, så jag hoppas på att någon tänker random bröllopa sig i sommar.

Varför börjar jag börja ord så de blir något man gör istället för bara något? Som bröllopa och IKEAat? Jag tror det är 10-talets fel...


Lärare? Amanda? Verkligen?

Och nu har jag sökt lärarutbildning i både Umeå och Uppsala. Ett yrke jag inte har funderat på någonsin förrän nu i sista stund, mer eller mindre. Inte ens för ett år sen funderade jag på att bli lärare och nu har jag helt plötsligt sökt in att läsa det ändå.

Jag lär ju inte börja skolan nu direkt till hösten, men ändå. Lärare? Amanda? Verkligen?

Hur ska det här gå? Tänk om det bara är värsta impulsvalet från min sida? Tänk om det suger egentligen och jag inte alls borde satsa (höll på skriva spela x3) på det?

Men då om jag blir bildlärare får jag ju hålla på med konst varje dag~


Dragon Age II fucking sucks!

Av någon anledning älskar Anders mig fast jag inte flirtat med honom alls. Jag har innte ens varit överdrivet snäll (för att jag har försökt att inte ta med honom på så många uppdrag) och ändå älskar han mig. Vilket gör det sjukt svårt för mig när jag för en gångs skull tänkt romance:a Fenris så måste jag ju dumpa honom. VÄLDIGT JOBBIGT. Jag känner mig så taskig när han går och säger att han "would drown ourselves in blood to keep you safe". Väldigt romantiskt, btw x'] Och allt Fenris sagt är att han tycker jag är vacker. Det har Anders också gjort. Bland de första sakerna han sa till mig, dessutom D:

...

Men jag ska lyckas romance:a Fenris, om jag så ska vara otrogen mot dem ;_;


This is why I need Anders

 

Det är sådana här tillfällen jag vill ha en helt egen Anders. Tänk, att få början till halsfluss/förkylning/vad jag nu har och ha inte bara en snygg kille som är magiker, utan också en helare. Oj, vad det skulle vara bra. Händig man, jajamän. Vem behöver en kille som kan skruva upp hyllor och annan skit? Det kan jag själv. Ge mig hellre en pojkvän med magiska fingrar som kan, om inte bota, i alla fall lindra min onda hals.

 

 

Jäkla Matilda som smittade mig D:

 

 

Skulle säkert kunna göra något åt min mensvärk också >_>

 


Dumma arga snickare

Jäkla skit-reklam till Arga Snickaren. Nu måste jag ju kolla varför den där jäkla Anders (DET DÄR JÄVLA NAMNET FÖRFÖRLJER MIG!!! D:) är så arg för att någon har ljugit honom rätt upp i ansiktet att han tänker ta sitt pick och pack och dra.

Jäkla skit. Nu måste jag offra en timme på det imorgon, för det har ju inte ens kommit på internet D:


To the right, to the left, we will fight to the death~

Jag hade glömt hur underbart det är att spela Dragon Age~ <3

Never, never, never, never, never do this again q_q

Ska skriva en fanfiction idag har jag bestämt. Skriva klart den också, helst någon gång i veckan x3 Blir första fanficen jag skriver klart sen jag skrev min Ferard i ettan. Det är ett tag sen.

Men först måste jag jobba ;_; Sen ska jag skriva på den och rollspela heeeela dagen lång. Men först jobba dagspasset och det är jobbigt. Hoppas dagen går fort ^_^


Underbart~

Jag har kommit fram till att jag bara tycker det är jobbigt att vara singel när jag läser om andra som är lyckliga med sina pojkvänner/flickvänner/etc. Varesig det är på riktigt eller i böcker eller fanfictions. Så allt jag behöver göra nu är att undvika att läsa om kärlek. Underbart, det låter sjukt lätt ^^


Reitsu x Shinobu, pt. II

Jag tycker synd om min Shinobu. Reitsu har precis sagt att han älskar henne. Hon älskar Reitsu. De kan INTE vara tillsammans. Hon kommer mest troligt säga någonting om att han är barnslig om han tror att hon tycker det skulle vara roligt om han sa något sånt, eller att han bara är korkad om han trodde att hon skulle besvara de känslorna. För att krossa hans hjärta så mycket att han hatar henne. För de kan inte vara tillsammans.

DAMN.


What to do, what to do?

Jag vet inte vad jag ska göra. Jag har absolut ingenting att göra. Jag sitter och hoppar mellan NarutoDreamfic, FaceBook, bloggen, alla mina vänners bloggar och the Spectrum, där jag läser lite yaoi. Sen börjar jag om igen. Ibland tar jag en paus för att försöka rita något, men det går inte. Jävla skit. Sen är jag sugen på att spela Dragon Age också, men jag är faktiskt lite less också på det. Jag spelar det hela tiden.

Mäp.


Creativity, thy name is!

Verkar som att det blir en annan slags rollspelshelg för mig, textroll. Lär väl inte kunna slita mig ifrån datorn nog länge för att lyckas ens försöka spela igenom alla tre spelen på tre dagar :/ Fail on me.

Nåväl, det blir en kreativ helg i alla fall, med skrivande och ritande~


Hideya, 12 år


Anders/Justice/Vengence

Jaa, jag hittade en helt awesome fanart på Anders (och Justice/Vengence, eftersom de delar kropp) som jag bara var tvungen att använda och göra en helt ny layout till. Jag vet att ni älskar den ändå :3

Helgens projekt:

Om jag inte åker till Luleå (det känns inte som att det kommer bli av, för pappa lär inte köra några slalombussar när det ser ut som att hälften av snön är bortsmält), så tänkte jag testa och se om jag kan, från och med det att jag slutar imorgon tills det att jag börjar igen på måndag, hinna spela igenom alla Dragon Age-spelen under helgen 8'D

Jag har ju inte spelat på jättelänge (förutom igår då x3).


Vad ska jag nu göra av mina BH:ar?

Jag tror att mina bröst har växt. De ser inte större ut än tidigare, men de känns tyngre, som att all massa packats in på samma volym... Hm :/


Can't... resist... anylonger!

JAG KAN INTE HÅLLA MIG LÄNGRE - JAG MÅSTE SPELA DRAAAAAGOOOON AAAAAAGEEEEEEEEEEE NUUUUUUU!!!!

Angels on the Moon

Matilda försökte sig på att det för en gångs skull var hon som hade hört ett band först och påstod att hon hade lyssnat på Angels on the Moon redan i åttan. Fastän skivan hade släppts sommaren när hon började gymnasiet. Och jag tror inte riktigt hon lyssnade på skivan direkt den kom ut, utan kanske ett halvår senare, alltså början på 2010. Jag hade turen att upptäcka låten ganska kort efter den släpptes, bara någon månad faktiskt.

Så jag tror faktiskt att det är möjligt att jag lyssnade på dem först, utan att Matilda märkte det, eftersom jag spenderade stor del tiden efter den släpptes i Gammelstad :P


Batman och Ser Pounce-A-Lot

Jag ville ju att nästa hund vi skaffar heter Batman. No more. Vi ska ha en katt. Eller i alla fall jag. Och han ska heta Batman (eller Ser Pounce-A-Lot, jag har inte bestämt mig än). För det har jag drömt. Och så här ser han ut:


So give me some fucking attention.

Jag är ledsen för att jag känner mig ensam för att jag är trött.

Reitsu x Shinobu

Alltså... Jag har bytt ut mitt Dragon Age-behov mot NarutoDreamfic istället. Och jag är kär i min nyaste karaktär. Speciellt när hon är tillsammans med en av Lankans karaktärer. De verkligen borde bli tillsammans, men de är för återhållsamma och hon är för plikttrogen för att de skulle bli någonting. I alla fall inte förrän om typ... tio år.

...

Jag får väl sätta igång då x3


Dragon Age Detox

Tänkte bara officiellt säga att jag har gått en vecka utan att spela Dragon Age. Och då menar jag ettan, expansionen och trean. Good for me.

Fast jag är sugen på att tv-spela. Så jag funderar på Mass Effekt, Prototype eller Assassin's Creed Brotherhood, eftersom jag inte spelat klart något av dem.

Frågan är bara vilket D:


RSS 2.0