Mindre lyckad Halloween-helg D:

Ja, gårdagens utgång blev ju inte speciellt lyckad. I alla fall inte med tanke på att vi köade i drygt en timme men ändå inte fick komma in, utan bara stå och kolla in genom dörren innan vi inte orkade mer och gick till Max istället. "Förfesten" hos Mia var ju kul, men tyvärr kommer man ju inte ihåg det eftersom man blir så fixerad vid att det sög när vi skulle gå ut och dansa.

Idag blev det inte mycket av planerna heller. Vi planerade och planerade och fixade, men i slutändan fikade vi bara lite och pratade mardrömmar i all Halloween-anda.

Jag fick i alla fall klä ut/upp mig två dagar i sträck. Det är ett litet plus i kanten.

Imorgon åker jag mot hufvudstaden med Jonnis och Soffan_92 och på tisdag ska vi se Alter Bridge :D


So I'm coming home, lost on a road I don't belong~

Nu har jag packat klart. Nästan i alla fall. Jag fattar dock inte varför jag sätter mig för att rollspela när jag borde sy klart min maskeraddräkt eftersom det är den sista saken som jag behöver packa innan jag kan åk ner till Luleå.

Nej, nu ska jag ta och skärpa mig, för jag ska både hinna med att sy klart dräkten och duscha innan jag åker!


From yesterday it calls him, but he doesn't want to read the message here.

Imorgon blir en hektiskt dag. Jag måste sy om och sy klart min halloweendräkt, packa en massa, handla lite på Ica, rita och hinna scanna och lite andra saker som jag glömt. Pappa ville att jag skulle flytta på en massa saker i källaren (aka. mitt rum) så att gräsklipparen och massa andra saker kan komma in dit >_>

Och här sitter jag och rollspelar och väntar på att Big Bang Theory ska börja. Good thinking Amanda xD


Romeo x Romeo

Jagg, jag ska faktiskt börja skriva på kapitel tjugofem av Romeo nu. Alldelens strax. Jag ska bara äta lite lunch och kolla klart reprisen av gårdagens avsnitt av Top Model.

Och få hunden att hålla käften >_>


Secondhand Serenade : It's Not Over

Åh, jag tänker bara på Samuel och Tachiro när jag hör den här och jag vill verkligen spela dem igen, men eftersom Erika inte gillar Tachiro längre lär det inte hända ;_; Så jag får sitta och vara Samuel hemma och lyssna på den här >_>

__________________________________________

My tears run down like razorblades
And no, I'm not the one to blame
It's you ' or is it me?
And all the words we never say
Come out and now we're all ashamed
And there's no sense in playing games
When you've done all you can do

But now it's over, it's over, why is it over?
We had the chance to make it
Now it's over, it's over, it can't be over
I wish that I could take it back
But it's over

I lose myself in all these fights
I lose my sense of wrong and right
I cry, I cry
It's shaking from the pain that's in my head
I just wanna crawl into my bed
And throw away the life I led
But I won't let it die, but I won't let it die

But now it's over, it's over, why is it over?
We had the chance to make it
Now it's over, it's over, it can't be over
I wish that I could take it back

I'm falling apart, I'm falling apart
Don't say this won't last forever
You're breaking my heart, you're breaking my heart
Don't tell me that we will never be together
We could be, over and over
We could be, forever

I'm falling apart, I'm falling apart
Don't say this won't last forever
You're breaking my heart, you're breaking my heart
Don't tell me that we will never be together
We could be, over and over
We could be, forever

It's not over, it's not over, it's never over
Unless you let it take you
It's not over, it's not over, it's not over
Unless you let it break you
It's not over

TRÖG. Trött, rollspel, övertrött, godnatt.

Idag har varit en TRÖG jobbdag. Det var knappt någon som fick något sålt, de flesta försvann vid sju och inte ens kvart över sju så var vi bara tre kvar som satt och höll på att somna framför datorerna. Så vi fick sluta tidigare vi med och jag fick bli körd hem istället för att gå hem i mörkret, så det var ju ganska skönt för omväxlingsskull.

Men jag är fortfarande supertrött, så jag kommer gå och lägga mig om max en timme tror jag. Inte ens te, som i vanliga fall brukar få mig att piggna till, har gjort mig piggare.

Nä. Jag är lite sugen på att rita eller sy, men jag tror jag är för trött.


What a wonderful world~

Kväll:

Rollspel, sen sushi, sen Saw.

Sällskap:

Moster, söt hundvalp, söt katt.

Can you hear me screaming out, am I all alone?

Jag vill att min Halloween-outfit blir awesome, men just nu verkar det inte som det. Och jag vill hinna göra en massa saker imorgon, men det kommer jag inte. Och nu när Jonna har åkt hem så känns det ganska tomt och ensamt att sitta upp till ett på natten och inte ha någon att prata med, speciellt när jag vill ha någon att prata med.

Jag har köpt en sån där modelldocka nu förresten. Idag(igår), innan jag och Jonna gick på IKEA.

Det är kul att sy förresten. Jag undrar varför jag inte gör det oftare(jag har ingen symaskin)?

Plus att jag bara vill köpa en massa tyger och hänga upp i mitt rum och ha det mysigt med tunga tyger, många stearinljus - som fan - och en massa bra böcker som en bra pojkvän läser högt för mig.

Se, nu är jag sådär kärlekssjuk igen D: Det betyder att jag ska ta godnatt nu.


Jonnis har åkt hem D':

Nu har Jonnis åkt hem D: Fast vi hann med en sväng på IKEA vi med, precis som när Sofia var med. Fast nu var det bara jag och Jonna och Jonna får inte säga vad jag köpte, för det är en hemlis :3

Igår sprang vi runt och tog en massa bilder på mig i Övertorneå. Jag fick klättra ner för en brygga och sen trampade vi igenom massa vass och gick runt halva Övertorneå kändes det som.

Nu ska jag skriva lite rollspel och pyssna med min Halloween-dräkt :D


Normalflitiga flickan enligt konsumentverket

Efter som att Jonnis kommer hem till mig idag och ville ha det pedantiskt rent i mitt rum, så har jag redan innan klockan nio varit riktigt jäkla flitig och plockan undan i hela mitt rum så gott det går utan att ha (ihopskruvade) garderober där. Sen har jag också hunnit vara ute med hunden.

Nu tar jag bara en liten frukost-paus innan jag måste fortsätta häruppe för att mamma inte ska få raseriutbrott när hon kommer hem.


And there will be blood

Imorgon kommer Jonnis hem till mig och då så är det bara du kvar sen Linda! :D


I Still Have A Soul

Inspirerad av denna melodi: I Still Have A Soul - Epic Score (Länk).Han sträckte på ryggen, slöt ögonen. Andades in, höll andetaget, släppte långsamt ut det igen. Knöt händerna snabbt innan han återigen slappnade av. Placerade sina fingrar lätt på elfenbens- och ebenholtstangenterna och tryckte ner dem. Började piano, men trappade snabbt upp takten. Till den här kompositionen hade han inga notark, inte till sig själv i alla fall. Detta musikstycke kunde man inte skriva ner, det var ingenting som kunde sättas på papper med penna. Inte med någonting. Om han någonsin skulle få den uppspelad för sig själv skulle det inte vara samma stycke han lyssnade på. Det var han och Markus som kunde spela den här, den kom från deras hjärtan och bara deras händer kunde spela den här melodin.
Den andres violin skar in i hans pianospelande. Ackompanjerade honom. Duellerade med honom om vem av dem som var starkast, vem som uttryckte sig bäst.
Han började spela forte. Tonerna ersatte hans egna hjärtslag, blev det som istället pumpade blodet i hans kropp. Precis som det skulle vara. Händerna rörde sig snabbt över tangenterna, försökte att spela snabbare än violinisten som satt bredvid honom. Men när han precis verkade vinna över honom så kom han ikapp igen. Markus, Markus, den där Markus. Han spelade hårdare, deras tävling blev allt intensivare. Tills...
Markus slutade tvärt att spela, lika tvärt som han hade börjat.
Morgans forte blev piano. Hans ögon var fortfarande slutna. Hans fingrar fortsatte att vandra övertangenterna tills... Hans noter tog slut. Tills den här melodin inte längre hade någon fortsättning inom honom. Han öppnade ögonen och drog händerna från flygeln. Vred huvudet mot den andre och log skrytsamt.
"Jag vann."
"Säger du det?" svarade Markus och log tillbaka. Drog honom tillbaka ner på jorden igen.


You're right, I get it, you're the perfect person, so right, so wrong, let's all live in your imaginary world.


Japp, mamma blev arg på mig idag. Igen. För att jag "inte gjorde någonting hemma". Igen. Och försökte visa mig att enligt konsumentbolaget så kostar jag 7690 kronor för mina föräldrar att ha mig att bo hemma.

Däremot glömde hon kolla att av dessa 7690 kronor så är tvål och schampoo 370 kronor, kläder och skor 530 kronor, fritid och nöjen 540 kronor, luncher på stan 1480 kronor, resa till arbetet 680 kronor, fackavgift och a-kassa 520 kronor.

Jag vet inte vad hon tycker, men jag kan godta 370 kronor av dessa 4120 kronor. För kläder och skor betalar jag, inte mamma, inte pappa. Fritid och nöjen för mig är jobbet och datorn. Jobbet får jag betalt av och datorn har jag betalat själv (internet som jag betalar för ingår i de övriga 3570 kronorna). Jag äter INTE lunch på stan och lunch hemma kostar inte 1480 kronor, utan snarare 1240 kronor (även om det ska vara all mat utom lunch måndag-fredag, så den summan är också mindre). Jag vet inte vad någon annan tycker, men jag har inte än behövt betala för att gå någonstans, så min resa till jobbet är faktiskt gratis. Fackavgift och a-kassa betalar ingen av oss eftersom jag är med i inget av det.

Nu försökte hon påstå att hon betalar lite av kläder och skor, men jag står fast vid vad jag skrev tidigare. Nada, alltså.

Så jag är arg tillbaka.

Soundtrack of the day: I Get It - Chevelle.
Ni förstår varför när ni lyssnar på refrängen (som även fick agera rubrik till inlägget).


Dygnsrytmer

Vanliga människors dygnsrytmer:

06.30 Vakna och äta frukost
07.30 Åka till jobbet
11.30 Äta lunch
17.00 Sluta jobbet
18.00 Äta middag
22.00 Gå och sova.

Ungefär så tänker jag mig att det är, för så var det när jag vikarierade som vårdare på ett äldreboende.

Min dygnsrytm nu är dock så här:

11.30 Vakna och äta frukost
16.15 Åka till jobbet
18.00 Äta lunch
21.00 Sluta jobbet
23.30 Äta middag
03.00 Gå och sova.

Kan ju inte påstå att jag är missnöjd, jag har alltid varit en nattmänniska :3


Keep up the good work!

Jag måste säga att ni har varit väldigt duktiga på att kommentera min blogg. Speciellt Sofia, Jonna och Linda (som har varit de enda att kommentera x3).


But now it's over, it's over, why is it over?

Jag saknar att rollspela min Samuel Wells D: Men han kan jag ju bara spela mot Erikas Minuzuka Tachiro och han har hon lessnat på T_T

Jag måste övertala henne att rollspela honom ändå!


.

Hm...

Jag börjar misstänka att jag kanske inte alls är förälskad, utan att jag bara känner mig ensam på kvällen/natten.

Men jag är fortfarande arg på kärleken!


Jag hatar att vara förälskad

Måste man verkligen bli ful i huvudet bara för att man blir kär?

Med det vill jag säga att jag absolut hatar att vara kär. I alla fall just nu. Jag är så otroligt spyless på alla som är kära och vad som är än värre; Jag är kär. Jag sitter här och vill bara slita huvudet av alla lyckliga och kära människor för att jag är arg för att jag är kär. För att jag sitter minsann inte och är lycklig. Jag sitter här och vill vara med honom hela tiden, vill prata med honom hela tiden och vill se honom hela tiden, men inte kan eller får göra det. Jag sitter här och är arg på alla kära människor för det känns som om precis alla andra får vara lyckliga med sin kärlek medans jag sitter här och försöker komma på bästa sätt att komma över min.

För mig är det aldrig ett alternativ att bekänna min förälskelse. Nej, absolut inte säger jag bara. Aldrig att jag tänker göra det. Den som försöker säga annat kommer jag bli förbannad på och vilja slita huvudet av mig.

Just nu är det nämnligen ingen som känner mig, ingen som vet hur jag känner och därför finns det ingen som kan ge mig råd eller hjälpa mig. Känns det som i alla fall. Och försöker någon i alla fall så kommer jag bli arg igen.

Så jag sitter här ensam i köket och är arg på kärleken och äter äppelkaka och är arg på kärleken ganska mycket mer.

Kan inte alla bara sluta vara lyckliga och komma och vara arg på kärleken tillsammans med mig?


Watashi no namae wa Kiba desu, hajimemashite.


Do it for Japan, do it for Tokyo, do it for Kyoto, do it for Osaka.

Hej. Mitt inlägg försvann just.

Det handlade om att jag gnällde över att jag inte vill gå till jobbet för det känns tråkigt och jag måste duscha och äta och en massa skit, men att jag ändå kommer göra det för att jag egentligen tycker det är kul på jobbet och jag vill tjäna pengar så att jag kan åka hit och få en underbar upplevelse:


Här är den nya layout så säg för fan vad ni tycker!

Nu är den nya layouten uppe, en aningen ljusare än den tidigare. Tänkte att det passar när vi nu går inför vintern och lite mörkare tider x3

Ska ändra logotypen om x antal dagar när jag har orkat göra en ordentlig. Har dessutom bestämt mig för att jag ska rita den helt själv.

What do ya think?


Let's play a LoveGame, play a LoveGame, do you want love, do you want fame?

Imorgon är jag så uttråkad att den nya layouten dyker upp. Bestämmer jag nu.

Jag har tråkigt i väntan på ingenting och vill inte gå och sova

FAKTA
Namn: Amanda Sylvia Andersson  
Smeknamn: Manda, Mamma (av den enkla anledningen att det påminner om Manda och Amanda, tydligen), snorunge, etc.
Födelsedag: 12 december
Födelseort: Luleå
Bott i: Råneå, Gammelstad, Luleå, Övertorneå.
Bor: I källaren på det lilla gula huset i Övertorneå som det källarbarn jag är.
Ögonfärg: Gråblåbrungrön. Vargögon tydligen.
Hårfärg: Ljusblont med en råttbrun utväxt.
Arbete: Telefonförsäljare.
Familj: Far, mor, systrar, hund och ytterligare en hund på gång.

FAVORIT…
Färg: De allra flesta färger, beroende på vad som skall vara färgat och vilka färger som skall matchas.
Plats: Övertorneå.
Land: Sverige, bara Sverige.
Bok: Miep. (Jag kommer inte på någonting, OKEJ?!?!)
Spel: ROLLSPELL. <3
Drog: Musik!
Fordon: By foot?
Film: *sigh* Får jag säga Naruto Shippuden The Movie 3: Inheritors of the Will of Fire BARA för att det handlar mycket om Kakashi? Nej? Nähäpp. The Dark Knight då xP
Djur: Siberian Husky.
Affär: Comic Heaven~
Serie: House.
CD: A Beautiful Lie - 30 Seconds To Mars
Café: T.A. i Luleå?
Skor: Wannabe-MC-kängor.
Internetaktivitet: Rollspel, mangaläsning, bloggande, bloggläsande, facebookande OCH... youtubande?

BRUKAR DU…
Peta dig i näsan: *host*
Titta på dig själv i spegeln: Om den råkar ställa sig framför mig, oui.
Gnälla: Sometimes, myes.
Skrika: Only with mah friends.
Sova: When ever I get the chanse too~ (Utom nu då xD)
Ha ångest: Yup.
Skada dig själv med flit: Nope.
Ta mediciner du inte borde ta: Never.
Vilja dö: Sometimes. Men sen inser jag att jag är rädd för att upptäcka om det inte skulle finnas något mer för mitt kvarlevande medvetande än svärta och tomhet.
Drömma mardrömmar: Sällan, men ja.
Drömma sexdrömmar: It happens.
Ta droger: Music counts? ^^
Försöka vara annorlunda: Försöka?
Klä dig i svart: All too much.
Gå till kyrkan: Nja. I syfte för efterforskning till novellskrivande eller för att beundra dess skönhet, men inte i religiöst syfte.
Gå i skolan: NEVAH!
Röka: Nope.
Ha sex: No.
Ljuga: It happens.
Hata folk: Inte folk.
Lita på folk: Jag vill gärna göra det, så jag antar ja.

NÄR…
Åt du senast: För... cirka sju timmar sedan.
Läste du en bok senast: Räknas Naruto?
Var du på konsert senast: Pier Pressure 20:e juni i somras. Räknas den som bara festival och inte konsert så 30 Seconds To Mars på Arenan den 10:e mars.
Köpte du något senast: Yesterday. En bunt med tio block och en kartbok.
Kysste du någon senast: Let's just leave the kissing and loving stuff now, will we? Before I get sad and agonised.
Svor du senast: Typ... Två timmar sen?
Sjöng du senast: Typ... Två timmar sen?
Klagade du senast: Don't remember.
Är det sommar: När den äckliga våren har försvummit med sitt gråa slask.
Ska du sluta röka: Efter jag börjat :3

VEM…
Saknar du: I don't really wanna say ^^'
Vill du döda: Sasuke? :D
Rörde dig sist: Dad?
Vill du slå: Nobody and everyone that's in love >_>
Kysste dig sist: Fuck off.
Vill du kittla: Ingen, faktiskt.
Kramade du sist: Wille.
Vill du prata med: ... Let's just leave that...
Skrek du på sist: I don't scream at people.
Vill du vara som: Jared Leto ^///^
Sårade dig sist: I did that on my own.
Vill du bli galet full med: Eftersom jag knappt gillar att bli tipsy gillar jag nog knappast att bli galet full, så ingen.
Gjorde dig riktigt glad senast: Kiba~
Fick du sms från senast: Sofia.
Ringde dig senast: Hm...
Är vackrast på jorden: ALLA.

HAR DU…
För många vänner:  Just nu? Nej. Alldelens för få.
Förföljelsemani: Nej.
Tvångstankar: Yes.
Någon annan psykisk sjukdom: Not that I know of.
Någon fysisk sjukdom: Jag har haft ryggproblem sen fyran, ja.
Någon skada: Ett blåmärke som inte vill försvinna och ett papercut på tummen.
Färgat håret: Many, MANY times.
Brutit några ben: Surprizingly enough; No.
Några piercings: En i höger öra, resp. tre i vänster.
Egen dator: Myees :3
Gjort bort dig rejält: Nooo... I don't think so ^^
Bra självförtroende: Sometimes I do and sometimes I don't.
Komplex: A few of them, yes.
Kysst någon: Nej.
Haft sex: No. 
Köpt kondomer: Aldrig köpt, nej.
Tagit nakenbilder: Nope.
Sagt jag älskar dig till någon idag: *sigh* No.
Bjudit ut någon: *sigh* No.
Varit kär: Massor.
Blivit kär i någon på nätet: I don't want to talk about it, OKAY?
Dumpat någon: Dumpat och dumpat. I've turned a few guys down, not the same thing though.
Blivit dumpad: Nej.
Velat vara otrogen: Räknas det när man inte haft någon att vara otrogen mot? O_o
Varit otrogen: Nej.
Stulit någonting: Erika-citat: "Alltså, när det ligger en sista chokladkaka framme..."
Lämnat landet: Yes.
Rymt hemifrån: Inte på... Nej.
Tuttat eld på nåt: Ehehe ^^'
Gjort något olagligt: Ehum...

HUR…
Går du: Ganska sträckt i ryggen, men med hängande axlar och huvud. Mer eller mindre släpande fötter.
Svarar du i telefonen: Hemma: "Andersson" eller "Amanda". Mobilen: "Yallo?"
Fördriver du tiden: INTERNET.
Mycket pengar har du: Fyratusen-ich.
Tjänar du pengar: Genom att arbeta, som den hederliga människa jag är!
Bäddar du sängen: Pft.
Ofta diskar du: När mamma är arg för att jag inte diskar.
Ofta städar du: När mamma är arg för att jag inte städar.
Går det på jobbet: Det går mycket väl har jag fått höra.
Många stör du dig på: Jag räknar dem inte, det skullebara störa mig än mer.
Ofta träffar du din familj: Varje dag?
Mycket äter du: Så mycket som krävs för att jag ska känna mig mätt och/eller nöjd.

TROR DU…
Att du kommer bli något: Jag ÄR något.
På gud: Well, nja...
På rymdvarelser: Japp!
Att folk tycker om dig: Some of them.
På ett liv efter detta: Jag vet inte om jag tror riktigt, som den naturare jag är, men hoppas.
Att fiskar kan tänka: Varför skulle de inte kunna?
Att du kommer leva länge: Definiera länge.

ÄR DU…
Förstående: Det beror på situationen.
Öppensinnad: Försöker, lyckas inte alltid.
Arrogant: Jag tror inte det, men jag är det säker någon gång.
Osäker: Jo.
Intressant: Intressant? Jag har en klubb vars medlemmar antecknar minsta lilla sak jag gör!
Hungrig: Nope.
Smart: I would say so.
Barnslig: Kvinna? Musikberoende? Rädd för mörkret? Yes, I am.
Liten: Sometimes.
Lätt: Nja...
Rolig: Of course I am! That's what I'm famous for!
Pratglad: Dependes on who I'm speaking with.
Frågvis: Nej.
Organiserad: Ibland.
Hälsosam: I would say so. Everyone else wouldn't.
Blyg: Ibland.
Sentimental: Ganska ofta.
Lättförstådd: Nej.
Attraktiv: Det beror väl på vem som kollar?
Lätt uttråkad: Ja.
Ansvarsfull: Yes.
Vegetarian: Semi.
Besatt: What do you mean 'besatt'? ^^'
Arg: Jag blir förvånansvärt sällan arg, faktiskt.
Respektingivande: o.ò
Ledsen: Too much. Och att tänka på att jag är ledsen ibland gör mig ledsen, so STFU.
Glad: "ALLTID i hela mitt liv!"
Pålitlig: Jag försöker vara det, men tydligen är jag inte det, har jag fått höra.
Laglig: Depends on what law I'm about to break and who you're asking.
Filosofisk: I guess~
Svår: Amanda1: Glad. Amanda2: You'll never know her.
Positiv: "Amanda1: Glad. Amanda2: You'll never know her."
Originell: That's what I've heard.
Lätt att förföra: Njaaaaa...
Bra på att ge komplimanger: NO.
Bra på att få komplimanger: NO.

VÄLJ
Katt eller hund: Hund.
Vit eller svart: Svart.
Varmt eller kallt: Miep. Lagomt Sverige tack?
Vatten eller land: Land.
Sex eller kyssar: Kyssas.
Telefon eller internet: Internet~
Musik eller tystnad: Musik.
Bok eller film: Film.
Leva eller dö: Leva.
Tjejer eller killar: I like them AAAAAAAALL~


Imorgon ska jag träffa en söt blond pojke och han ska bli min ♥

Jag vet fan inte vad jag håller på med. Jag ska till Gällivare och umgås med en söt blondinsk pojke (jag tänkte skriva blondin, men då skulle ni tro att det var en tös (jag är skadad av nosken (sa ju det))) imorgon och ska förmodligen åka riktigt jäkla tidigt så jag borde gå och sova men istället går jag in på alla möjliga sidor jag kan komma på att jag har varit medlem på bara för att "se vad som händer".

...

Det bästa är att mina ögon håller på gå igen för att jag är så trött.

Nä, nu ska jag lägga ner. Jag ska bara kolla om The Spectrum har laddat upp en ny yaoi, sen ska jag gå och sova. Eller rita. Jag är långt ifrån klar med ett block.

Godnatt.


Herretruser, posteman och brevekasse.

Jag vet inte riktigt, jag börjar känna att det här med att säga samma sak i sex timmar om dagen kan slita på mig psyke. Jag hade drömmar om det redan efter första dagen och nu har jag börjat tänka på norka. Det var okej att tänka på engelska, för det hör jag ju ändå mer eller mindre hela tiden, men norska? Fuck, nu höll jag på skriva norske (och skrive).

"Är det --- jag pratar med? Kempe great. Det här är Amanda och jag ringer från ----. Det är så att du har blitt min jubeilant idag och jag tänkte skicke ett par sportige boxershorts och jag undrar bara vilken sturleke du bruker. Jamen, det är så att vi har taget bort bindningstiden och köpetvånget bare för din skull, så det här det är bara ett varupröv. Ja, det var gott. Vilken sturlek är det du bruker? Då ska jag höre om du vill ha vår boxershorts eller vår klassiske herretruse? Ja, tack så mycket. Då ska jag bare läse upp en lite uppsummering här till dig:

Den här siste delen tas upp för band bara för din säkerhet och vi på ---- vill tacke för att du valde oss. Du kommer att få hemskicket ett par boxershorts/herretruser för bara 36.60 kr som är portot till postemannen så kommer det direkt hem i din brevekasse. (etc. you get it...)"

Det är en dålig låt på repeat.

Gissa vad jag kommer drömma om? >_>

Ps. Med detta menar jag inte att jag ogillar mitt jobb, tvärtom, det är pretty awesome. Skulle dock vara kul att få variera vad jag ska säga lite då och då. Men men... Man kan inte få allt man vill ha, ne?


Yuki-desu~

Jag fick mig en mindre chock när jag öppnade min sovrumsdörr (och dörren ut från källaren ut i stora vida världen) för då var marken minsann täckt av ett centimeter stort lager snö. Så hela Övertorneå är mer eller mindre vitt just nu.

Jag kan inte komma ihåg att snön låg kvar på marken i Luleå vid den här tiden på året förra året...

Jag har tyvärr ingen kamera till hans, men vi får se om jag orkar söka reda på någon och skjuta iväg några kort sen ^^


"Ja, jag det är Amanda Andersson och jag ringer från Tono International..."

Idag sålde jag minsann mitt första par kalsonger på jobbet. Och dessutom sålde jag mest av alla och vann en skruvdragare. Det ni!


Imse wimse spindel, klättrar upp från trå'n.

Jag hade rätt. Jag skulle ha det svårt att somna. Dock av en helt annan anledning än jag trodde. För, trots att jag inte riktigt är rädd för dem, så var det väldigt obehagligt när det kom en jättespindel - en sån där med normalstor kropp men med fem centimeter långa ben -  och kröp över min säng. Jättemysigt, verkligen.

Även fast jag lyfte ut den så kunde jag såklart inte låta bli att undra om det fanns fler som gömde sig någonstans. D:


My Chemical Romance : The Only Hope For Me Is You

Jag kommer inte kunna somna i natt för jag har blivit så uppumpad av My Chemical Romance nya singel:


"Hej, mitt namn är Amanda och jag ringer för..."

Om fem minuter ska jag gå iväg till första dagen på mitt nya jobb. Jag är dock inte säker på att jag faktiskt kommer få jobba idag, utan tror snarare att det är utbildningsdax igen.

Känner mig ändå jäkla nervös.

Telefonförsäljare? Moi? Eh... Det hade jag då aldrig trott. Sälja kalsonger till norrmän.


Adam Lambert : Whataya Want From Me

Har jag berättat att jag älskar Adam Lambert's 'Whataya Want From Me'?


Uppdrag "Fylla ett ritblock i veckan"

Idag börjar mitt "fylla ett block i veckan"-projekt. Om jag klarar mig till nyår, då borde jag väl klara mig? Jag orkade inte springa och köpa ett block det första jag gjorde så jag fuskar lite genom att ta ett block där jag ritat någonting på första sidan redan.

Frågan är om jag ska rita på båda sidorna i blocken eller inte. Hm... Jag tror inte det, för då kommer jag bara glömma bort det för jag ritar aldrig på båda sidorna i mina block.


I won't give up, I'm working it out - Please, don't give in, I won't let you down.

Dumma ni som inte hjälper mig med logo-frågan till layouten xP

I vilket fall som helst:

I'm bored and therefore I write.

Jag har bestämt mig för att jag ska börja fylla ett block i veckan med teckningar. May it be skisser eller riktiga bilder, men ett block i veckan i alla fall. Ska jag försöka. Lär väl ta en vecka innan jag har glömt bort det målet... Men jag ska försöka i alla fall, i ett försök att jag ska lära mig teckna bättre. Från och med imorgon ska jag börja. Och sen ska det blocket vara fyllt senast nästa söndag.

Jag ska även inhandla en sån här (<-- klicka på länk) för jag suger på att rita kroppar. Någonstans ska man kunna köpa en sån här (<-- ännu en länk) men vette fan var och hur mycket den skulle kosta då, för jag suger ännu mer på att rita händer.

Ah, well. Sen måste jag börja öva mer med mitt ritplatta. Och skaffa mig ett ljusbord.

Det är en dyr historia att vara konstnär ska ni veta.


To draw or not to draw, that is the question.

Hm... Jag är nästan klar med den nya layouten till bloggen, men då kommer den stora frågan:

Ska jag rita en logo eller ska jag bara ta ett kort på mig själv och använda den? Jag är lite sugen på att rita en, men det tar alltid så jäkla lång tid för att jag alltid skjuter upp på att rita klart sådana bilder, så då kommer det ta lång tid innan layouten kommer upp.

Vad tycker ni? Kanske blir en kombo i slutändan?


I wouldn't even try, but I think you can save my life.

Eftersom att jag inte får kontakt med någon av mina vänner på det enda sätt jag numer kan få tag på dem; via internet, så får jag väl istället gå ner i min källare och gråta mig till sömns.


Hmm... How should I put this? Based on my first impression, I'd have to say... I hate you!

Jag har fått mina böcker och jag säger bara:

Gissa vad jag kommer göra i natt? :D


All is lost, hope remains and this war is not over.

Jag vill ha mina böckeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer~ ;_;

Oh well, jag fick i alla fall läsa kapitel 512. Även om jag inte gillart. Det börjar bli för stort för min smak ;_; Ska det vara krig på en skala med hundratusentals involverade, då gillar jag när det redan är avslutat. Meeeeeeeeeeeeen... jag får stå ut.


Path of Hope

Alltså, jag säger bara det:

Nu när jag har mycket fritid och tillslut inte ens vet vad jag ska göra på internet så sitter jag och bara youtubar musik. Jag vet inte om jag gillar bara låten eller hela AMV:n bäst, men båda gör mig definitivt på pepp humör. Kanske inte funkar med AMV:n om man inte har sett eller läst Naruto, men låten kan man fortfarande lyssna på (jag rekomenderar dock att man söker upp låten eftersom att det pratas i videon nedan, 65daysofstatic - Radioaktive är det :D).

Ps. Låt er inte luras av att Naruto ser lite läskig ut på bilden, låten är jättefin.


I kinda want my books to arrive now...

Om mina Naruto-böcker från Adlibris kommer idag så lovar jag att läsa alla i sträck endast med mat och toapaus tills jag har läst ut varenda bok. Inte ens sova ska jag(om jag nu inte råkar däcka mitt i allting)! Det vill säga 27 volymer a la cirka 200 sidor, plus någon extra bok och Naruto Fanbook. Det är sammanlagt drygt 6000 sidor.Trading Yesterday : Shattered

Yesterday I died, tomorrow's bleeding

Fall into your sunlight

The future's open wide beyond believing

To know why hope dies

Losing what was found, a world so hollow

Suspended in a compromise

The silence of this sound is soon to follow

Somehow sundown

 

And finding answers

Is forgetting all of the questions we called home

Passing the graves of the unknown

 

As reason clouds my eyes, with splendor fading

Illusions of the sunlight

And the reflection of a lie will keep me waiting

Love gone for so long

 

This day's ending is the proof of time killing all the faith I know

Knowing that faith is all I hold

And I've lost who I am

And I can't understand

Why my heart is so broken

Rejecting your love

Without love gone wrong

Life

Less words

Carry on

 

But I know

All I know

Is that the ends beginning

 

Who I am from the start

Take me home to my heart

Let me go

And I will run

I will not be silenced

 

All this time spent in vain

Wasted years

Wasted gain

All is lost

Hope remains

And this war's not over

 

There's a light

There's the sun

Taking all the shattered ones

To the place we belong

And his love will conquer

 

And I've lost who I am

And I can't understand

Why my heart is so broken

Rejecting your love

Without love gone wrong

Life

Less words

Carry on

 

But I know

All I know

Is that the ends beginning

Who I am from the start

Take me home to my heart

Let me go

And I will run

I will not be silenced

 

All this time spent in vain

Wasted years

Wasted gain

All is lost

Hope remains

And this war's not over

 

There's a light

There's the sun

Taking all the shattered ones

To the place we belong

And his love will conquer all

Yes his love will conquer all

 

Yesterday I died, tomorrows bleeding

Fall into your sunlight


Mister Leto should join the circus and MegaStore should properly label their movies

1. Hur fan ska jag veta vilken film jag ska beställa när det inte står vilken som är 1, 2, 3, etc av Naruto-filmerna på MegaStore? Ska jag chansa? För jag är jäkla sugen på att skaffa sjätte filmen (ja, jag vet, inte logiskt alls, eftersom jag inte har ett till fem) för den verkar så skitbra (för att den handlar väldigt mycket om Kakashi-san, som råkar vara min favorit :3).

2. Den dagen jag kan göra så här kommer jorden gå under (för det innebär att jag har blivit vältränad):Onaji e wo nido to egaku koto wa dekinai no ni, atashi no kanjou wa tada kurikaeshite bakari.

Hm... Jag tror att jag håller på bli kär igen. Inte bra.

But then again, I always write better when I'm in (an unrequited) love.

Det är datorn som gör mig needy, OKEJ?!?!

Om jag har en dator, så sitter jag uppe till klockan tre på natten och känner att jag behöver någon som kramar mig för att alla andra har gått och lagt sig!

Goddamn, jag behöver någonting att göra på min fritid...

Skriv av dig, publicera en text

Ibland vill jag ha mig en käraste. Pojkvän eller flickvän spelar ingen roll. Jag vill ha någon som vill komma hem till mig och inte kan sluta fråga mig när jag har tid att vara med dem.

Oftast så bryr jag mig faktiskt inte om att jag inte har en pojkvän, eller flickvän, men att alla andra verkar ha det. För det är så förbannat skönt att jag inte behöver fundera över någonting då. Jag känner inte att jag måste sminka mig, fixa håret, byta kläder varje dag eller ens duscha mer än en gång i veckan. Jag slipper fundera över vad han eller hon vill att jag ska göra och även om jag inte kan påstå att jag vet vad ett sådant förhållande går ut på så känner jag att jag slipper anpassa min tid runt en annan person som ska föreställa en del av mig.

Det spelar ingen roll om jag inte har den där musikaliska personen som läser alla mina texter och ser på alla mina bilder, även dem som jag inte vill visa, bara för att ha fått läsa dem. Det spelar ingen roll att denne person inte sitter och spelar på gitarr för mig, eller piano eller flöjt eller vad som helst. Jag bryr mig oftast inte ett skit om att jag inte har någon att kolla på film med, eller få utbrott på någon serie eller någonting. Att jag inte har någon som antingen klipper till mig i huvudet och säger 'Vad fan spelar det för roll egentligen?' eller försöker trösta mig när jag är ledsen.

Oftast så bryr jag mig inte. Men ibland, några veckor utspridda över året, så bryr jag mig faktiskt.

Då spelar ingenting någon roll. Han eller hon behöver inte vara musikalisk, eller läsa några texter i smyg, gilla att se på film eller vilja ge mig uppmärksamhet hela tiden - Bara jag kan gå och lägga mig bredvid denna människa i sängen på kvällen.

Det är alltid på kvällen, eller mitt i natten, som dessa tankar kommer sig smygandes, som nu. Men jag orkar inte bry mig om dem, men ändå finns tanken kvar där inom mig och säger:

Varför har inte du någon som ligger bredvid dig i sängen om kvällarna? Vad är det för fel på dig?


RSS 2.0