These shoes are made for walking.

I just wanna crawl up under my bed and be dead for a while. No, I don't hate the world, I just don't have anything that I want to do, to do. It has been an awfully uneventful day. These are my new shoes by the way.


TWENTY · THE WAR IS COMING


I get it. But, see, no matter how fast paced the city, I always manage to get my clothes on before I leave the apartment.

Min studentklänning har kommit och mina mardrömmar är ICKE besannade! LYCKA! Tur som det var hade den smock i ryggen, vilket innebar att den var töjbar. Inte så tight som jag ville ha den, så jag får väl ta det lilla lugna på studenten (eller ha en snygg bh under x3). Men den passade!

Fan, vad lång den var dock! Ner till knäna gick den... Hm.

Däremot har inte mina skor kommit än. Vad jag vet. Buhu. Jag vill ju ha dem nu! Nåväl, jag får väl höra om jag kanske har fått något brev från Nelly, men det är ju konstigt eftersom jag skulle ha smsavi.

Men klänningen passade! :D


Jag går mot ljusare tider

Idag har jag gjort ingenting. Absolut ingenting. Jag lovar att jag kan sammanfatta dagen på tjugo ord. Och ändå är jag trött.

Vakna, äta frukost, åka buss, bleka slingor hos frisör, åka hem, äta middag, åka buss, provuppsättning hos frisör, åka hem. Sådär, tjugo ord. Och jag kan ärligt säga att jag inte har gjort någonting annat. Okej, jag har köpt en morsdagspresent. Men ändå.

Och min frisör gjorde mitt hår fint och mycket ljusare, så nu är jag väldigt nöjd med färgen. När hon sen skulle göra uppsättningen verkade hon dock inte alls förstå vad det var hon skulle göra. Två timmar fick jag sitta där i stolen, sen orkade jag inte säga vad hon skulle ändra på och hur hon skulle göra mer, så jag bestämde mig för att jag kan göra det när jag har uppsättningen nästa vecka istället. Jag hade gjort den själv, men jag kan tyvärr inte fläta mitt eget hår lika bra som andras.

Nåväl. Jag vill se en film eller något. Och somna till den. Bye.


God morgon världen, vilken underbar dag~

Idag har jag haft en lå~ång sovmorgon och det har varit skö~önt. Mycket skönt. Och om två timmar ska jag vara hos frisören, så jag borde väl masa mig upp ur sängen och klä på mig och äta brunch eller något. Och det är jättefint väder idag. Fast jag vet inte om det är varmt, men det lär det väl vara.

Oh, and did I mention that I've got today off from school too? Well, I do.

Jag känner för att rita lite grann sen känner jag. Kanske blir ett och ett annat porträtt till Konst i Det Gröna-utställningen i år. Om jag kommer ihåg att anmäla mig.


New York, New York~

Var på bio med Sofia och såg smygpremiären av Sex and the City 2. Som var bättre än första filmen, men det hände sjukt många fula saker som jag blev less på, för man visste ju att det skulle hända. Meen däremot så fick vi en goodiebag (jag verkar få många sådana nuförtiden xD) som innehöll bland annat de nya OLW-chipsen (de ugnsbakade), Coca-Cola (light, damn them), lite godis, The Body Shop Produkter, ett äpple (xD), skavsårsplåster och ett parfymprov. Och en tidning.

Sen cuisade vi runt lite grann, bland annat i Kyrkbyn och Sofia fick (knappt) se var jag har bott för tio år sedan. Faktiskt. Nåväl, nu ska jag göra någonting annat. Vad vet jag inte, men något säkert. Lyssna på Mars i alla fall x3
Yes, I know it's upside down. It's supposed to be that way.


Look mom, no hands!


Upp och hoppa, sjung och vråla!

Idag blev jag hög på socker efter middagen minsann. Fem bullar och kräm med glass säger min kropp nej till tydligen. Utom mitt sinne och min mage då xD

Höll på att skämma ut mig REJÄLT på bussen in till stan också, när jag tänkte åka om inköpa det jag handlat i nedre inlägget. Skämde väl ut mig lite grann, genom att sitta och bete mig som om jag var lite halvstörd genom att sitta och skaka på benen och kolla på allting hela tiden, men inte lika mycket som jag höll på att göra.

På bussen i alla fall, på väg in till stan som sagt, satt jag och lyssnade på Thirty Seconds To Mars (duh) och Night of the Hunter kom på iPoden. Och som alltid när jag hör introt så blir jag hyper för jag kommer ihåg konserten och det var ju andra låten som spelades och det var sånt jäkla ös! Men nu var jag som sagt hög på socker och kom ihåg det lite för väl och var därför väldigt nära att hoppa upp ur sätet och vråla som om jag var där igen xD Sen kom jag turligt nog på var jag var någonstans och hann inte hoppa upp från någonstans eller vråla för den delen.

Tur för mig? Very.


The Clothing Fairy came and gave me some stylish clothing to wear~Med en enkelt tulipan, på bemärkelsedanIdag fyller min yngsta lillasyster tio år gammal och jag börjar undra vart fan åren har tagit vägen. Men hon är lika adorable nu som då.


Amanda says; If the Universe gives you rain, physics tests and no place to stay, take your iPod - or whatever - and listen to Thirty Seconds To Mars.Instant happiness. (Actual result may vary.)

Tja. Prov imorgon. Det regnar för fullt och inte på ett bra sätt. Jag kommer få IG på provet imorgon. Vi hittar inget boende i Göteborg. Jag kommer vara tvungen att göra omprov eller något efter provet imorgon.

Life's just normal and crappy.

Ja. Det har hänt saker idag som gör mig glad, men det är inte så många och så mycket glädje, så det glöms lätt bort.


Ooh~ High School never ends.

Idag var min väckarklocka en mycket ond jäkel. Och det var förbannat svårt att få ut tovorna ur håret efter mohawken i duschen också. Massa balsom gick åt minsann.

Redovisningen på svenskan gick väl sådär~ Började med att säga ord som inte finns och byta plats på andra ord och säga fel igen och så vidare. But I think the teacher got my point. Och trots att Linda lovade så jobbade vi ingenting på databashanteringen. För "det håller ju på ladda ner!" påstod hon eller något. Jo, visst Linda xP

I alla fall... xD

Vi slapp engelskan sen så jag sprang runt på stan och försökte att hitta en väska till balen, samt smycken. Och mamma var lite jobbig att prata med, för jag har svårt att fråga om pengar fast jag vet att jag har blivit lovad dem, men hon satt och skämtade med mig på ett sätt som man inte egentligen märker eftersom hon inte använder smileys. Sen åkte jag till Gammelstad, åt middag och NU måste jag plugga fysik.

Fast det lär jag väl inte göra.


Tvång löser inte problemet med skolk

Nu har jag minsann räknat fysik (som ni förstod av förra inlägget, antar jag), läst Magnus Betnér underhållande dissektion av Sverigedemokraternas partiprogram och andra åsikter, samt läst och svarat på fula kommentarer han har fått, bland annat om att alla våldtäkter och mord som sker i Sverige sker av invandrare.

En del lever helt klart under stenar.

Helst av allt skulle jag vilja lägga mig och sova nu och drömma vackra drömmar om Jared där han för en gångs skull inte ogillar mig vid något tillfälle. Det skulle vara najs. Men jag har inte tid. För jag måste skriva den där jäkla analysen av en debattartikel till svenskan imorgon, därför sitter jag och bloggar nu. För jag kan tydligen inte göra någonting vettigt om jag inte tycker det är intressant eller får gnälla om det nog länge.

Men nu ska jag göra det i alla fall.

Till de underbara tonerna av lite Thirty Seconds To Mars, förståss! Pier Pressure coming soon!


In the world of physics

Jag blir helt stört på vår fysikbok och dessutom hela fysiken som ett ämne i skolan.

"Det är så här och så här och så och absolut inte såhär. Så nu ska ni kunna det här för att fatta det vi tidigare sa."

Ja, okej. Det går jag med på.

"Nu har ni lärt er något, eller hur? KÄNN DIG LURAD. Det vi sa tidigare var visserligen vad vi trodde stämde, men det var typ 200 år sedan. Sen kom en annan typ på det här och det där. Lär er det här nu."

Jahapp. Ja, jag får väl göra det då.

"FUCK YOU! Haha, nu trodde du att du snart var klar va? Fel igen! För sen kom det en annan snubbe som sa att 'kan det inte vara såhär?' och sen var det så! Nu får du börja om från början igen! Haha, sucker."

Okeej. Ja. Jag. Får. Väl. Göra. Det. Då.

"Så. Nu har du lärt dig det som gäller idag. Noterade du det där? Det som gäller IDAG. Vilket betyder att det förmodligen inte gäller i framtiden. Kanske inte ens om tio år. Eller fem. Eller ett. Eller imorgon. Vet du vad? Allt det här är egentligen bara teorier. Det är gravitationen också. En teori alltså. Så om du vill, så kan du sluta tro på den också. Känner du dig smart nu?"

Will you STFU? VARFÖR I HELVETE SKA JAG KUNNA DET HÄR EGENTLIGEN? Om jag skulle vilja bli en fysiker i framtiden kanske? Well, guess what? I DON'T! Inte när ni uttrycker det på det här sättet! Inte när det är att man måste lära sig en massa saker som inte en liten skit har användning för annat än för att man inte ska göra samma sak i framtiden. Fast sättet som ni lär ut det på är inte "Lär av andras misstag" utan "Lär er andras misstag och gör det sen aldrig igen".

FAN, vad ni suger.

En dag ska jag lära mig någonting som är vettig som har med fysik att göra. Typ... Hur man skapar ett svart hål. Det skulle fan jag vilja veta. Fast det är ju också en teori bara egentligen. Men! Jag skulle lära mig hur man gör ett och sen skulle jag ta kontroll över hela världen och jag skulle tvinga alla att skriva om alla fysikböckerna så att det inte står en massa skit som man inte egentligen behöver lära sig. Alls. För att kunna något. Och längst bak ska det stå:

För att undvika den Stora Olyckan och få Amanda den Stora som världshärskarinna så skulle vi ha skrivit vettiga fysikböcker.

FUCK YOU.


I read a book every once in a while.

Som läsare är jag: Kritisk. Den ska inte vara för söt eller kärleksfull om det handlar om ett kärlekspar och det ska gärna kretska kring någonting annat än kärleken. Helst ska det vara någonting som är tagit ifrån verkligheten, eller skrivet som om det hände författaren förra månaden. Hellre en bra dialog än bra beskrivningar.

Som bloggare är jag: Beror på hur mycket jag har i huvudet jag vill skriva av mig. Det kan bli ett inlägg i veckan, eller tio om dagen. Det är perioder som är i berg-och-dalbanor. När jag inte skriver är det oftast för att jag är lat.

Senast lästa bok: Stundande Natten av Carl-Henning Wijkmark.

Senast påbörjade bok: Jag är en mästare på att påbörja böcker och aldrig riktigt avsluta dem. Har en hel hög med böcker som ligger hemma och bara väntar på att bli avslutade. Senast påbörjade måste nog vara American Psycho av Bret Easton Ellis. Filmen är hur bra som helst, så jag tänkte att jag måste ju se om boken är lika bra.

Senast köpta bok/böcker: Ajaj, ni ber om den milslånga listan av påbörjade men ej färdiglästa böcker, eller hur? Senaste senaste inköpet var American Psycho av Bret Easton Ellis, men innan dess var det Nick och Norahs oändliga låtlista av Rachel Cohn & David Levithan samt Nattens Begär av Sherrilyn Kenyon.

Favoritdeckarförfattare: Usch, där får jag svara Ingen, förnamn Absolut. Jag har aldrig varit typen som gillar deckare, verkligen inte. De är antingen för svårlösta till den grad att jag blir less eller så kommer jag på svaret för enkelt. Nej tack.

Jag läser allt av:
Ingen där heller. Jag har inte hittat någon författare som jag Bara Måste läsa allting av. Jag läser det som verkar intressant, inte för att författaren har skrivit någonting annat bra.

Jag läser helst inte (genre/författare): Deckare och kärleksromaner. Som sagt är jag inget fan av deckare och jag står bara inte ut med att läsa om kärlekspar. De är alltid för dumma för att jag ska stå ut med dem.

Vid hyllan för fackböcker letar jag:
Allting som kan vara av intresse för mig (vilket är det mesta egentligen); Hur Man Botar En Fanatiker av Amos Oz, eller en bok om alla filmer man måste se innan man dör eller kanske vad som egentligen hände under Andra Världskriget.

Förutom svenska läser jag gärna: Engelska. Så många andra språk kan jag inte.

Högst upp i min att-läsa-hög just nu ligger: American Psycho av Bret Easton Ellis. Och Kära Gabriel av Halfdan W. Freihow, Pojken Som Inte Fanns av Dave Pelzer och Sju Sköna Snubbar av Titti Persson. Jag är som sagt mästaren av att läsa hundra böcker samtidigt.

Högst upp på min bok-önskelista-just nu står: Någon Anne Rice-bok. Och Boy Meets Boy av David Levithan.

När jag går på antikvariat letar jag alltid:
Första bästa bok som kan tänkas vara värd att läsas. Jag står mer eller mindre vid bokhyllorna i en halvtimme och läser varenda bokrygg tills jag hittar någon vars titel lät intressant och läser då vidare på baksidan. Om den fortfarande verkar intressant så följer den med mig hem.


My mohawk passed the test.

Det är fritt fram för mig att ha mohawk på Pier Pressure! :D Jag har haft den i håret hela natten och visserligen har det kliat lite grann (som alltid), men den sitter och ser precis likadan ut som när jag lade mig för att sova. Vilket är mer än vad man kan säga om min sminkning (som jag inte orkade tvätta bort för att jag har mina ansiktstvättgrejer i Övertorneå). Den behövde lite förbättring med hår som hade rasat lite på sidorna, men vad fan väntar man sig när man ligger och vrider sig under hela natten med huvudet mot kudden?

Well, you'll be seing this gal with a fucking mohawk on Pier Pressure, that's one thing for sure. Om det inte regnar, för då orkar jag nog inte ha det. Å andra sidan så kommer jag se ut som en dränkt råtta om jag har håret som vanligt...

Hoppas att det inte regnar! :D


Lie awake in bed at night, you think about your life. Do you want to be different?

Nu har jag borstat tänderna, tvättat händerna och bytt om till pyjamas och iPoden ligger redo att tas med i sängen. För nu ska nämnligen jag, min mohawk och Jared ligga och mysa ett tag och sedan så ska vi somna tillsammans, alla tre. Om vi nu kan komma överrens och inte börjar bråka. För då är det nog mohawken som försvinner (VADÅ? Den kom ju sist, och man dumpar ju inte bara Jared!).

Anledningen till att jag ska sova med min mohawk trots att den sitter så att det är svårt att klia sig i hårbotten (jäklar, vad jag har tupperat hårt!) är för att jag måste kolla hur bra den håller. Vill ju inte göra en lika snygg frisyr - som visserligen inte tog överdrivet lång tid att göra - och sen går den och faller platt efter ett par timmar. Jag är medveten om att om jag har en mohawk i Göteborg så får det inte regna på hela dagen (eller kvällen!) och jag måste ha med mig kam, hårspray och fickspegel hela tiden för att fixa den. Plus att den lär bli förstörd under konserten, kommer ihåg hur härjad jag såg ut efter konserten i Stockholm.

Egentligen borde jag typ dra och dansa och gymma loss så att jag svettas och rör på mig mycket. Allra bäst hade varit om jag hade kunnat dra på en festival innan Pier Pressure så att jag hade kunnat testa den där, men det har jag inte råd med x3

Anyhow... Godernatt~ från mig och mohawken (Jared får tala för sig själv, han har så fin röst)! :DPs. Borde jag byta logon till en mohawk-bild istället? Jag gillar ju den jag har nu, men mohawken är ju rätt awesome den med...


A warning to the people - the good and the evil - This is WarJa, då är det väl dags att ta tag i fysiken igen då... *sigh*


Fysik, Pier Pressure, Mohawk, Tutorialvideos and... I've got myself a fauxhawk!

Jag skulle som sagt räkna klart kapitel tio i fysikboken så fort som möjligt. Sen så började jag prata med Lovisa och jag blev hur sugen som helst på att få ha en mohawk på Pier Pressure. Så jag började kolla runt på hur de kan se ut och sen så kom jag på! Man kan ju hitta tutorials till ALLT på youtube!

Så... Eh...

Det blev inte så mycket pluggande med andra ord. (Jag får ta igen det efter middagen.)

Jag satt och kollade på diverse videos och blev aldrig nöjd, för jag tänkte hela tiden "Men det där kommer ju aldrig funka i mitt hår!" eller "Visst, det kanske går, men mitt hår kommer göra så att det faller ner efter två timmar eller så". Sen blev jag HIMLA sugen på att testa göra en mohawk själv. Eller... Faux hawk som det heter när man inte har snaggat sidorna. Så jag sa; Fuck it, jag gör en mohawk.

Sagt och gjort. Här sitter jag med en mo(förlåt, faux)hawk i håret. Och väntar på att batteriet på kameran ska laddas så jag kan ta kort och visa. Jag skulle gärna sminka mig lite grann också, men jag är rädd för att gå ut ur mitt rum och skrämma ihjäl min hyresvärd. För jag hade ju inte en mohawk sist hon såg mig x3

Fast å andra sidan... Ska jag ta kort och sedan borsta ut den? I don't think so!


I really wanna kiss you, man. [Pauses] Well goodnight man. [Pauses again] I love you, though.

Nu är jag tillslut på något bättre humör. Fortfarande lite små pissed, men det känns inte riktigt som att jag vill döda någon i alla fall. Beror förmodligen på att det går relativt bra att plugga fysik (hoppas det går lika bra på provet på tisdag) och för att jag blir glad av att lyssna på Mars. Tja, vissa låtar i alla fall. The Kill, Attack och sådana låtar får mig på stridshumör igen och då vill jag bara stabba mitt block, men jag lyckas låta bli.

I kväll, när jag har pluggat klart i alla fall kapitel tio (jag tar kapitel elva imorgon och kapitel tolv på måndag), och skrivit på agrumentationsanalysen till svenska, då tänkte jag unna mig själv en filmkväll med popcorn och cola och söta gaykillar i My Own Private Idaho. Inte världens bästa film, men jag måste säga att den är söt i alla fall. Så där tragiskt söt som jag gillar dem. Mike är underbar dessutom.

Nåväl, nu ska jag återgå till fysiken medans jag fortfarande är på bra humör.

Lägerelds-scenen är den bästa i filmen.


You're killing me, killing me.

Det går inte. Det går inte. Det går inte. Det går inte. Det går inte. Det går inte. Det går inte. Det går inte. Det går inte. Det går inte. Det går inte. Det går inte. Det går inte. Det går inte. Det går inte. Det går inte. Det går inte. Det går inte. Det går inte. Det går inte. Det går inte. Det går inte. Det går inte. Det går inte. Det går inte. Det går inte.

Jag vill inte plugga fysik.

JAG ORKAR INTE.

Jag måste.


Kiss Me; Oh Be A Fine Girl/Guy And Kiss Me!

Jaha, nu har bloggen gått och bestämt sig för att svika mig också. Inte gå och visa publicerade inlägg. Man skulle ju kunna tro att världen är emot mig.

Så jag börjar känna mig aningen less. Vill krypa in under en sten och sova fram tills skolan är över och jag har klarat alla betyg väl godkänt i alla fall. Men det tillåter världen inte heller.

Nä, nu måste jag plugga fysik. Vem fan skriver förresten Kiss Me; Oh Be A Fine Girl/Guy And Kiss Me! i en fysik bok? När det inte ens är relaterat till ämnet som råkar vara astrofysik? Världen kan ju bara gå och knulla sig själv i munnen, så slipper jag lyssna på den.


RUN AWAY, RUN AWAY, I'LL ATTACK

Jag blir inte ens lagomt irriterad av Sofias sms för några timmar sedan. Jag blir riktigt förbannad. Om man ska anordnar någonting som Shout Out Night och sedan ska ha frivilliga som ställer upp, då kan man väl för fan se till så att man har precis nog med folk och INTE dubbelbokar? Okej, för de allra flesta spelar det väl ingen roll om de inte skulle sitta i kassan eller garderoben eller vad fan, men jag har ju varit tvungen att ställa in en helg i Övertorneå för att kunna sitta där. Vilket innebär att jag inte kommer kunna träffa min familj förrens nästa helg istället.

Visserligen hade jag väl inte egentligen tid att sitta och hjälpa till med Shout Out Night, jag har ju tusen saker jag måste göra, men ändå. Det hade ju varit fint att få veta typ i torsdags att vi var dubbelbokade? Så att inte hela helgen var förstörd?

FUCK THOSE MOTHERFUCKERS!

Jag förvarnar alla som pratar med mig idag att jag kommer vara på VÄLDIGT dåligt hurmör. Inte för att jag säger att ni ska behandla mig som om ni går på glas, men om jag säger FUCK YOU och skiter i er, så menar jag det nog inte egentligen.


Logga in, skapa nytt inlägg och... javisst ja, jag skulle inte hit!

Okej, på ren automatik så loggade jag in på bloggen, när jag egentligen skulle in på It's Learning och skicka in min uppsats. PINIT värre.


Night of the Hunter; I couldn't help myself


Fifty centiliters of coke, Night of the Hunter and fourty-eight minuters later in a drawingpad...Nu ska jag äta kladdkaka och plugga järnet!

Temporary mohawk and warpainting

Alltså, det här är en skiss över hur jag vill vara sminkad på Pier Pressure. Sen vill jag också ha en temporär mohawk också. Är det någon som kan göra små inbakade flätor så att jag får en mohawk utan att behöva raka bort hår (jag tror inte jag får behålla min anställning med tatueringar OCH mohawk)? Någon som ska till Göteborg eller bor i Göteborg den 19:e? Eller någon som typ kan fästa upp mitt hår med hårnålar i en mohawk så att det hålls i flertalet timmar då jag ska svettas, hoppa och headbanga och alternativt crowdsurfa?


Jag finner det en smula underhållande att jag tänker på hur jag ska se ut på Pier Pressure mer än hur jag ska se ut på balen. 


Cause there's you and me and all other people, and I don't know why but I can't take my eyes off of you

Hej, de här snygga skorna är på väg hem till mig just i denna stund och jag är kä~är. Och jag tror att Sofia kommer avsky dem - för som hon så fint påpekade idag så gillar hon inte platåer.


Jag orkar inte mer, vill inte vara kvar

Usch, jag har ingenting att göra. Eller jo, jag har en massa saker att göra, men absolut ingenting som jag vill göra. Helt annan sak. Väldigt olika och väldigt oturligt för mig. Jag vill verkligen inte sitta och plugga nu, men det skulle fan behövas. Inte för att jag inte lär göra det imorgon, utan för att jag behöver det till diverse inlämningar och prov som jag har.

Fuck.

Skulle inte sista skolveckorna vara helt kravlösa? När börjar den tiden?


I like to dissect girls. Did you know I'm utterly insane?

Nu buggar min blogg igen och vägrar att visa de senaste inläggen jag har skrivit och publicerat. FUCKING blogg.

Ps. Ja, detta inlägg är bara till för att de andra två ska synas. Synd för dig.


Walking promotion for MARS

Honest to God I will break your heart, tear you to pieces and rip you apart

Idag hade jag en jobbig morgon. Vaknade 05.38 av att solen sken in genom fönstret. Som jag har en mörkläggningsgardin nerdragen för och inte kan göra någonting åt. Så det är ljust i mitt rum, fast jag vill ha det kolsvart. Och mitt ben känns som om jag har växtvärk i det. Så jag försöker somna om. Det går inte. Sen kommer jag ihåg att om man inte får luft så svimmar man och medvetslöshet är ju typ samma sak som att sova. Så jag drar täcket över huvudet och ser på A Modern Myth i iPoden medans jag känner hur det blir kvavt innanför. Sen när jag har fått lite syrebrist känner jag mig genast tröttare, kryper fram och somnar. I två timmar i får jag sova.

Nu ska jag dra till bussen om ett tag som går om en kvart. Och Night of the Hunter (Static Revenger Remix) låter precis som någonting som skulle kunna spelas på en nattklubb i en tjejfilm. Hm... Jag byter nog till albumversionen...

Ps. Jag känner mig som en vandrande reklamtavla för Mars idag. Ni får se vad jag menar efter skolan.


30 Seconds To Mars feat. Katy Perry; I R-Evolved a Girl

Alltså, jag måste ju bara säga åt alla jag känner att lyssna på den här, för den är så grymt... jag vet inte. Den fuckar med mitt huvud om inte annat. Jag lovar, jag kan inte lyssna på den här och göra någonting annat samtidigt, för jag blir så distraherad att jag inte vet vad det är meningen att jag ska göra. Och jag upptäckte just (efter att ha lyssnat på låten igen) att jag blev jäkligt lightheaded och kände mig så som jag kan tänka mig att det känns om jag skulle ha varit stenad. Alltså hög. Helt snurrig i huvudet blir jag i vilket fall som helst.

Lyssna.

Godnatt från mig. Jag har prov imorgon och jag tror just att allting försvann när jag lyssnade på den här.


THIRTY · THE WAR IS COMING


STFU, I'm trying to study here!

Hej å hå! Jag hade helt glömt bort att provet var IMORGON, men ändå inte. Jag har hela dagen tänkt att det är på fredag och fredag är ju imorgon, men däremot har jag helt och hållet glömt att det är torsdag idag, så nu har jag fått sitta och läsa igenom kapitlet och ska börja svara på frågorna. Tur att det inte är en sån där jobbig bok som har analysfrågor, höll jag på säga, men insåg sedan att det är ju sådana frågor som kära Annette har med på proven. Nåväl, nu ska jag väl plugga.

Vill bara visa er min vackra vy utanför fönstret som önskar att jag hade tid att gå ut på en promenad ikväll. Attans också.


Yes, I do have a small addiction, and it is called MARS

Jag har länge känt att jag vill ha en helt vit t-shirt med MARS-triaden på baksidan samt Thirty Seconds To Mars skriver där under, men lat som jag har varit har jag försökt att hitta en sida där jag billigt kan göra en sådan, men tyvärr går inte "egendesignat" och "billigt" ihop, så det har det inte blivit någonting av. Men idag tog jag tummen ur röven och tog fram mina tygpennor och ritade själv dit trycket, precis som jag ville ha det. Lite, lite snett, men i övrigt måste jag säga att det blev riktigt jäkla najs. Någon som känner att de vill köpa en? ;DTurn off your TV, go outside and breathe.

Idag har varit en helt underbar dag. Soligt och varmt och jag har pluggat, men det har banne mig inte kännts som om jag har pluggat. Och sen har jag varit i Kyrkbyn och cyklat omkring för första gången på tio år. Det kändes väldigt nonstalgiskt och väldigt skönt. Det vill jag nog göra igen snart, det är så väldigt vackert där.
Let's keep on moving in a forward motion

Looks like I got my REALLY FUCKING NICE weather today! The sun is shinning, not a cloud on the sky and 34+ degrees Celcius in the sun. Oh happy day! Well, now I'm just going to wash my face off, get dressed and ready to take the bike to the store and buy myself some picknick food.

It's going to be a nice day~


The secret is out

Vad är detta? Hur har jag gått och fått hela FJORTON läsare helt plötsligt? Är det alla mina "vi läser då och då"-läsare som alla kollar på min blogg två dagar i rad? I'm confused! Det är alla bilder på Jared jag har laddat upp, eller hur? E~ERKÄNN!

Bara för det, så kan ni få en till;And by the way; Oh dear God, how I love his voice in A Modern Myth.

Maybe the children of a lesser God, between heaven and hell

Jag hoppar på RIKTIGT JÄVLA BRA väder imorgon, för då har jag nämnligen planerat en cykelutflykt med mig själv på min lediga dag. Ungefär så som det har varit hela veckan nu.

Jag har tänkt cykla runt i Gammelstad och vara till Hängnan och till en strand, kanske till Storstrand, och fika och plugga/skriva/rita/fota lite. Det skulle suga om det var dåligt väder och regnade eller något, för då skulle jag bara sätta mig på bussen och åka till Kulturens Hus och plugga där hela dagen. Det skulle ju vara mycket roligare att plugga om jag fick göra det utomhus. Jag har redan cyklat runt lite i Gammelstad idag och hittade bland annat den gamla bryggan som jag kommer ihåg att pappa fiskade med mig och min lillasyster på och fick en gädda på andra kastet med vårat minispö. Sen kastade Matilda det i vattnet och det syntes aldrig igen...If I were a boy, I would probably have to kill myself.

Idag var det jag, Sofia och Linda som var ute och posade runt stan, för Jonna kom inte förrens till samhällskunskapen idag- Men jag kan skjuta ett par kort på henne med. Och jag blev minsann bestämd att jag skulle få göra ettan till nedräkningen (till studenten). Jag har faktiskt ett par idéer som jag måste prata om med mina kära vänner.You are a fucking ugly bitch, I want to stab you to death and then play around with your blood.
Did you ever believe, were you ever a dreamer? Ever immagine heart open and free?


No matter how many deaths that I die I will never forget

Det är bara trettiotvå dagar kvar and you know it! Och jag håller på bli knäpp. Dels för att jag längtar som fan, dels för att jag saknar förra konserten som fan och dels för att jag känner deras musik pulsera runt i mina ådror istället för blod. Jag vet att det kommer bli underbart och jag vet att folk trycker att mitt tjatande är påfrestande, men det får ni stå ut med.

Det är trettiotvå dagar kvar och de kommer flyga iväg fort som fan.

Det är lite extra plågsamt att vänta den här gången - vill jag gärna tro i alla fall - eftersom att jag nu redan vet att de är helt underbara/fantastiska/bäst live.


Thom Yorke; Analyse

Hörde denna låt (igen) och upptäckte att den var awesome när jag såg på The Prestige nyss (som faktiskt även den är väldigt awesome). Jag tror att det är en sån där låt som Linda skulle kunna gilla.A self-fulfilling prophecy of endless possibilty
You roll in reams across the street
In algebra, in algebra

The fences that you cannot climb
The sentences that do not rhyme
In all that you can ever change
The one you're looking for

It gets you down
It gets you down

There's no spark
No light in the dark

It gets you down
It gets you down
You traveled far
What have you found
That there's no time
There's no time
To analyse
To think things through
To make sense

Like cows in the city, they never looked so pretty
By power carts and blackouts
Sleeping like babies

It gets you down
It gets you down
You're just playing a part
You're just playing a part

You're playing a part
Playing a part
And there's no time
There's no time
To analyse
Analyse
Analyse


Astrofysik - Kiss me; Oh Be A Fine Girl/Gur, Kiss Me!No matter how many lives that I live I will never regret


The trouble with truth is that it never lies and the trouble with wrong is that it's never right.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!

...

Jag insåg just att det bara är trettiotre dagar kvar till Pier Pressure. AAAAAAAAAHHHH!!! And yes, I am a maniac. But it's barely a month left.


WHO'S THE MOTHERFUCKER THAT PUT A LEMON IN MY COKE?

Popcorn addiction and shoppingJag har jobb som personlig assistent

Nu har jag fått sommaranställning, så jag kommer vara mycket upptagen i sommar. Dessutom har jag väldigt oregelbundna arbetstider också. Exempelvis första veckan:

Onsdag: 12:30 - 22:00
Torsdag: 15:30 - 22:00
Fredag: 07:00 - 17:00
Lördag: 07:30 - 12:30
Söndag: 07:00 - 17:00

Hm... Jag undrar hur det kommer funka med de där tidiga mornarna. Jag som har problem nu att vakna så jag är i skolan till halv tio. Men det ska jag nog fixa. Enligt mamma ska jag tydligen tjäna mer än min kära far. Vilket känns KUL och BRA eftersom jag ska globetrottra nästa år.

Sen har jag också fått ett papper där jag måste skriva under att jag har tagit del av mina plikter under tystnadsplikt. Så jag får tydligen inte yppa ett ord om personen jag ska jobba med. Vilket kan bli problem med mor, som alltid ska prata om allting, speciellt när det gäller jobb.

Men jag har i alla fall jobb. Och mamma planerar redan vad jag ska göra under min lediga tid. Som jag vill spendera i Persön.

Två saker är bra. Egentligen tre, men det skiter jag i. 1. Jag tjänar muy med pengar och 2. jag får erfarenhet till framtida noveller och böcker. Jag har ju en novell som jag älskar där en av karaktärerna är personlig assistent :3

Det var allt från mig, ja ne!


This is War - Coming in June

Jag känner mig aningen pinsam som börjar med att skriva om 30 Seconds To Mars det första jag gör (okej, inte det första) när jag kommer hem från Turkland, som Linda så fint uttryckte det, men...

Jag kan inte låta bli att bli helt uppspelt och pirrig. Det är precis som att se en jättebra trailer till en film som man verkligen längtar efter att få se. Men varför kommer den först i juni? Hur ska jag orkar vänta? Okej, jag vet att jag kommer att orka, men ändå. It kinda sucks. Plus att den verkar bli helt awesome.

Jag är pacifist egentligen. Jag lovar.


FOURTY · THE WAR IS COMING


Off to Turkey now!

Nu sitter jag här sista timmen inna jag åker iväg till Kallax (eller Luleå Airport, som det så fint egentligen heter) och bara skummar igenom alla bloggar och sidor som jag förväntar mig att jag inte ska hinna kolla igenom när jag är borta i Turkiet. Och lyssnar på 30 Seconds to Mars såklart - fast jag kommer ha en iPod med mig hela resan xD Man kan inte få för mycket av dem!

I vilket fall som helst kommer jag sakna alla jättemycket och jag ska sola åt Jonna och Linda - och Sofia om det är molnligt i New York - och ha kul åt er också, så får ni plugga åt mig. Vi får se om jag kanske har med mig någon present hem åt er också.

Men nu hinner jag inte skriva så mycket mer, för jag tänkte hinna måla naglarna innan också!


Dagens outfit

Idag har jag haft en bra morgon. Jag lyckades raka benen utan att varje missa en rand eller cutta mig själv, som jag alltid gör. Notera att jag alltid gör både och, aldrig bara en av dem. Det är väldigt skönt eftersom det innebär att jag imorgon inte behöver ställa mig i duschen det första jag gör när vi vaknar på hotellet i Turkiet! :D

För att jag är så glad och för att jag kanske inte hinner blogga mer innan jag åker (och inte alls i Alanya) så ska ni få en överexponerad dagens outfit. Ja ne!


It's not the end of the world, but I can see it from here

10 worst man-made environmental disasters.

Varje gång jag börjar tänka "det är inte så farligt som jag tror att det är", så blir jag motbevisad. Varje gång jag börjar få upp hoppet om mänskligheten och inte skäms över att jag är en människa så dras jag än längre ner. Varje gång. Inte ibland, inte då och då. Varje gång.

Jag förstår att det inte är varenda människas fel, men det är MÅNGA människors fel. Och det blir vårat fel när vi inte säger stopp.

Varje gång jag får höra om hur det egentligen är så är det som om jag har klättrat upp för ett berg, men seda blir visad av någon att jag bara har gått upp för en backe för att komma till berget.

Jag kan inte säga stopp själv. En röst gör inte mycket skillnad. Men jag tänker stå här och säga stopp och hoppas att någon stannar och hjälper mig. För just nu känner jag mig jävligt hjälplös. Jävligt ensam. Och även om jag vet att jag inte är ensam så vet jag också att vi ligger i underläge, för annars skulle vi höras.

Men jag säger det. Enough is enough. Sluta. Stopp.

Jag bara hoppas att det inte redan är för sent.


She's a Handsome Woman

Jag håller på med lite porträtt (hehe) och jag kunde ju inte låta bli att måla av snyggingen Nalin! Eller, det kanske var hon som bad mig så snäll? (Man behöver inte be snällt, för jag kan inte säga nej >_>) Hur det än var så har jag hållt på med det nu i någon vecka - aka; Jag har ritat på den i någon dag och sedan har den legat i en mapp i några veckor...

Man kan nog se att det är hon, men det är ändå inte så likt som jag skulle vilja ha den. Äh, här är ett foto av den i alla fall:


Carpe Diem

Här sitter jag och myser inför resan till Turkiet imorgon kväll. Allting är packat, tja, nästan i alla fall och kläderna som jag ska ha på mig imorgon är framlagda så jag sitter här och lyssnar på bra musik och målar naglarna på både händerna och fötterna :3 Så jag ska vara fi~in!

Jag har faktiskt inte varit alltför uppspelt inför resan och det har varit väldigt skönt. Det är nu först på de senare dagarna, speciellt helgen och den här veckan, som jag har varit väldigt spänd och glad. Väldigt mycket idag eftgersom det har varit så fint väder att jag längtar efter fint och väldigt varmt väder och springa runt i sommarkläder. Och massage, oj, vad jag längtar efter massage. Mina axelmuskler är STENhårda.

Fast jag har haft en bra dag i alla fall. Slapp och skön, trots att jag och Linda faktiskt gjort någonting(!!!) på livskunskapen idag. I tjugo minuter i alla fall (... -.-'). Sen så var det inte speciellt mycket man gjorde på Livskunskapen heller, men jag fick veta att jag ligger på VG med chans på MVG x3

Sen åt jag en glass också, för glass är gott (det lär bli mycket glass här framöver känner jag på mig).

Det enda som faktiskt har varit slightly irriterande idag är att jag vill köpa en silver ring som jag kan gravera Mars-glyferna på, men det finns det ingen som kan göra. Eller jo, Fritz Olssons kan göra det, men det kommer gå på cirka 300 spänn för bara ringen och sedan mellan 500-600 spänn för gravyren. Som kommer vara handgravyr, eftersom jag vill ha specialtecken (duh), vilket kommer innebära att den kommer slitas mycket lättare så att det kommer försvinna. That sucks. Jag vet inte om jag vill betala 900 kronor för en ring som sen inte kommer se ut som jag vill efter några år. Dessutom skulle det ta upp till två månader att få den.

Men jag beställde i alla fall en silverring, med en text på, för jag kunde inte låta bli, från Ur&Penn. När den är klar och kommer (om cirka två veckor) hem till mig så ska jag ta en bild så får ni se den :D Men nu får ni nöja er med att se modellen på ringen (även om det inte är riktigt rätt, men Ur&Penns hemsida hade ingen bild på den.

Denna modell (utan text då):


Nu ska jag skriva det absolut sista på min PA-rapport, nämnligen en referenslista, sen är jag klar med den och kan åka till Turkiet utan att behöva oroa mig över det :3

Ps. Texten är hemlig tills vidare 8D Jag kan säga att texten finns här på bloggen och för att ni inte ska gå och dra förhastade slutsatser tillägger jag även att jag fick ha max tolv tecken och att 30 Seconds to Mars är 18 tecken.


Musikdatasbasar och Freddie Mercury

Här sitter jag och Linda och kan inte ladda ner Open Office 3.2 så vi sitter och planerar våran databs istället. Och lyssnar på Queen. Freddie Mercury är awesome.


Sju sköna snubbar

Att tvätta klockan halv tolv på natten, det är någonting nytt för mig. Men bra var det, för nu får jag i alla fall med mig rena trosor till Turkiet, vilket kan vara skönt att ha. Jag har även med mig bikinis och typ sju böcker. Vadå? Jag ska vara borta sju dagar och inte göra någonting! Dessutom har jag på min "att göra"-lista att läsa minst fem böcker innan sommaren. Visserligen har jag läst tre eller fyra redan, men...

Btw, så är bloggen så där irriterande igen att den inte visar inlägg som jag har publicerat. Men jag har skrivit till kundtjänsten på blogg.se så jag hoppas att det fixar sig. För det är jobbigt att ordbajsa bara för att någonting ska synas.


Richard Bergh

Richard Berg är nog en av mina favoritkonstnärer, i alla fall ifrån modernismen. Hans tavlor känns så tilltalande på något sätt (nej, jag är pretentiös medvetet). Väldigt fulla i liv. Coolt att han är svensk också. Mina favoriter av hans målningar (av de jag har sett) så är det nog 'Avslutad seans' och hans porträtt av Nils Kreuger, en annan svensk konstnär.You are the reason I can't control myself

Jag är stel som fa~an. I nacken och axlarna. Och jag vill ha en riktig massage. Samt att jag vill skriva på en massa jäkla fanfictions. Med en Jared bredvid mig i sängen som säger "fan, vad töntig du är, skriv någonting fint om mig istället". Fast på engelska. Och stryka mig över håret.

Ja, okej, jag ska sluta.


Datorn skall dö en mycket långsam och mycket plågsam död.

Jag vill slå sönder och samman min dator. Jag HATAR min dator.

Väldigt sällan, faktiskt aldrig måste jag nog säga, vill jag faktiskt slå sönder datorn på grund av datorn, men nu vill jag det. Jag har kämpat. Jag har kämpat länge och allting blev fint med min jäkla presentation till svenskan imorgon. Och sen slår datorn ner allting. Bara för att. Och jag öppnar och fortsätter, för snäll som datorn är har den ju "säkerhets"sparat, så att allting finns kvar. Sen slår datorn igen av allting och jag öppnar på nytt. HAR ABSOLUT INGEN LUST ATT FORTSÄTTA.

Datorn har inte "säkerhets"sparat någonting. Inte ett jäkla skit. Eller jo, den har sparat min första rubrik, som inte ens är rätt rubrik. Fast jag vet att jag har sparat då jag gjort i alla fall första sidan, för jag sparar alltid allting, även om jag inte gjort ett skit sedan jag sist sparat. Så ofta sparar jag. Men nu är allting borta. Bara så där.

Hahahahahahehehhahaha. Haha.. ha...!


"Close your eyes..."

Jag har skapat en grupp på Facebook som jag tycker alla ska gå med i. Fast bara om de faktiskt gör det! Så det så! Inte bara för att ni gillar Jared xP

When Jared says 'Close your eyes', we close them.

I'm done

Jag är ÄNTLIGEN klar med min PA-rapport! JA! T_T Tja, i alla fall om jag inte ska ha med en referenslista, men det känns inte som om jag borde det, för jag har inte använt speciellt många referenser. Mer eller mindre inga alls. Men jag får fråga min handledare på måndag.

Men ändå! KLAR! :D


That's just W-R-O-N-G!

Uäää T_T

Jag ritade just en bild, ett slarvporträtt av Jared och de blir aldrig bra för de blir aldrig lika och så var även fallet nu. Men däremot blev jag inte särskillt upprörd eftersom jag fortfarande tyckte killen på bilden var grymt snygg, så jag fortsatte att rita. Men nu när jag har ritat lite till blev jag lite illamående för jag insåg att jag fortfarande tyckte att killen jag ritat var snygg, men att han ser väldigt mycket ut som Edward Cullen >_>

En sån bild vill jag inte ha i mitt block! D:

Jag kanske alternativt laddar upp en inscanning av bilden senare idag (när jag har sovit och vaknat) beroende på vad min Twilight-älskande syster säger. Om hon tycker det ser ut som Edward åker bilden och alternativt hela blocket i en majbrasa och askan sprids för vinden, om inte så kan ni nog få se den i alla fall.

Detta var i alla fall bilden som jag använde som referens för Jared:


No title

Klockan är tre på natten och jag ska till farmor och farfar imorgon innan jag lite innan fyra ska sätta mig på en buss mot Luleå. Vilket innebär att det är tidig morgon för mig imorgon. Helst väldigt tidigt, så jag hinner skriva en massa på massa saker till skolan - även om jag är klar med det mesta.

Klockan är tre på natten och jag har tidig morgon imorgon. Och jag tänker börja rita nu.


Avatar Night

Filmkväll med systrarna mina. Vi ska se Avatar, för Matilda måste ju se den. Man kan ju inte bara gå och inte se världens dyraste film. Speciellt inte eftersom den dessutom är bra.UPDATE: Avatar är fortfarande bra :3


High School never ends

Det ska bli väldigt kul att åka till Turkiet nästa vecka, men det suger att jag känner mig pressad att göra klart ALLA skoluppgifter jag har nu i helgen, för att det inte ska hänga över mig när jag är där. Det är en hel del rapport-liknanade uppgifter. Det som suger ännu mer är att jag inte har tagit mig i nacken och gjort de här uppgifterna klart än.

Allt jag vill är att sätta mig ner och skriva på någon novell, rollspela eller rita någonting. Nåväl, jag har faktiskt lite bilder som jag måste rita till mitt projektarbete som inte är helt klara än faktiskt. Så det får jag ju göra i alla fall. Undrar om jag ska göra så att jag åker till Luleå på måndag morgon istället? Fast då blir jag sen och då lär väl det ta helvete i hus.

Nåja. Jag får väl lyfta mig i nacken och jobba på i natt. Fast jag vill se Avatar ;_;


FIFTY · THE WAR IS COMING


Over the edge?

Jag har upptäckt till mitt eget förtret att jag numer fyller i meningar som "You're gonna be in a 30 Second..." och "The Tonight Show with Ja..." lite som jag vill, fast jag undermedvetet vet vad svaret egentligen är.

Första meningen är från Top Model och blir såklart...? 'You're gonna be in a 30 Seconds to Mars music video!' GAAAH! ME TOO! PLEASE?

Not. Det egentliga svaret är 'You're gonna be in a 30 second commersial'.

Andra meningen återfinns som titel på ett tv-program: 'The Tonight Show with Jared Leto'. JAAA! BYTA KANAL! ZAPPA! NU!! :D

Eller inte. Vad det faktiskt stod var såklart 'The Tonight Show with Jay Leno'. Inte helt olikt egentligen, men ändå... Hellre Jared Leto än Jay Leno. Faktiskt.


RSS 2.0