Detta tänker jag på om sena ensamma kvällar;

Ibland får jag infall då jag önskar att jag var kille. De kommer med ganska jämna mellanrum faktiskt, någon månad åt gången. Ibland när jag klär ut mig till kille (jag är en dragking och cosplayare, okej?!) och ibland när jag ser snygga killar. Speciellt när jag ser en kille med en jättesnygg tröja på sig, då brukar jag bli väldans avundsjuk på att de slipper ha bröst och ser helt... snygga ut. Jag älskar snygga bröstkorgar. Och halsarna som sticker upp ur tröjorna.

Visst, jag har inget emot att vara tjej, det är ganska bra i många fall (det är många killar som inte är homosexuella till exempel, vilket leder till att mina chanser ökar markant. Men...! En del är gay och jag tror ju inte på kärlek till ett visst kön, utan till en viss person (dvs. man blir inte kär i könet, utan personen) och då spelar det egentligen inte någon roll.

Men jag skulle ju passa alldelens utmärkt som kille! Jag skulle vara snygg och jag skulle vara cool och snäll och lite halvmesig och gay (helt klart gay). Och jag skulle heta Sebastian. Eller Adam. Det har då mamma sagt i alla fall. Och pappa.

Och tror ni inte på mig i snygg-fallet så får ni väl undersöka själva;


Är inte det där en charmig kille, så vet jag inte!


30STMDAY

Idag är (om någon har missat det för jag har inte skvallrat förrens nu) 30 Seconds to Mars day (30 mars, hallåååå?). Detta hade firats om folk hade befunnit sig i skolan, men icke. Bara jag och Linda och då tänkte jag inte på det.

Jag har i vilket fall som helst lyssnat på dem hela dagen och dessutom så har jag idag upptäckt att jag är vän med alla tre bandmedlemmar på facebook och sprungit runt och längtat efter min T-shirt (den där jag pratade om i detta inlägg). Jag måste banne mig göra den, för den är så satans snygg. Och ha den på Pier Pressure i sommar.

I vilket fall som helst;

HAPPY 30STMDAY!Jag börjar misstänka att detta är en 30stm-blogg istället för en Amanda-blogg... hm...


Vem äger?

Jag måste bara säga att jag faktiskt är vän med alla tre i favoritbandet på FaceBook - SÅ DET SÅ! :P


Kläd-a-holic

Jag känner att jag vill beställa en svart (och en vit) t-shirt med det här trycket som jag har gjort alldelens själv (med ett quote från en låt från 30 Seconds to Mars) såklart;

Jag tror att jag ska öppna en t-shirt butik online. Det skulle kännas kul.


ALIBI


Kreisleriana, Opus 16 (1838) 6

Det är galet vad bra soundtracket till Avatar egentligen är! Det tänkte jag inte alls på någon av de gångerna jag såg den på bio (he he). Men jag vet inte om jag vågar beställa cdn från ginza, för det verkar som om låtarna på Spotify inte är desamma som de på cdn eftersom de heter helt olika och dessutom är olika många låtar. Jag vill ju inte sitta och tro att jag ska få det som finns på Spotify och sedan inte få det, för det skulle suga.

Nåväl, nu ska jag sova och sen så ska jag till skolan imorgon. Projektarbetet går framåt och jag gillar vad jag skriver! :D

Spotifylänk till Avatar soundtrack albumet: Avatar Adventure; Soundtrack to Avatar


ALIBI


Nothing is True - Everything is Permitted

Så...

Assassins Creed II är avklarat. Ganska mycket skönare än ettan när man väl lär sig hur kontrollerna funkar (lite annorlunda där), men Altair ÄGER Ezio. Tsk tsk... Den pojken har mycket att lära. Vilket han aldrig heller gör xD

Jag vill att en trea ska komma ut~ *wine wine* >_>


En sån här skulle inte jag tacka nej till :3

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Halsont, igen?!

Tusan också, säger jag bara. För precis när svullnaden i örat har börjat lägga sig, då ska jag gå och få en svullen hals istället. Gör sa~atans ont att svälja, ska ni bara veta. Jag som är jäkla less på att vara sjuk också.

Tsk.

I helgen måste jag försöka skriva klart mitt projektarbete (om inte halsen vill döda mig, för det verkar den vilja just nu) så att jag nästa vecka kan skriva rapporten så att den 100p-kursen är avklarad. Förutsatt att min handledare inte hittar något fel som jag måste åtgärda - vilket hon lär göra, för hon verkar inte gilla mig speciellt.

Helgen verkar alltså bli en blandning av hals-fucking-ont (AJ! ;_;), projektarbets-arbetande och lite Assassins Creed II. Hoppas mest på de två senare.

Goodnight.


Projektarbete

Attans också.

Jag har gått och tagit mig vatten över huvudet med projektarbetet tror jag. Jag kan inte alls komma igång med att skriva och det känns ju lite misslyckat, med tanke på att det är det hela mitt projektarbete går ut på - att skriva en novell.

Allt bara på grund av att jag är skitdålig på deadlines och allt vad det har att göra med.

Jag hade en jättebra introduktion - okej, den sög, men det var en idé jag kunde jobba på - men jag kan inte hitta den och måste därför skriva om allting från början. Vilket inte känns så bra.

Någonting som känns ännu sämre är ju att jag sitter och skriver det här istället för att skriva på novellen som jag borde göra. Men jag måste få igång mitt skrivarhuvud, känner jag, så att jag kan ordbajsa lite, så att jag kan lämna in det jag gjort hitintills till Lena imorgon utan att ingenting verkar vettigt (för jag har skrivit lite, bara att det inte är sammanhängande!).

Suck.

Imorgon är det ju fredag och sen är det i alla fall äntligen helg igen. Och då måste jag väl egentligen fortsätta kämpa med mitt projektarbete, men kommer ändå att sitta och nörda Assassins Creed II. Vilket jag känner att jag egentligen inte borde för att jag borde jobba med projektarbetet för att jag kommer att vara väldigt besviken över att det inte finns något Assassins Creed III än.

Nåväl, nu har jag väl fått igång skrivarhuvudet och skrivarfingrarna så jag borde väl ta tag i att göra novellen begriplig.

Mata ne.


Foxtrot Unicorn Charlie Kilo

Officiellt suger jag.

Jag har inte plugga alls till samhällsprovet (okej, lite, men det räknas knappt) och jag har det om två och en halv timme. Och här sitter jag och bloggar istället för att faktiskt plugga. Och jag har glömt mitt lösenord till min mail.

Typiskt.


Pier Pressure; THIRTY SECONDS TO MARS

Nu har jag alldelens precis bokat biljetter till Pier Pressure (istället för att plugga till svenskaprovet) och jag känner mig otroligt pepp! Frågan är om mina kompisar kommer att orka med mitt nedräknande igen x3

Bara 89 dagar kvar till 20 juni 2010! :D


Pinit

Jag måste få tillägga lite diskret här att det känns sjukt skumt när det kommer upp "Shannon Leto was tagged in a video" eller "picture" etc. på FaceBook. Som om jag faktiskt var kompis med honom (utanför FaceBook också, alltså).

Inte riktigt samma sak när det dyker upp en massa 30 Seconds to Mars announcements, för det är ju fan-grupper. Jag är ju faktiskt VÄN med Shannon Leto på FaceBook.

...

Undrar när Jared kommer acceptera min vän förfrågan? 8D


Känsliga läsare varnas;

Någonting som jag inte rekomenderar allmänheten;

Spana inte in ditt svalg riktigt noggrant. Det är sjukt äckligt. Ungefär som det skulle vara att kolla på en superinzoomad finne som man klämmer. Eller allting superinzoomat egentligen (jag tycker allting är äckligt när man ser det i supernärbild).

Anyhow.

Jag gjorde det, nämnligen ("Nähä!" vet jag att ni säger nu), och det var groteskt. Halsmandlar som var äckliga, den där lilla saken som jag aldrig kommer ihåg vad den heter men som man spyr av om man petar på den (vilket jag INTE gjorde däremot). Fast det äckligaste var att mina halsmandlar var olika. En såg ut som en böld (USCH!) och den andra såg ut som en död böld (jag vet inte hur de ser ut, men det är så jag tänker mig den ena halsmandeln).

Allt detta för att jag ville kolla efter vita fläckar i halsen (för det är ju så det ser ut om man har halsfluss). Jag såg inga, så jag har nog inte halsfluss, utan bara ont i halsen (för att jag har missbildade halsmandlar kanske?). Men jag låter nog läkarna kolla nästa gång åt mig.

USCH D:


30 Seconds To Mars spellista för konserten i Fryshuset - 100310

Här tycker jag att jag har hittat en spellista som verkar relativt vettig (förutom att den hade med Buddha for Mary som INTE spelades). Om det är någon som ABSLOUT är HELT SÄKER på ordningen låtarna spelades i på konserten så får de gärna säga till, eftersom jag tänker ha en spellista så jag kan sitta och drömma mig tillbaka då och då :D

1. Escape
2. Night of the Hunter
3. Attack
4. Vox Populi
5. From Yesterday
6. A Beautiful Lie
7. This is war
8. L 490
9. A Modern Myth
10. 100 Suns
11. Capricorn
12. The Kill
13. Closer to the Edge
14. Search and Destroy
15. The Fantasy
16. Kings & Queens

UPDATE: Vi upptäckte (typ tre minuter senare) att spellistan hade mer fel än bara att Buddha For Mary fanns med. Skriv gärna riktiga låtlistan åt mig om ni kommer ihåg från konserten eller om ni hittat den någonstans.


Assassins Creed

Jag har äntligen klarat ut Assassins Creed~ YAY :D

Så idag har jag börjat spela på Assassins Creed II. Som av någon anledning har översats till svenska. Visserligen inte när karaktärerna pratar i spelet, men ändå. "Sängfösare", "Syskonbråk"? WTF? Sjukt irriterande. "Du skulle se den andra killen". Suck. Skit över-fucking-sättning.


Revenge; Bad Romance

Här sitter jag (hemma i Övertorneå, för vem kunde inte gissa att jag skulle gå och vara sjuk?) och kollar på Bad Romance på tv (ni vet, Lady Gaga låten?) och sen kommer jag på att senast jag hörde den låten så var det ju inte hon som sjöng. Det var ju ingen mindre än Jared Leto under Into The Wild konserten här i Sverige :3 Visserligen inte hela låten och jag tror mig komma ihåg att han kallade den Revenge - Á la äkta 30 Seconds to Mars anda.

Jag skulle ladda upp klippet jag har på youtube, när han sjunger (hehe), men jag är lat, så jag kollar nog bara på det istället på datorn >:3 Ni kan få en bild istället.


30 Seconds To Mars; Fryshuset 100310
Tänk på att det är jag som äger copyrighten till alla bilderna och bara för att jag inte orkat sätta mig och tagga alla bilder med mitt namn så att ni inte får se hela bildens finhet så betyder inte det att ni får sno och lägga upp någonstans utan mitt medgivande, ok?


Öron-fucking-inflamation

Här har jag suttit uppe sedan klockan fyra på morgonen och inte kunnat sova för att jag har haft ett öra som velat vara trasigt. Jag tror att jag kan ha öroninflamation och skall därför infinna mig på vårdcentralen för att bekräfta misstankarna. Samtidigt kan jag ju kolla om jag har halsfluss eller om det är på väg att gå över. Efter det så måste jag nog erkänna att jag kommer att sätta mig på bussen och åka till Övertorneå, antalet dagar tidigare. Förutsatt att jag faktiskt har öroninflamation (om än att jag tror att man inte bara får öron-FUCKING-ont bara sådär i några timmar under natten och sen är det borta igen).

Att bilderna som jag framkallat i helgen har kommit hem lockar lite grann de med.

Apropå bilderna så tänkte jag faktiskt ta mig tid att lägga upp ett par favoriter från konserten nu när jag tillslut har tid :D Det är inte superkvalité på dem, men de är ändå rätt snygga. Och eftersom de är aningen mindre här så kommer inte ni se att det är dålig kvalla XD

Men det dyker upp i ett annat inlägg~


Alvin and the Chipmunks; Lights Out

http://www.youtube.com/watch?v=LIVQVl4dan4

Gissa om jag garvade sönder mig själv (jag har ju en öm hals som tog mycket stryk) när jag hörde den här covern(?) på Breaking Benjamins 'Lights Out'? Helt klart värd att lyssna på. I alla fall början så att man får garva lite grann. Tyvärr kunde jag inte klippa in videon här på bloggen, utan bara kopiera länken, så det får ni stå ut med.

Orginalet;


Fortfarande inget...?

Det går inte. Jag har fortfarande inte kommit hem från min 30 Seconds To Mars-upplevelse. Den sitter fortfarande kvar i ryggraden och gör sig påmind hela tiden. Min hals är fortfarande öm och jag misstänker att jag faktiskt har blivit sjuk.

Och jag kan fortfarande inte förstå att jag faktiskt var där. Jag vet att jag var där, jag kommer ihåg att jag var där, men jag tror inte på det. Det känns så... overkligt.

Jag kan fortfarande inte sitta och skriva ner som har hänt under den gångna veckan och nu börjar jag tro att jag inte heller kommer att kunna göra det. Förmodligen kommer jag försöka att göra det någon gång nästa vecka, om inte skolan tar död på mig.

Vilket påminner mig om att jag vill åka till skolan nästa vecka, trots att jag kommer frånvaroanmäla mig själv till imorgon (jag tvingades inse att jag förmodligen inte kommer vara bättre då heller). Men på tisdag ska jag ju till LTU och kolla på Tim Roberts föreläsning! Jag vill ju se den! ;_;

Aj. Jag har halsfuckingont.

Hemkomst

Här sitter jag, efter ett antal dagars frånvaro. Har ni missat det har jag varit i Stockholm, kan jag meddela. Men hela upplevelsen är inte över än - för här sitter jag nämnligen och har ondare i halsen än jag haft på ett bra tag. Förmodligen för att jag skrek och sjöng som en tok på konserten i onsdags. Och för att jag har sprungit runt lycklig utan halsduk. Dumt av mig.

Förhoppningsvis så sitter jag inte och är förkyld hela nästa vecka, för då har jag minsann varit borta i tre veckor från skolan. Inte bra.

Nåväl.

Just nu sitter jag och håller på framkalla bilder från konserten (och har ont i halsen). När jag är klar med det så får det åka upp ett par stycken så att även ni får se vad jag har svårt att tro att jag har sett x3 Sen så får ni även en utförlig beskrivning av min resa (speciellt onsdagen) :D


TWO · INTO THE WILD


We both could see, crystal clear, that the inevitable end was near

Jag kan inte tänka mig att det bara är tre dagar kvar, faktiskt. Det har ju varit tre månader kvar hur länge som helst nu och helt plötsligt har det försvunnit nittio dagar. Bara så där.

Jag har packat, packat om och packat om igen. Säkert packa om än en gång. Jag har fått plats med alltid precis och jag behöver inte oroa mig för mer än att jag ska sätta ner datorn i datorväskan, dra igen dragkedjan, dra på mig ytterkläderna och åka imorgon. Jag kan visserligen oroa mig för mer saker, men det tär bara så fruktansvärt på mitt metala jag.

Snart, om bara några få ögonblick egentligen, så står vi där - förhoppningsvis längst fram - och bara njuuuuter. Och jag får bara vara där. Och se mitt favoritband. Hur underbart är inte det? Och hur underbart är det inte att jag har på vägen till denna händelse har funnit helt nya vänner också? Det hade jag verkligt inte trott.

Hela den här händelsen känns som om det kommer bli en av mitt livs bästa stunder, så stort känns det. Och sen ligger det så jäkla nära att jag kan snudda vid det med fingerspetsarna. Typ.

När jag tänker på det hela så känns det som om någon har öppnat mitt huvud och kört ner en stavmixer i hjärnan på mig. Jag. Om tre dagar. Fast egentligen om två dagar, tjugoen timmar och fyrtiotvå minuter. Hjälp. Jag närmar mig en stoppunkt i min livsresa. De måste spela Alibi.

Jag älskar livet.Förlåt att jag är en drama queen om det här, men för mig känns det väldigt stort.


THREE · INTO THE WILD


FOUR · INTO THE WILD


Tidig morgon, imorgon

Den här natten blir det nog ingen "bara fyra dagar kvar till konserten!"-påminnelse, eftersom jag ska upp så tidigt som tio i fem på morgonen (eller, egentligen halv fem) imorgon för att åka (tio i fem, senast) tillbaka till Luleå. Eller i alla fall hela vägen till Persön. Gosh, jag kommer vara trött imorgon. Kommer förmodligen komma förbi Liv och lägga mig och sova hemma hos henne direkt xD Kanske borde ringa och säga det...

Men om jag orkar vakna lite tidigare så uppdaterar jag då med "bara fyra dagar kvar..." :)

Nu ska jag däremot ringa till Liv och hoppas att jag får tag på henne, så jag inte stormar in i ett hus där alla ligger och sover en lördag morgon xD

Vid tangenterna,
Amanda.

UPDATE:
Jag var visst vaken vid midnatt.


Legend of the Guardians


Jag blev alldelens betagen av den här! Av någon anledning så blev jag så berörd att jag började gråta! Gosh, jag har blivit värsta lipsillen. Riktigt pinsam är jag.

Men... Ugglor! Och Kings and Queens! Och Zack Snyder! Och... WHAAAAA~! :3 Kawai-desu! Jag längtar redan!

Jobbintervju

Eftersom att jag tar studenten nu i sommar, så kommer jag inte kunna säga att jag har sommarlov. Jag kommer inte vara en fri människa (eller, jo, det kommer jag väl vara), utan ARBETSLÖS. Usch. Kan jag inte bara få vara den där fria människan? Fast frihet verkar kräva att man har massa pengar och det har ju inte jag.

Därför sitter jag har och försöker samla mig mod för att springa iväg på en jobbintervju. "Bara för att presentera mig" som mamma tyckte. För jag har inget CV eller några papper från arbetsförmedlingen man tydligen ska ha.

Så jag ska vandra in där och säga; "Hej, jag skulle vilja ha ett jobb, så sätt igång och intervjua så får ni pappren sen!".

Typ. För eftersom jag verkar vara en av de få naturarna som ska satsa på resor efter skolan så jag kan ta ett sabbatår från skolan, måste jag ju jobba för att få pengar till de där resorna. För mamma och pappa tänker inte betala mina resor runt jorden. Inte för att de har råd att göra det heller.

Nåväl. Jag ska försöka glömma klumpen i magen, tänka ut lite grann vad de kan tänkas fråga och tänka på någonting som jag kanske kan fråga dem.

...
Suck.
Kan inte jag bara få vara en sån där person som blir kändis direkt och slipper vanliga jobb?


Anledning till smal inläggsspalt

Detta är anledningen till varför jag ville ha det smalt som jag hade det från början:Det där gröna där på sidan representerar mellanrummet mellan reklamens kant och "sidebaren" till höger om den. Det är så OTROLIGT fult, tycker jag. Jag stör mig något otroligt på när det inte är symmertri. Hade reklamen varit den storleken, men mitt i inläggsspalten hade det gått bra - då är det lika mycket på varje sida. Men det vill den icke. Och det är inte heller någonting jag kan göra någonting åt.

Men... Jag får helt enkelt ta och försöka glömma reklamannonserna på min blogg och ni får stå ut med det - eftersom jag hellre vill att ni inte tycker det är irriterande att läsa för det är smalt. Men om ni säger till snabbt att det hellre får vara för smalt än assymmetri på min blogg kan jag fixa det :D

Godnatt, mina läsare.


FIVE · INTO THE WILD


Tatueringen

Jag tänkte visa lite hur det skulle se ut med min tatuering på mig, där jag tänkt ha den i ungefärlig storlek (ja, jag ville se hur det skulle kunna komma att se ut, STFU), så här kommer lite bilder:
Layout ändring

Eftersom det inte bara var en, utan hela två stycken(!), som tyckte det var jobbigt att läsa i små inläggsspalter så ordnade jag det. Är det fortfarande jobbigt så säger jag bara SYND FÖR ER! För jag tänker inte göra om igen. Jag vill ha det så här xP Var nöjda nu eller STFU.

Större än så här blir det inte. Less is more ;D


Synpunkter på nya bloggen

Jag har nu fått lite konstruktiv kritik på layouten här på bloggen och det är att det är irriterande att läsa när "inläggsspalten" är så smal - då undrar jag om det är mer än bara en person som tycker så, eller om det är fler, får då ändrar jag. Är det bara Sofia, så behövver jag nog det såhär dock x3 Kommentera och säg vad ni tycker nu, för jag vet att ni är en sex-sju stycken som läser i alla fall!

Och när jag tänker på en War-sminkning så är det någonting i den här stilen:
Á la krigsmålning med streck på kinderna eller någonting i den stilen. Tänk indianernas krigsmålningar.


Motion för de lata

Jag tänkte ta mig en promenad med hunden till min mormor och morfar och hälsa på, för jag tycker att jag har inte gjort det på väldans länge (och för att jag har blivit lovad en liten fickpeng inför min Stockholmsresa :3), så jag gjorde det.

En massa vandrande senare (en kvart kanske?) så står jag utanför deras dörr och knackar på och försöker sedan att öppna dörren. Som är låst. Så jag väntar ett tag innan jag ringer på, för de kanske inte hörde mig? Så väntar jag ett litet tag till. Men icke. Dagen då jag bestämmer mig för att promenera till min mormor och morfar så är de inte hemma ;_;

Jag får helt enkelt försöka igen om några timmar och skriva på mitt projektarbete undertiden.

...
Jäklar, vad det är varmt i vårat hus! 25.3 grader Celcius! Känner mig lockad att gå ut och sätta mig på bakgården istället, det är bara -5.6 grader. Men då måste jag skotta altanen istället, för där är det en meter snö. Attans också.

Äh, har får ni en liten bild på min vovsing i alla fall~ En hårig liten typ.


Förberedelser

Jag har packat till resan. Nästan helt klart, även om det lär bli alterations senare.

Awh, yngsta syrran (nio bast) satte sig just upp i sängen, gnuggade ögonen och såg sig omkring innan hon lade sig trött ner i kudden jag rätade till under tiden. She's still as cute as seven years ago~! :3

I alla fall. Så här ser det just nu ut i min resväska som precis är stor nog för innehållet men som även ska innehålla sängkläder, varma kökläder och lite annat (får se om jag får lämna kvar någonting, typ hårsprayen -kan ju inhandlas där - och smyckesasken, jag behöver ju inte ha med hur många smycken som helst):Imorgon tänkte jag däremot egopixa mig lite grann, om jag hittar den enda digitalkameran här i huset och testa lite olika alternativ till sminkning - tänkte köra lite War- eller IntoTheWild-tema, eftersom det ändå är det som är temat på nya cdn och turnen.

...
Fan, det händer ju snart! :D

Nåväl, nu ska nog även jag gå och sova (eftersom batteriet till min xBox-kontroll verkar ha tagit slut). Några timmar tidigare än de senaste nätterna med andra ord x3 Till mitt försvar; Jag är spänd och det är lov!

Oyami nasai~


How awesome am I?

To be seen on FaceBook:...
ERKÄNN att ni är li~ite avundsjuka! Bara lite?

SIX · INTO THE WILD


Final countdown

Här sitter jag och räknar ner varje natt som ett litet fån. Förvänta er gärna ett inlägg till om två minuter xP Jag skall faktiskt låta meddela att jag sitter och spelar Assassin's Creed också. Trots att min syster ligger och sover i samma rum och har skola imorgon x3 I'm a real meanie~

Nåväl. Jag har kommit förbi "Robert" (med fransk accent skall detta uttalas) och riktiga Robert (samma här, typ; Rrrrrråååååbeeeeeeerr). Sitter och krånglar med sista "bossen" faktiskt. Sen så skulle jag väl börja med Assassin's Creed om jag inte var tvungen att hålla på med skolarbete imorgon. Typiskt.


SEVEN · INTO THE WILD


AmandaSylvia blir Athenaeum

Så. Ni är här. I mitt nya hem i cyberrymden. Det är litet, men ändå ganska stort.

Förmodligen ställer ni er frågan Varför? Självklart ska jag ge er ett svar som är mer utvecklat än det jag redan har gett er. Egentligen har jag inte övermäktigt BRA anledning till att jag skapade en ny blogg, utan det hela beror på att jag hade gjort min gamla för avancerad - för många kategorier så att jag inte vet var jag bör placera ett inlägg, bilderna är förstora för den layout som jag har nu, bland annat.

Nu sitter ni där och tvingas lära dig memorera en helt ny adress, ett relativt krånglig en dessutom. Det blir enklare efterhand. Det blir enklare om du bryter upp ordet: ATHENA som i den mytologiska Gudinnan Athena, och sen lägger man bara på ett EUM. ATHENA · EUM.

När ni ändå är här kan ni ju passa på att lämna en kommentar om vad ni tycker (fiska kommentarer? :D) om min nya blogg.

Vid tangenterna, som Erika brukar uttrycka sig,
Amanda.


Athenaeum

ATH · E · NAE · UM

1. En institution, till exempel en litterär klubb eller vetenskapliga akademi, för att främja lärande.
2. En plats, som ett bibliotek, där tryckt material finns tillgängliga för läsning.


RSS 2.0