Haparanda och IKEA

Igår var jag till Haparandra och IKEA och köpte mjukglass och korv. Och lite diverse andra saker som en lampa, några krokar, galgar, två hyllor och en tavelram. Äntligen behöver inte mina böcker trängas i två små hyllor och jag har tillslut fått i alla fall en av mina Mars-bilder från konserten i mars inramade. Nu är jag hur sugen som helst på att köpa fler ramar och framkalla Pier Pressure-bilderna som är ännu snyggare och rama in dem! Usch, mitt rum kommer att ha väggarna fulla av bilder från MARS-konserterna x3

Btw, Sofia;
30 Seconds To Mars vill just nu att man nominerar dem som ett av banden till någon av kategorierna till MTV EMA 2010. Jag har dock inte kommer underfund med hur man gör det än ó.ó

Jag ska visa bilder på mitt nya rum (före och efter) så snart som jag har städat till det lite bättre, trots att jag just nu bara har en extrasäng och inte min riktiga, eller mina garderober heller, för att mina föräldrar inte vill ge mig den/hämta dem från farmor och farfar.

Until then;


Kommentarer
Postat av: Sofia

Tack Amanda! Fast det såg jag i deras transmission ;) Men jag uppskattar ändå att du håller koll :) Såg att Jared hade lagt upp en bild på en massa fula mexikanare (fula för att dom inte träffade oss före/efter konserten och la upp bilder på oss och sa att vi var coola) på facebook.

2010-08-26 @ 22:35:41

Kommentera inlägget här:

Notera gärna att jag INTE vill ha kommentarer om hur min dag har varit, om att jag ska rösta på dig om ditten och datten! Skriv någonting relevant till inlägget!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0