Blog-ranting.

Igår var jag som sagt till arbetsförmedlingen. Det blev till att fylla i en massa med vad jag kan tänka mig arbeta med (varför i hela friden fick jag bara välja fyra yrken, hm?) samt vad jag har för utbildning och erfarenheter. Sen satte jag mig ner med en kvinna som hjälpte mig gå igenom och tipsade lite om olika företag som kanske skulle kunna anställa mig utifrån vad jag har för kunskaper, eller vilka som bara söker nya anställda utan några speciella krav. Jag bokades in på två nya tider, en för att prata med en handläggare som skulle hjälpa mig med hur jag skriver mitt CV och söker till jobben och pratar lite mer ingående och som hjälper mig att fylla i ersättningspapper till A-kassan så att jag kan få lite bidrag (jag är snart ett socialfall xP) och en tid till någon gruppsession där ungdomar kommer och man har aktiviter som ska förbereda en för anställningsintervjuer och så vidare.

Nästa vecka ska jag dessutom på kurs på körskolan, den första, så att jag kan ta körkort. Egentligen ville jag ju vänta tills jag kan få en miljöbil värdig namnet, men jag har insett - efter att ha pendlat till Luleå med buss hela sommaren - att det skulle kunna vara skönt att bara sätta sig i en bil och åka iväg, inte behöva vänta tills det går en buss och ta ut en massa pengar, etc.
Väldigt bra om jag och Sofia dessutom ska åka till fjällen och bestiga Kebnekaise nu innan vintern. Hon kanske vill vila i bilen lite hon själv också xD

Tja, det här blev väl ändå ett rätt ok inlägg? Alla (två stycken) vill tydligen att jag börjar blogga igen, så jag ska försöka att belysa de få intressanta tiderna i mitt liv. Idag ska jag till Haparanda och köpa lite saker till mitt nya rum - som dessutom börjar att likna ett rum och inte bara en källare med en säng - och sen tänkte jag även ta och köra en ego-photoshoot. Jag har ju trots allt inga bilder på min sidecut (som jag tagit själv i alla fall x3).

Goodbajs.


Kommentarer
Postat av: Sofia

Vi gillar! Det gör också roadtripen genom USA såååå mycket lättare ;)

2010-08-25 @ 17:19:29
URL: http://nightsgrow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Notera gärna att jag INTE vill ha kommentarer om hur min dag har varit, om att jag ska rösta på dig om ditten och datten! Skriv någonting relevant till inlägget!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0