Wille ville gå ut...

Alltså, att gå ut med hunden är ju inte en syssla som jag normalt tycker om, men när han bara måste gå ut när det spöregnar och man inte ens hinner vara ute fem minuter innan man är dränkt in i benmärgen - DÅ är det ju hur AWESOME som helst!!!

...

Eller inte -.-'

When Chased by DoubleLeaf at DeviantArt

Ah, finns det någonting härligare än att spela Assassin's Creed samtidigt som man lyssnar på Red och äter godsaker?

Okej, kanske att göra det och lyssna på 30 Seconds To Mars, men jag måste säga att 1. så vill min xBox inte samarbeta med Mars-låtarna och 2. så passar Red bättre till AC. Jag väntar med Mars till Dragon Age, som det ska vara ^^


Altaïr and Hirai pwns~

Idag har inte egentligen varit en speciellt underhållande dag, om man ser på det med en utomståendes ögon. Jag har sovit till klockan ett, scannat in och färglagt bilder på datorn (ni kommer få se ett resultat senare :D), spelat Assassin's Creed (ettan, faktiskt - Altaïr äger, även om man inte har lika många olika sätt att döda på) och ätit glass och annat kul.

Nu planerar jag att gå ner till mitt rum igen, spela lite mer Assassin's Creed, rita lite mer och sedan måla lite grann.

Här är bilden som förestället en av mina favoritrollspelskaraktärer i hans riktigt unga år; Endoh Hirai, 5 år. Ni kan faktiskt hitta lite fler bilder om ni vill på min DeviantArt.


Red; Canto III

För att den är så vacker i sin enkelhet.


Closer to the Edge pwnar Beiber? :D

För att köra en kombo med att jag ska börja uppdatera min blogg oftare samt ge Sofia en info om vad som händer med 30 Seconds To Mars, så berättar jag för henne här istället för via mail x3

Closer to the Edge har passerat Justin Beiber på MTV Portugal Hit Video List och ligger därmed trea på listan~ Och bara därför så får ni mästerverket att se på :D Och jag säger; Vem visste inte att Echelons styrka skulle spöa Biebers små fangirls?


Ah, älskade nostalgi~Den här AMV var en av de absolut första som jag såg och därför har den också bitit sig kvar som en av de absolut bästa. Det är rena nostalgikänslorna som dyker upp när jag ser den :3


Haparanda och IKEA

Igår var jag till Haparandra och IKEA och köpte mjukglass och korv. Och lite diverse andra saker som en lampa, några krokar, galgar, två hyllor och en tavelram. Äntligen behöver inte mina böcker trängas i två små hyllor och jag har tillslut fått i alla fall en av mina Mars-bilder från konserten i mars inramade. Nu är jag hur sugen som helst på att köpa fler ramar och framkalla Pier Pressure-bilderna som är ännu snyggare och rama in dem! Usch, mitt rum kommer att ha väggarna fulla av bilder från MARS-konserterna x3

Btw, Sofia;
30 Seconds To Mars vill just nu att man nominerar dem som ett av banden till någon av kategorierna till MTV EMA 2010. Jag har dock inte kommer underfund med hur man gör det än ó.ó

Jag ska visa bilder på mitt nya rum (före och efter) så snart som jag har städat till det lite bättre, trots att jag just nu bara har en extrasäng och inte min riktiga, eller mina garderober heller, för att mina föräldrar inte vill ge mig den/hämta dem från farmor och farfar.

Until then;


Blog-ranting.

Igår var jag som sagt till arbetsförmedlingen. Det blev till att fylla i en massa med vad jag kan tänka mig arbeta med (varför i hela friden fick jag bara välja fyra yrken, hm?) samt vad jag har för utbildning och erfarenheter. Sen satte jag mig ner med en kvinna som hjälpte mig gå igenom och tipsade lite om olika företag som kanske skulle kunna anställa mig utifrån vad jag har för kunskaper, eller vilka som bara söker nya anställda utan några speciella krav. Jag bokades in på två nya tider, en för att prata med en handläggare som skulle hjälpa mig med hur jag skriver mitt CV och söker till jobben och pratar lite mer ingående och som hjälper mig att fylla i ersättningspapper till A-kassan så att jag kan få lite bidrag (jag är snart ett socialfall xP) och en tid till någon gruppsession där ungdomar kommer och man har aktiviter som ska förbereda en för anställningsintervjuer och så vidare.

Nästa vecka ska jag dessutom på kurs på körskolan, den första, så att jag kan ta körkort. Egentligen ville jag ju vänta tills jag kan få en miljöbil värdig namnet, men jag har insett - efter att ha pendlat till Luleå med buss hela sommaren - att det skulle kunna vara skönt att bara sätta sig i en bil och åka iväg, inte behöva vänta tills det går en buss och ta ut en massa pengar, etc.
Väldigt bra om jag och Sofia dessutom ska åka till fjällen och bestiga Kebnekaise nu innan vintern. Hon kanske vill vila i bilen lite hon själv också xD

Tja, det här blev väl ändå ett rätt ok inlägg? Alla (två stycken) vill tydligen att jag börjar blogga igen, så jag ska försöka att belysa de få intressanta tiderna i mitt liv. Idag ska jag till Haparanda och köpa lite saker till mitt nya rum - som dessutom börjar att likna ett rum och inte bara en källare med en säng - och sen tänkte jag även ta och köra en ego-photoshoot. Jag har ju trots allt inga bilder på min sidecut (som jag tagit själv i alla fall x3).

Goodbajs.


Jag är vuxen och arbetslös. Suck.

Idag ska jag lämna in min lönepapper och skriva in min på Arbetsförmedlingen. Jag gillart det inte. Varför ska det vara så jäkla jobbigt att vara vuxen och arbetslös?

Sen ska jag söka jobb som telefonförsäljare och ringa upp varenda en av dem som läser den här bloggen!

Ps. Jag vet att jag har sugit på att skriva på senaste tiden, så jag ska försöka att skärpa mig D:


Tsukimono Kaiji-kun~

Jag har hittat en rätt så awesome Naruto OC maker på DeviantArt som jag numer är ganska kär i. Man kan göra alla sina karaktärer där :D Förutom jag då, för jag har tydligen för speciella frisyrer på dem >_> Och sen fanns inte tillräckligt mörk hy heller, egentligen!


Random shiat.

Mycket har hänt och det känns som flera månader sedan jag bloggade (det tycker säkert ni med ♥) och jag kan berätta att väldigt lite har hänt sedan sist. Jag hatar fortfarande mitt jobb och ingen av mina kompisar har börjat skolan än (jag vet dock inte om någon har flyttat än ;_;).

OCH JAG SLUTAR PÅ MITT JOBB OM TRE DAGAR! :D:D Eller... jag slutar på måndag. Så det är väl lite mer än 72 timmar >_> Men ändå. Yay~

Och bara så att ni vet;

Eftersom jag inte går skola längre kommer jag blogg AVSEVÄRT mindre. För jag kommer nämnligen inte ha någonting roligt att skriva om nå mer.

Naruto ftw ♥


BlackDawn was here~ :D


RSS 2.0