Romeo x Romeo

Jag vet inte hur många av mina läsare som faktiskt vet vad Romeo x Romeo är (tre-fyra stycken gissar jag, vilket är ungefär hälften av läsarna xD), men jag kan nämna för dem som faktiskt vet vad det är att jag har blivit riktigt jäkla sugen på att skriva på den igen. Det är ju mitt motherfucking hjärtebarn och jag vet inte varför jag slutade i vintras. Okej, jag vet väl, jag fick mycket att göra, men jag tycker ändå att det har blivit en för lång paus. Och det tycker nog Sofia med x3

Men i vilket fall som helst så vill jag fortsätta skriva på den, för Emil har blivit så förbannat söt nu. Men det känns som om jag skulle börja skriva på den skulle jag vara en jäkla lymmel som dissade allt skolarbete jag har. Fast det är jag väl i alla fall.

Vill ni läsa den? Då kan ni göra det här eller här. Jag vet inte om man kan läsa alla tjugofyra kapitel + prolog på den senare länken, men däremot så kan man rösta där så att jag är med och tävlar om att vara månadens manus, vilket ni gärna får göra :D Jag vet inte vad jag ville om jag skulle vinna, men vinna är alltid kul. Å andra sidan har jag inte skrivit tillräckligt många tecken än, så jag får väl ta och skriva lite mer. Återkommer när jag har skrivit 200 000 tecken.

Jag kan lägga till för dem som faktiskt orkar läsa dessa ca 170 000 tecken att jag förmodligen kommer att fortsätta publicera på kapitel1.se, just därför att jag då kommer att kunna tävla om att bli månadens manus och kommer att få fler läsare. Om ni har några invändningar till det och vill att jag fortsätter att publicera på den första sidan så får ni kommentera och så får jag se hur jag gör.UPDATE: Det jag skulle vinna om jag får läst böcker och vinner "Månades Manus" är en professionell lektörsläsning, dvs. att en person läser min bok och ger konstruktiv kritik om vad som kan förbättras så att mina chanser ökar till att bli publicerad ifall att jag skulle lämna in den till ett förlag.

Som sagt kan ni inte rösta på min bok just nu, för tävlingen denna månad är stängd och jag har inte uppnått minimum på 200 000 tecken, men jag kommer att fortsätta länka, så att ni kan fortsätta läsa, eller i alla fall rösta på min bok :D


Kommentarer
Postat av: zoe

sv: det håller jag verkligen med om! För varenda film brukar alltid "ha en sån del" typ hahah :)

2010-04-18 @ 13:50:52
URL: http://zzoe.blogg.se/
Postat av: Anonym

kommer det inte mer än kapitel 24?

2010-09-14 @ 22:55:34

Kommentera inlägget här:

Notera gärna att jag INTE vill ha kommentarer om hur min dag har varit, om att jag ska rösta på dig om ditten och datten! Skriv någonting relevant till inlägget!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0