It's not the destination, but the journey

Här kommer det utlovade inlägget om konserten och resan till Stockholm (för en månad sen). Ni behöver inte notera att jag borde ha skrivit detta inlägg för en dryg månad sedan. Jonna, Sofia och Linda får säga till om det är någon bild på dem som ska bort och Josefine får säga till om jag måste ta bort hennes bild. Ja, Jared, Tomo och Shannon får också säga om jag måste ta bort någon bild på dem ;D

Det hela började med att Sofia gnällde som fan över att hon var tvungen att släpa sin väska till skolan och sedan från skolan till tåget genom halvsnöslask. Det var jobbigt (för henne alltså x3). Sen så gick vi och handlade proviant till tåget, vilket innebar mackor från Dagoberts och lite smått och gott från Konsum. Bara en timme sedan, efter jag hämtat ut min resväska från ett skåp på busstationen och både Linda och Jonna hade fått sina väskor körda till tågstationen, så satt vi på det rullande tåget mot Stockholm. Gissa om vi var glada när vi upptäckte att våra sittplatser var i en ligg- och sovvagn så vi fick ligga och sova hela natten ner till Stockholm! Och i en tom kupé dessutom :D

Här kommer ett par bilder;
Efter lite spelande och maten och skratt och alltihopa så bäddade vi sängarna och somnade. Vi sov alla som stockar, utom Sofia. Jag frös som fan dock, trots att jag hade två filtar. Nästa morgon så kom vi fram, duh, relativt utvilade och bara en timme försenade - WOHO!
Sen så vandrade vi nästan direkt till bussen för att ta oss till Nacka och lägenheten där vi skulle bo under veckan (eh, dagarna?). Mycket fin, mycket fin, var den. Dock tänkte inte lilla jag på att ta några bilder, så några sådana finns det inte.

Efter att ha bäddat i ordning sängarna och bytt kläder så drog vi ut på stan för att lilla moi skulle skaffa den tatuering som ni så snyggt kan se uppe på headern här ovan~ Så vi drog till Odenplan där vi fick irra runt lite (okej, följa gatan och hitta studion) innan vi kom fram. Sen fick vi irra tillbaka (gå tillbaka) för att hämta ut pengar för tydligen så var jag tvungen att betala kontant. Sen ville tjejerna köpa lite mat och för första gången fick jag se en självbetjäntningskassa(!) vilket var stort. När de ätit sina dryckyoghurtar så gick vi tillbaka och det pirrade mycket i magen på mig (som nu, för jag känner mig lite nervös på något vis, eller?).

Här har ni en förebild och lite annat:
Jonna, Sofia och Linda var SKITrädda och bajsade nästan i brallan. Och som de satt och ojade sig så höll de på skrämma vettet ur mig också, så jag nästan kutade ut och struntade i det hela. Bra att jag inte gjorde det, för då hade jag nog ångrat mig :)

Efter att ha tatuerat oss (mig) så åkte vi minsann till Nacka Forum och shoppade HELA dagen. Lite bilder från det kan ni faktiskt få (även fast det inte finns så många). En Bananbyrå hittade vi i alla fall.


Sofia var dock den enda jag fick fota, men hon var så GRYMT söt i sina shorts. Hon kunde sett gladare ut, men jag antog att hon inte vågade eftersom jag hade kameran framme x3

Efter en hel dag av mycket äventyr så drog vi sedan till lägenheten för att kolla vad vi hade shoppat (mycket kan jag säga!) och äta lite middag (mackor och frukt är ingen middag, Amanda...) och se på "Vem vet mest?" på ettan. Och House - SÅ KLART! Sen var vi ju tvungna att sova också, för vi skulle upp tidigt nästa dag för att se...

30 SECONDS TO MARS!! :DVi packade och gjorde oss i ordning och sedan drog vi iväg för att leta reda på Fryshuset och köa hela dagen. Trodde vi. För när vi kom fram så fick vi skrivet ett nummer på handen och sen så fick vi springa och göra vad vi ville hela dagen :D Så vi åkte på stan lite till och sen åkte vi tunnelbana några extra stationer, bara för att vi hade tid. När vi kom fram fick vi höra att det minsann skulle vara signering(!!!) klockan 15.00. Och vi som hade tänkt börja åka tillbaka mot Fryshuset från Stockholm centrum egentligen. Vilken tur man hade! Så där stod vi och pirrade och var spända och alldelens... alldelens skräckslagna. Vi skulle ju få träffa dem och... och...! OwO Oj oj oj, jag blir alldelens glad/hypad/spänd/nervös/konstig bara jag tänker på det! :D
Här är lite bilder från signeringen, så skriver jag sen vad som hände:

Lite kul var de att killarna stod i garderoben och signerade xD 20:- jacka, 20:- väska, 25:- jacka&väska.

I vilket fall som helst:
Jag köpte mig en av deras fina t-shirtar som de sen skulle få signera :3 Sen så stod jag i kön alldelens för kort tid (jag hann inte alls förbereda mig på att jag skulle stå där inom armavstånd ifrån dem!). Sen kom jag fram, Tomo var först och sedan Jared (Shannon låg väl och sov i turnébussen eller något, den jäkeln x3). Så jag lämnade fram t-shirten till Tomo.

Tomo: "Where'd you get this?" (om t-shirten)
Jag: "Um... There...?" *pekar till "butiken" två meter bort*
Tomo: "Oh!"

Sen så gick jag vidare till... *DOM DOM DOOOOM* JARED!!!!!! :D:D:D:D (Yes, it's a big thing.) Där stod jag SKITnervös, för jag tänkte ju misann visa honom min tatuering och jag ville varken vara starstruck eller svimma, så jag fick ta och förbereda mig medans jag räckte fram t-shirten och lät honom signa den. Sen, när jag egentligen bara ville gå därifrån och vara jätteglad, så kände jag mig tvingad att nämna tatueringen (jag kände Lindas brännande blickar i ryggen och misstänkte att hon hade spöat mig om jag inte sa någonting - skräcken övervann nervositeten, jag vet att Linda kan sparkas hårt). Detta är vad jag kommer ihåg hände:

Jag: "Whatdoyouthinkaboutmynewtattoo?" (för jag kunde minsann inte kläcka det ur mig i normal hastighet) *visar min tatuering*
Jared: "Oh, nice!" *tar tag i min arm och drar undan jacka lite mer och kollar noggrant* "It's the moment to live and the moment to die..."
Jag: *fidgeting*
Jared: "I've been thinking of getting it myself." *smile*
Jag: *melting* "Really?!" *överentusiastiskt*
Jared: "Yeah, it's an epic line."
Jag: *nods*
Jared: "You know what? Go see Tim (eller vad killen nu hette!) and he'll take a photo of it." *smile and waves at some random guy* "Tim (eller vad tusan han nu helle!)?"
Jag: *nods* "Okay... bye..." *vandrar skakande (I guess) iväg*

Så gick jag bort till Sofia, Jonna och Linda som försökte klämma ur mig vad som hade sagts, men jag lyckades bara klämma ur mig att jag skulle ta en bild av tatueringen, så jag gick några meter och så stoppade en kille med kamera mig och fotade först bara tatueringen och sen när jag trodde att jag skulle få gå och låsa in mig på en toa så att jag kunde sitta och skrika och fangirla mig ordentligt så skulle han tydligen ta en bild på hela mig. När han var klar så skulle jag såklart vara med på Faces of Mars också, så där var jag tvungen att skriva på några papper där det stod att jag lät dem använda bilden till att vad de nu ville använda den till innan jag kunde ta bilden som blev ungefär så här (fast med vit bakgrund):


Sen stod vi och köade ytterligare några timmar då jag träffade Nalin, Lovisa och Josefine som var värsta awesome tjejerna och som jag satt och pratade med till kön började röra på sig för att vi skulle få bli insläppta.
Här är jag med Nalin och Lovisa, snodd av Josefine (MOhahaha!), vi ser lagomt glada ut:Jättesöta typer som jag har tänkt hänga med i Göteborg i sommar, varesig de vill det eller inte! Och sen var det insläpp! *drar efter andan!* Vi kom in, visade biljett, kastade av oss jackorna i garderoben (jag skojjar inte, jag kastade av den, tog lappen och gav 40 spänn och sa "behåll växeln!" som var på 15 spänn) och så sprang vi upp för trapporna. Halvvägs uppe blev vi uppmanade att inte springa, slutade springa i två meter och sen sprang vi igen. Hamnade LÄNGST fram :D Fast vi ställde oss närmare mitten så att vi skulle slippa stå så långt åt sidan. Vi väntade ett tag och sedan så kom första förbandet på: Street Drum Crops. Riktigt coolt band. Efter dem så kom Carpark North.
Sen så kom såklart det mest efterlängtade av dem alla:

30 SECONDS TO MARS! :D

Jag har en del videos, men eftersom det tar en sån jäkla tid att ladda upp får ni ta och youtuba om ni vill hitta någonting att kolla på. Jag lovar att det är bättre kvalitet än mina i alla fall. Men några bilder kan jag bjuda på ändå (jag har taggat bilderna eftersom jag inte vill riskera att de blir stulna):Konserten var bättre än vad jag någonsin har kunnat föreställa mig och jag tror inte att jag än har insett hur jäkla bra den var. Den gav mig allting som jag alltid har velat ha ifrån en perfekt konsert: Ett bra band med bra musik och rolig stämning med underbara kompisar (nya och gamla) och stagedives, crowdsurfing och... åh. Det var bara så otroligt underbart. Alla bra låtar spelade de också. Eller... ja, nästan. Jag hade faktiskt önskat mig Alibi och Hurricane, men å andra sidan så hade jag önskat att de spelade alla sina låtar. Jag tror inte jag hade fått nog om konserten så hade varat i dagar!
Det var så jäkla underbart. Och tänk att jag ska få uppleva det igen! Ofattbart! Jag blir helt pirrig av att bara tänka på det! Jag blev helt skakig/nervös/glad/tokig av att bara behöva tänka igenom och återuppleva konserten och allting igen.

De började med Escape och jag kan inte tänka mig att man ska kunna göra ett mer awesome intro än som det var. Det var... nästintill obeskrivligt. Och sen när de fortsatte med Night of the Hunter. Åh, jag bara ryser. Jag ryser faktiskt varje gång jag lyssnar på låten och kommer ihåg hur det var på konserten (nu en månad senare till och med). This is War, 100 Suns, Attack, The Kill, From Yesterday. Attack var förövrigt hur awesome som helst. De andra låtarna också, visserligen, men ändå. Och de spelade Capricorn ♥ Och A Modern Myth, vilket jag aldrig ens hade haft en tanke på och GUD så underbar den var! Jag menar det verkligen. Jag är själv lite chockad över att jag lyckades hålla mig ifrån att storlipa, men det gick. Jag gråter dock en skvätt eller två när jag lyssnar på inspelningen nu hemma - om det är för den dåliga bilden, Jareds underbara röst eller för att jag vill tillbaka vet jag inte riktigt.

Men oj så underbart.

När konserten var slut (nooo T_T) så åkte vi hem, trötta och hur glada som helst. Det blev många skratt och kinky utlåtanden om att man ville ha sex med Jared (vem som gjorde dem säger jag inte, men ni kan nog gissa att jag gjorde det en gång i alla fall xD). På tunnelbanan till t-centralen så hände någonting som var lite olycksartat, men det slutade i skratt (för oss i alla fall). Det var en tös som hade lite för bråttom av eller på tunnelbanan och halkade på det nyskurade golvet. Hon låg och hade ont och hennes kompis försökte trösta henne. En del gick av för att se hur det gick, men i det hela blev det inte någon större uppståndelse. Till slut så var dock tunnelbanan tvungen att åka iväg och ur högtalarna hördes ett: "Jag måste köra vidare nu, tyvärr. Dörrarna stängs." och vi alla började ASGARVA för att det var så sjukt fult. De andra passagerarna trodde förmodligen att vi var stupfulla.

Vi kom till lägenheten, åt lite mackor för vi hade inte ätit middag och sedan så somnade nog alla vi med ett leende på läpparna. Jag vet att jag gjorde det i alla fall och drömde säkert någonting sött om Jared, Tomo och Shannon.

Nästa dag var det dags att åka hem, så vi packade och städade lägenheten till perfektion (typ) innan vi åkte till T-centralen där vi låste in våra väskor i skåp så vi kunde springa runt på staden några timmar. Det blev ytterligare handlande -  jag hade ju sparat en massa pengar och planerade att köpa en massa vår och sommarkläder där nere. På JC blev vi alla lite trötta och vilade oss en stund:
Jag hittade en fin skylt och jag och Linda lydde uppmaningen:Sedan shoppade vi ett tag till, åt middag på Kungshallen med Lindas systeryster och systerysters japanska vän, där man kan äta massa olika gott (hamburgare, kinamat, tacos, italienskt, etc) och ändå sitta alla vid samma bord. Muy bueno. Jag åt friterad kyckling och ris. Muy bueno.

Efter det gick vi till tåget och bland de sista sakerna vi fick se i Stockholm (förutom en härlig skyline av nattStockholm) var detta, så det gjorde oss lite glada:Sen så åkte vi hem och fick oss återigen en egen kupé i ligg- och sovvagn. Vi skrattade åt dåliga skämt och kom ihåg hur underbart vi hade haft det under veckan. Sov och käkade lite Pringles (som var mina :3) och allmänt njöt av livet - jag gjorde det i alla fall.

På morgonen därefter snap:ade Jonna en snygg bild på mig med min nya (och första) tatuering som får vara sammanfattningen av våran helt AWESOME resa. Jag hoppas på att vi gör fler, lika bra, resor i framtiden.Och ja, det blev JÄVLA långt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Notera gärna att jag INTE vill ha kommentarer om hur min dag har varit, om att jag ska rösta på dig om ditten och datten! Skriv någonting relevant till inlägget!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0