Argt inlägg, ett mycket argt inlägg

Idag har det mesta gått skitdåligt för mig.

För det första; Jag har inget batteri på min mobiltelefon och inte heller någon laddare. Jag hann inte ställa in något alarm på telefonen och hade därför bara att lita på min husvärd att väcka mig i tid. Och jag är en mycket känd snoozare. Så vad tror ni jag gr när hon väcker mig och sedan åker på vattengymnastik? Ja, jag somnar om. Vaknar en halvtimme senare. Får stressa. Upptäcker att mitt balsam börjar ta slut. Har ingen frukost hemma så jag får dricka ett glad o'boy. Får ont i magen av o'boyen.

Åker till skolan.
Upptäcker att jag har fått ett mejl ifrån min PAhandledare som säger att jag ska byta till ett svenskt namn på min novell, så jag får skicka ett argt meddelande till henne där jag skriver att det inte är en svenska uppgift och att jag därför får ha en engelsk titel. Slutar skolan.

Ska handla lite diverse saker. Min klänning finns dock inte inne än, skorna jag vill ha är slut. Jag glömmer att kolla efter nitar och tygfärg, alternativt ett band. Canvasdukarna finns inte i rätt storlek någonstans och den enda som är i ungefärlig rätt storlek kostar tre gånger så mycket som alla andra. Great. Kan inte ta ut några pengar. Är AShungrig. Tänker köpa frukostvaror, men upptäcker anledningen till att jag inte kan ta ut pengar; Alla mina pengar har förts över på mitt sparkonto, av någon anledning.

Åker hem, AShungrig och trött. Upptäcker att jag måste ringa och säga till mina föräldrar att jag lever och mår bra, för att de inte kunnat få tag på mig när de hörde att det hänt en olycka på skolan. Måste skriva en PArapport, en inlämningsuppgift till imorgon och börja jobba på redovisningen som ska vara klar på onsdag.

Imorgon verkar dock bli bättre.


Kommentarer
Postat av: Lovisa

Låter som en underbar dag! ;) Sääh!

2010-04-13 @ 01:45:58
URL: http://looviiisaa.blogg.se/
Postat av: Sofia

Men ååååååh!! The Used kommer också! Och Pendulum!! Måste åka!

2010-04-13 @ 17:19:45
URL: http://nightsgrow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Notera gärna att jag INTE vill ha kommentarer om hur min dag har varit, om att jag ska rösta på dig om ditten och datten! Skriv någonting relevant till inlägget!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0