Note to you

I love Modern Family.


Tsun oe nga-hu nì-Na’vi p‹iv›ängkxo a fì-’u oe-ru prrte’ lu.

Jag har precis sett klart Avatar och jag måste säga att det är en film som är lika underbar varje gång man ser den. Eller så blir den bara underbarare~ ♥ Att jag verkligen glömde att den var så bra! Jag lär se den igen. Typ... inatt. Fan, jag är så JÄVLA sugen på lite Na'vi rollspel också. Attans.

Men nu ska jag se på The Big Bang Theory. För den serien är så jävla bra den med.Ps. Frasen 'Tsun oe nga-hu nì-Na'vi p<iv>ängkxo a fì-'u oe-ru prrte' lu' betyder 'It's a pleasure to be able to chat with you in Na'vi' utifall att ni inte förstod det :3


True Blood; Godric and Eric

Jag har blivit lite kär i Godric och Eric. Ja, jag såg ett avsnitt av True Blood igår natt. Tyvärr var det såklart avsnittet då Godric ska "möta solen". Typiskt mig. Men det var precis right amout of straight and gay vampires. Plus att de såklart var riktiga vampyrer. Det enda jag faktiskt har att gnälla på är huggtänderna som inte sitter där de ska, på hörntänderna, utan istället på tänderna bredvid framtänderna. Men det kan jag nog stå ut med :3 Tillskillnad från glittrande no-good-vampires.


The Used ställer in Pier Pressure!

Idag skickade Pier Pressure ut ett meddelande på Facebook där de meddelande att The Used tyvärr måste ställa in Pier Pressure.

"Dessvärre tvingas The Used att ställa in hela sin Europaturné i sommar. Detta drabbar därför också den planerade spelningen på Pier Pressure i Göteborg den 20 juni.

Meddelande från bandet:
"It is with great regret that we have been forced to cancel our upcoming appearances in Europe, UK and Russia, due to unforeseen circumstances resulting in a parting of ways with our management team. We deeply apologize to our fans who were looking forward to these show. We will reschedule these shows as soon as possible. In the meantime, we have begun writing and recording for our upcoming album. We look forward to returning with a new album and tour dates soon."

Pier Pressure hoppas att kunna presentera en ersättare inom kort!"

Jag som hade sett fram emot att se dem riktigt mycket och det är ju riktigt tråkigt att de var tvungna att ställa in, för jag kan tänka mig att det finns de som har bokat biljetter till Pier Pressure för att se bara dem, precis som jag från början bara bokat för att se 30 Seconds To Mars. Men, som Lovisa sa, så länge som inte 30 Seconds To Mars inte ställer in, så är jag nöjd.

Men fortfarande... I'm a bit sad D':


Awesomeness

Min lillsyrra på nio, snart tio, år är så awesome att hon faktiskt sitter och läser Illustrerad Vetenskap. Notera att hon läser och inte bara bläddrar igenom och kollar på bilderna. Sen ska jag göra hjärngympa med henne. Om det nu inte var så att hon ska gå och lägga sig om tio minuter xD

Men hon är awesome.

Man ska börja tidigt!


Här finner ni en mycket ledsen Amanda...

Jag är mycket ledsen... D:

Jag får inte leva resten av mitt liv på konserten och jag hittar ingen som har filmat konserten och som har fångat intensiteten! Dumma kameror som bleker allt bra... Jareds röst är ju det bästa!

Och jag har en massa skolsaker jag måste göra innan jag åker till Turkiet nästa vecka ;_;


I've heard a line that I am just a man, nothing changes we must make a stand and if that means to fight we can

Jag blir så arg på folk som skräpar ner, förorenar i onödan och antingen inte tror på att klimatförändringarna på jorden beror på oss eller helt enkelt inte bryr sig. Som gnäller över att folk lämnar hundbajs i diken, men inte bryr sig om att bära med sig en tom läskburk till närmsta sopkorg (den är inte så förbannat tung och du har ju trots allt burit på den när den fortfarande hade ett innehåll!). Människor som konsumerar och tar vår I-landslivsstil för given, när det nog inte finns en enda person som inte är medveten om att det varje dag dör hundratals, till och med tusentals, människor för att de inte kan få tag på rent vatten eller mat för att äta sig mätta. Och sen gnäller man över att glasspriserna har höjts!

Jag påstår inte att jag själv är ett undantag, för jag gnäller också över glasspriserna, men jag försöker ändå vara medveten om mina handlingar. Jag försöker att inte bry mig så mycket om de där glasspriserna och jag åker lokaltrafik istället för att köra bil (jag har inte ens börjat övningsköra!), jag försöker att välja vegetariska alternativ för att jag vet att det går åt otroliga mängder vatten och koldioxidutsläpp för att producera det kött jag äter, och ska jag äta kött så försöker jag alltid att äta upp varenda liten bit, och jag slänger alltid – ALLTID – mina sopor i en soptunna. Fast jag bryr mig inte om att plocka upp hundbajset.

Jag blir så otroligt irriterad på människor som säger Vår Planet, för det är banne mig INTE Vår Planet! Det här är en planet som skulle klara sig alldelens utmärkt utan att vi fanns här, men vi å andra sidan skulle inte alls finnas om inte Vår Planet gjorde det. Jag säger själv aldrig Vår Planet och om jag nu skulle råka göra det av vanan att ha gjort det tidigare i ett antal år så rättar jag mig alltid.

Jorden är inte
Vår Planet, det är en planet som låter oss bo här, en värd som låter oss leva här och ger oss otroliga gåvor trots vår otacksamhet. Jorden är inte till för vårat förfogande, inte en av våra ägodelar som vi kan tröttna på och glömma bort att vårda. För mig är Jorden lika mycket varelse som du och jag, men mycket kärleksfullare. Som en vänlig människa som öppnat sig själv för att ge oss boende, mat och andra gåvor. Inte skulle jag behandla en människa som gjort allt det för mig med att kasta mitt skräp på denne, blossa rök och avgaser i hennes ansikte.

Moder Jord har gett oss så väldigt mycket. Är det inte dags att vi ger någonting tillbaka till henne nu?


My favorite things~

Några av mina absoluta favoritsaker är att precis ha inhandlat en film som är underbar, lyssna på skitbra musik och dricka thé. Och här sitter jag och lyssnar på 'From Where You Are' med Lifehouse, dricker blåbärs-rooibos och har Avatar liggandes bredvid mig :3

Jag hade velat se på Avatar nu, men klockan är mycket, filmen är lång och jag ska upp tidigt imorgon för att gå till tandläkaren (vilket påminner mig om att jag måste borsta tänderna också) så jag måste gå och lägga mig nu egentligen. Men jag är nog vaken en liten stund till och skriver någonting kanske x3


Clash of the Titans and Inception

Var på bio ikväll och såg Clash of the Titans (ja, igen) och den var fortfarande bra, fast inte lika. Det bästa med hela bio kvällen var trailern till Inception, jag MÅSTE se den när den kommer ut. Den verkar så mindtwisting, typ som Paprika (filmen, inte grönsaken!). Just look at it!


Våren är här, våren är kommen~!

Nu är de där jävla kategorierna och håller på igen! Varför syns inte inläggen på min blogg när jag publicerar dem? Eller ens ett dygn senare? Nu jäklar i mig skickar jag ett arg inlägg till administratörerna på blogg.se!

I alla fall:

Jag känner att våren är här nu. På riktigt. När jag kan gå omkring med jackan i handen och äta piggelin med solbrillor på, då är det banne mig vår! På riktigt! Och då blirjag glad. För det innebär att snart är det sommar och det innebär... (den här sommaren i alla fall) ...PIER PRESSURE! :D Och ingen skola på ett BRA tag! Gosh. Sist jag slapp skolan så länge som jag nu kommer göra var innan jag började skolan! För hela tolv år sedan alltså!

Detta skall firas. När jag går ut i alla fall.

Nu ska jag äta middag. Och sen känner jag att jag vill skriva på en novell eller någonting, men jag misstänker att det kommer bli att jag skriver på någon jäkla rapport jag har att skriva till skolan, så att jag inte sitter och får dåligt betyg.

Wiee~


Nostalgi

Yes, feel free to laugh very hard if you'd like to. Rolling on the floor and all that.

Detta är mannen (se bild nedan) som jag under åren 2002 till och med 2006 (kanske till och med 2007?) var djupt förälskad i. Påstod jag i alla fall. Nu måste jag väl försöka återfå min heder smått i alla fall och säga att jag bara hade en tonårscrush i honom, precis som de allra flesta flickor i den åldern. Yes, I'm a bit embarassed about it. Och självklart hade jag världens bästa anledningar! Han var ju snygg och sjöng bra!

Och igår så blev jag lite... nostalgisk. Tyvärr. Och satte mig och lyssnade på alla mina gamla favoriter. Vilka var de ABSOLUT smörigaste av dem alla. Såklart. Jag gillar ju smör.

Men... Killarna splittrades ju och släppte egna skivor. Tja, de flesta av dem i alla fall. Och jag hakade ju såklart på min favorit av dem; Duncan James. Men jag måste säga att jag gillade hans cd. Faktiskt. Jag gillar den lite grann fortfarande (även om det är extremt generande att medge).

Så kunde jag ju inte låta bli Google igår heller. Och tydligen har min favorit gått och blivit bisexuell. (Jag kände det säkert på mig, det var säkert därför han var min favorit x3) Eller... gått och gått, han hade kommit ut. Så klart blev jag lite kär i honom. Igen. Typiskt mig. Så nu sitter jag ju och lyssnar på halvbra musik och är nostalgisk.

Blö.


Här skall en rubrik infinna sig. Nu!

Tågbiljetterna är nu i min ägo och dessutom betalda~! ♥

Nu måste jag dock försöka slita mig ifrån alla intressanta sidor på internet (Junjou Romantica och Facebook) och istället skriva klart presentationen till morgondagens redovisning - om Sofia känner att hon är klar tills imorgon, dvs.

Ps. Nowaki x Hiro-san is the shit. They're like Sammy and Ta-chan~ :3


Dåliga kategorier

Av någon anledning så funkar det inte riktigt som det ska med att publicera i vissa kategorier här, utan det slutar med att jag måste skriva ett till inlägg i en annan kategori och publicera för att det förra inlägget ska publiceras. Dåligt. Mycket dåligt.


FIFTY-SEVEN · PIER PRESSURE

Alla som hatar mig för att jag ska till Göteborg och Pier Pressure rekomenderar jag att sluta läsa nu. Ja, Sofia, jag menar dig xP

Jag har suttit och surfar runt lite för att jag är så sjukt spänd över Göteborgsresan. Det kommer ju att bli sjukt kul! Tråkigt bara att jag bara stannar lördag, söndag och måndag.

Då har jag kollat runt lite på bland annat Lisebergs hemsida (dit ska vi väl? :D Pretty please?) och lite på sevärdheter och annat kul i Göteborg. Har ju bara varit där en gång tidigare och det var himla länge sedan (2003)! Plus att jag inte kommer ihåg mycket mer än att vi fick åka färja varje gång vi skulle in till centrum, att vi var på Liseberg, shoppade och åt flera gånger på ett Kina-ställe som jag tjatade till mig (hehe). Tyvärr kommer jag inte ihåg vad det hette eller var det låg. Allt detta samtidigt som jag såklart lyssnade på bra musik som skall spelas under Pier Pressure :D

Yikes, vad jag är pepp för det hela!Royal Republic; Tommy-Gun

Awesome låt. Man blir bara så sjukt peppig/hyper/glad av den. Den är dessutom väldigt rolig. Lyssna. Älskar att sångaren är läderbög i slutet dessutom x3


I guilty stand before you
I know I misbehaved
I never meant to hurt you

I humbly beg forgiveness
Hope that my soul be saved
And if I had a final wish pretty Miss I would only ask this:

I want you to do me with a Tommy-gun, baby
With a tommy-gun baby do me, gun-Tommy
If you have to kill me use a Tommy-gun, baby
Use a tommy-gun baby do me, gun-Tommy

There ain't no use appealing
Your justice will prevail
This time I must be punished
No lawyer no attourney
No chance of breaking bail
So won't you grant this final wish pretty Miss?
Won't you save a last kiss?

I want you to do me with a Tommy-gun, baby
With a tommy-gun baby do me, gun-Tommy
If you have to kill me use a Tommy-gun, baby
Use a tommy-gun baby do me, gun-Tommy
I want you to do me with a Tommy-gun, baby
If you have to kill me use a Tommy-gun, baby

Gun-Tommy

Shoot me

I guilty stand before you
I know I misbehaved
I never meant to hurt you

I humbly beg forgiveness
Hope that my soul be saved
And if I had a final wish...
I would only ask this:

I want you to do me with a Tommy-gun, baby
With a tommy-gun baby do me, gun-Tommy
If you have to kill me use a Tommy-gun, baby
Use a tommy-gun baby do me, gun-Tommy
I want you to do me with a Tommy-gun, baby
If you have to kill me use a Tommy-gun, baby

Gun-Tommy

Nytt i sommargarderoben;

Jag har beställt lite gott och blandat från H&Ms sommarkollektion. Undrar om jag tog precis det linnet som Jonna trodde att jag skulle gilla. Jag tror faktiskt det, hon känner mig nog så väl x3

Och nej, jag har tyvärr inte lyckats beställa hem en Jared. Än.


Panic! at the Disco; Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off

Is it still me that makes you sweat?
Am I who you think about in bed?
When the lights are dim and your hands are shaking as you're sliding off your dress?
Then think of what you did
And how I hope to God he was worth it.
When the lights are dim and your heart is racing as your fingers touch his skin.
I've got more wit, a better kiss, a hotter touch, a better fuck
Than any boy you'll ever meet, sweetie you had me
Girl I was it, look past the sweat, a better love deserving of
Exchanging body heat in the passenger seat?
No, no, no, you know it will always just be me

Let's get these teen hearts beating. Faster, faster
So testosterone boys and harlequin girls,
Will you dance to this beat, and hold a lover close?
So testosterone boys and harlequin girls,
Will you dance to this beat, and hold a lover close

So I guess we're back to us, oh cameraman, swing the focus
In case I lost my train of thought, where was it that we last left off?
(Let's pick up, pick up)

Oh now I do recall, we were just getting to the part
Where the shock sets in, and the stomach acid finds a new way to make you get sick.
I hope you didn't expect that you'd get all of the attention.
Now let's not get selfish
Did you really think I'd really let you kill this chorus?

Let's get these teen hearts beating. Faster, faster
So testosterone boys and harlequin girls,
Will you dance to this beat, and hold a lover close?
So testosterone boys and harlequin girls,
Will you dance to this beat, and hold a lover close?

Dance to this beat
Dance to this beat
Dance to this beat

Let's get these teen hearts beating. Faster, faster
Let's get these teen hearts beating. Faster

I've got more wit, a better kiss, a hotter touch, a better fuck
Than any boy you'll ever meet, sweetie you had me
Girl I was it, look past the sweat, a better love deserving of
Exchanging body heat in the passenger seat?
No, no, no, you know it will always just be me

Let's get these teen hearts beating. Faster, faster
So testosterone boys and harlequin girls,
Will you dance to this beat, and hold a lover close?
So testosterone boys and harlequin girls,
Will you dance to this beat, and hold a lover close?

So testosterone boys and harlequin girls
Dance to this beat
So testosterone boys and harlequin girls
Dance to this beat
And hold a lover close
Let's get these teen hearts beating. Faster, faster
Let's get these teen hearts beating. Faster

Owl City; Fireflies


Inbördeskriget på Sri Lanka

Inbördeskriget på Sri Lanka. Inbördeskriget på Sri Lanka. Inbördeskriget på Sri Lanka. Inbördeskriget på Sri Lanka. Inbördeskriget på Sri Lanka. Inbördeskriget på Sri Lanka. Inbördeskriget på Sri Lanka. Inbördeskriget på Sri Lanka. Inbördeskriget på Sri Lanka. Inbördeskriget på Sri Lanka. Inbördeskriget på Sri Lanka.

Söta bögar är mycket roligare~ ♥

Nej, Amanda! Fy!

Inbördeskriget på Sri Lanka. Inbördeskriget på Sri Lanka. Inbördeskriget på Sri Lanka. Inbördeskriget på Sri Lanka. Inbördeskriget på Sri Lanka.


Loka likes Africa; Rooibos Citron och Junjou Romantica

Oj oj oj, jag har nog hittat några nya favoriter.

Eller, tja, favoriter och favoriter. Loka likes Africa kan nog vara en ny favorit (fast Coca-Cola kommer alltid ha mitt hjärta ♥), men Junjou Romantica har ju inte speciellt mycket konkurrans. Jag brukar oftast se på yaoi och det är inte heller särskilt ofta jag orkar kolla på någonting nytt. Men söt är den >w<


Min favoritställning? Stående!

Tänk ingenting kinky nu, era pervon!

Jag kom bara att tänka på att när jag ligger ner eller sitter så ser jag alltid ner på min mage och tänker "Uuuuäää, vilken fet och sladdrig mage jag har, jag borde banta och träna en massa!" och gråter en skvätt. Nästan. Men alltid, ALLTID, när jag står upp så har jag en platt och fin mage och jag blir bara glad när jag ser på den och tänker "Jag har en sån fin mage!".

Hur skumt skulle jag inte tycka att det var, förövrigt, om jag en dag upptäckte att jag hade fått mig magmuskler? Sjukt skulle det vara!


Förlåt oss, Moder Jord, och sluta spy aska nu!

Jag insåg just att om den där jäkla Kapla skulle få utbrott och det skulle hålla på i ett år som sist så skulle det innebära att Pier Pressure skulle ställas in för min del. Inte för att jag inte skulle ta mig ner, jag är säker på att tågen fortfarande skulle gå, men däremot lär ju inte banden ta sig till Göteborg. Vilket skulle innebära att det inte alls är någon idé att åka. Och jag skulle gråta floder.

Jag vet att det här är Moder Jords sätt att säga åt oss barn att det vi skysslar med inte funkar i längden, för om några år kommer det inte finnas något fossilt bränsle kvar och hur ska vi flyga då, och även om jag accepterar det som ett faktum tänker jag inte bara lägga mig ner och ge upp när det gäller 30 Seconds To Mars och en massa andra bra band!


A little writing, don't you think?

Här sitter jag och skriver på RomeoxRomeo minsann. Det trodde ni väl inte om mig?


Red; Take It All Away

You’ve stripped me down, the layers fall like rain
It’s over now, just innocence and instinct still remain
You watched me while I slowly disappeared
I reached for you to save me; you were frozen in your fear

Take it all away
Take it all away
Take it all away
Take it all away

Circling the pain inside my soul
I reached inside your silence to steal what you won’t show
I tried to find the answers in my fears
But what was found is lost again as soon as it appeared

Take it all away
Take it all away
Take it all away
Take it all away

I’m breaking; I can’t do this on my own
Can you hear me screaming out, am I all alone?

You take away

It's not the destination, but the journey

Här kommer det utlovade inlägget om konserten och resan till Stockholm (för en månad sen). Ni behöver inte notera att jag borde ha skrivit detta inlägg för en dryg månad sedan. Jonna, Sofia och Linda får säga till om det är någon bild på dem som ska bort och Josefine får säga till om jag måste ta bort hennes bild. Ja, Jared, Tomo och Shannon får också säga om jag måste ta bort någon bild på dem ;D

Det hela började med att Sofia gnällde som fan över att hon var tvungen att släpa sin väska till skolan och sedan från skolan till tåget genom halvsnöslask. Det var jobbigt (för henne alltså x3). Sen så gick vi och handlade proviant till tåget, vilket innebar mackor från Dagoberts och lite smått och gott från Konsum. Bara en timme sedan, efter jag hämtat ut min resväska från ett skåp på busstationen och både Linda och Jonna hade fått sina väskor körda till tågstationen, så satt vi på det rullande tåget mot Stockholm. Gissa om vi var glada när vi upptäckte att våra sittplatser var i en ligg- och sovvagn så vi fick ligga och sova hela natten ner till Stockholm! Och i en tom kupé dessutom :D

Här kommer ett par bilder;
Efter lite spelande och maten och skratt och alltihopa så bäddade vi sängarna och somnade. Vi sov alla som stockar, utom Sofia. Jag frös som fan dock, trots att jag hade två filtar. Nästa morgon så kom vi fram, duh, relativt utvilade och bara en timme försenade - WOHO!
Sen så vandrade vi nästan direkt till bussen för att ta oss till Nacka och lägenheten där vi skulle bo under veckan (eh, dagarna?). Mycket fin, mycket fin, var den. Dock tänkte inte lilla jag på att ta några bilder, så några sådana finns det inte.

Efter att ha bäddat i ordning sängarna och bytt kläder så drog vi ut på stan för att lilla moi skulle skaffa den tatuering som ni så snyggt kan se uppe på headern här ovan~ Så vi drog till Odenplan där vi fick irra runt lite (okej, följa gatan och hitta studion) innan vi kom fram. Sen fick vi irra tillbaka (gå tillbaka) för att hämta ut pengar för tydligen så var jag tvungen att betala kontant. Sen ville tjejerna köpa lite mat och för första gången fick jag se en självbetjäntningskassa(!) vilket var stort. När de ätit sina dryckyoghurtar så gick vi tillbaka och det pirrade mycket i magen på mig (som nu, för jag känner mig lite nervös på något vis, eller?).

Här har ni en förebild och lite annat:
Jonna, Sofia och Linda var SKITrädda och bajsade nästan i brallan. Och som de satt och ojade sig så höll de på skrämma vettet ur mig också, så jag nästan kutade ut och struntade i det hela. Bra att jag inte gjorde det, för då hade jag nog ångrat mig :)

Efter att ha tatuerat oss (mig) så åkte vi minsann till Nacka Forum och shoppade HELA dagen. Lite bilder från det kan ni faktiskt få (även fast det inte finns så många). En Bananbyrå hittade vi i alla fall.


Sofia var dock den enda jag fick fota, men hon var så GRYMT söt i sina shorts. Hon kunde sett gladare ut, men jag antog att hon inte vågade eftersom jag hade kameran framme x3

Efter en hel dag av mycket äventyr så drog vi sedan till lägenheten för att kolla vad vi hade shoppat (mycket kan jag säga!) och äta lite middag (mackor och frukt är ingen middag, Amanda...) och se på "Vem vet mest?" på ettan. Och House - SÅ KLART! Sen var vi ju tvungna att sova också, för vi skulle upp tidigt nästa dag för att se...

30 SECONDS TO MARS!! :DVi packade och gjorde oss i ordning och sedan drog vi iväg för att leta reda på Fryshuset och köa hela dagen. Trodde vi. För när vi kom fram så fick vi skrivet ett nummer på handen och sen så fick vi springa och göra vad vi ville hela dagen :D Så vi åkte på stan lite till och sen åkte vi tunnelbana några extra stationer, bara för att vi hade tid. När vi kom fram fick vi höra att det minsann skulle vara signering(!!!) klockan 15.00. Och vi som hade tänkt börja åka tillbaka mot Fryshuset från Stockholm centrum egentligen. Vilken tur man hade! Så där stod vi och pirrade och var spända och alldelens... alldelens skräckslagna. Vi skulle ju få träffa dem och... och...! OwO Oj oj oj, jag blir alldelens glad/hypad/spänd/nervös/konstig bara jag tänker på det! :D
Här är lite bilder från signeringen, så skriver jag sen vad som hände:

Lite kul var de att killarna stod i garderoben och signerade xD 20:- jacka, 20:- väska, 25:- jacka&väska.

I vilket fall som helst:
Jag köpte mig en av deras fina t-shirtar som de sen skulle få signera :3 Sen så stod jag i kön alldelens för kort tid (jag hann inte alls förbereda mig på att jag skulle stå där inom armavstånd ifrån dem!). Sen kom jag fram, Tomo var först och sedan Jared (Shannon låg väl och sov i turnébussen eller något, den jäkeln x3). Så jag lämnade fram t-shirten till Tomo.

Tomo: "Where'd you get this?" (om t-shirten)
Jag: "Um... There...?" *pekar till "butiken" två meter bort*
Tomo: "Oh!"

Sen så gick jag vidare till... *DOM DOM DOOOOM* JARED!!!!!! :D:D:D:D (Yes, it's a big thing.) Där stod jag SKITnervös, för jag tänkte ju misann visa honom min tatuering och jag ville varken vara starstruck eller svimma, så jag fick ta och förbereda mig medans jag räckte fram t-shirten och lät honom signa den. Sen, när jag egentligen bara ville gå därifrån och vara jätteglad, så kände jag mig tvingad att nämna tatueringen (jag kände Lindas brännande blickar i ryggen och misstänkte att hon hade spöat mig om jag inte sa någonting - skräcken övervann nervositeten, jag vet att Linda kan sparkas hårt). Detta är vad jag kommer ihåg hände:

Jag: "Whatdoyouthinkaboutmynewtattoo?" (för jag kunde minsann inte kläcka det ur mig i normal hastighet) *visar min tatuering*
Jared: "Oh, nice!" *tar tag i min arm och drar undan jacka lite mer och kollar noggrant* "It's the moment to live and the moment to die..."
Jag: *fidgeting*
Jared: "I've been thinking of getting it myself." *smile*
Jag: *melting* "Really?!" *överentusiastiskt*
Jared: "Yeah, it's an epic line."
Jag: *nods*
Jared: "You know what? Go see Tim (eller vad killen nu hette!) and he'll take a photo of it." *smile and waves at some random guy* "Tim (eller vad tusan han nu helle!)?"
Jag: *nods* "Okay... bye..." *vandrar skakande (I guess) iväg*

Så gick jag bort till Sofia, Jonna och Linda som försökte klämma ur mig vad som hade sagts, men jag lyckades bara klämma ur mig att jag skulle ta en bild av tatueringen, så jag gick några meter och så stoppade en kille med kamera mig och fotade först bara tatueringen och sen när jag trodde att jag skulle få gå och låsa in mig på en toa så att jag kunde sitta och skrika och fangirla mig ordentligt så skulle han tydligen ta en bild på hela mig. När han var klar så skulle jag såklart vara med på Faces of Mars också, så där var jag tvungen att skriva på några papper där det stod att jag lät dem använda bilden till att vad de nu ville använda den till innan jag kunde ta bilden som blev ungefär så här (fast med vit bakgrund):


Sen stod vi och köade ytterligare några timmar då jag träffade Nalin, Lovisa och Josefine som var värsta awesome tjejerna och som jag satt och pratade med till kön började röra på sig för att vi skulle få bli insläppta.
Här är jag med Nalin och Lovisa, snodd av Josefine (MOhahaha!), vi ser lagomt glada ut:Jättesöta typer som jag har tänkt hänga med i Göteborg i sommar, varesig de vill det eller inte! Och sen var det insläpp! *drar efter andan!* Vi kom in, visade biljett, kastade av oss jackorna i garderoben (jag skojjar inte, jag kastade av den, tog lappen och gav 40 spänn och sa "behåll växeln!" som var på 15 spänn) och så sprang vi upp för trapporna. Halvvägs uppe blev vi uppmanade att inte springa, slutade springa i två meter och sen sprang vi igen. Hamnade LÄNGST fram :D Fast vi ställde oss närmare mitten så att vi skulle slippa stå så långt åt sidan. Vi väntade ett tag och sedan så kom första förbandet på: Street Drum Crops. Riktigt coolt band. Efter dem så kom Carpark North.
Sen så kom såklart det mest efterlängtade av dem alla:

30 SECONDS TO MARS! :D

Jag har en del videos, men eftersom det tar en sån jäkla tid att ladda upp får ni ta och youtuba om ni vill hitta någonting att kolla på. Jag lovar att det är bättre kvalitet än mina i alla fall. Men några bilder kan jag bjuda på ändå (jag har taggat bilderna eftersom jag inte vill riskera att de blir stulna):Konserten var bättre än vad jag någonsin har kunnat föreställa mig och jag tror inte att jag än har insett hur jäkla bra den var. Den gav mig allting som jag alltid har velat ha ifrån en perfekt konsert: Ett bra band med bra musik och rolig stämning med underbara kompisar (nya och gamla) och stagedives, crowdsurfing och... åh. Det var bara så otroligt underbart. Alla bra låtar spelade de också. Eller... ja, nästan. Jag hade faktiskt önskat mig Alibi och Hurricane, men å andra sidan så hade jag önskat att de spelade alla sina låtar. Jag tror inte jag hade fått nog om konserten så hade varat i dagar!
Det var så jäkla underbart. Och tänk att jag ska få uppleva det igen! Ofattbart! Jag blir helt pirrig av att bara tänka på det! Jag blev helt skakig/nervös/glad/tokig av att bara behöva tänka igenom och återuppleva konserten och allting igen.

De började med Escape och jag kan inte tänka mig att man ska kunna göra ett mer awesome intro än som det var. Det var... nästintill obeskrivligt. Och sen när de fortsatte med Night of the Hunter. Åh, jag bara ryser. Jag ryser faktiskt varje gång jag lyssnar på låten och kommer ihåg hur det var på konserten (nu en månad senare till och med). This is War, 100 Suns, Attack, The Kill, From Yesterday. Attack var förövrigt hur awesome som helst. De andra låtarna också, visserligen, men ändå. Och de spelade Capricorn ♥ Och A Modern Myth, vilket jag aldrig ens hade haft en tanke på och GUD så underbar den var! Jag menar det verkligen. Jag är själv lite chockad över att jag lyckades hålla mig ifrån att storlipa, men det gick. Jag gråter dock en skvätt eller två när jag lyssnar på inspelningen nu hemma - om det är för den dåliga bilden, Jareds underbara röst eller för att jag vill tillbaka vet jag inte riktigt.

Men oj så underbart.

När konserten var slut (nooo T_T) så åkte vi hem, trötta och hur glada som helst. Det blev många skratt och kinky utlåtanden om att man ville ha sex med Jared (vem som gjorde dem säger jag inte, men ni kan nog gissa att jag gjorde det en gång i alla fall xD). På tunnelbanan till t-centralen så hände någonting som var lite olycksartat, men det slutade i skratt (för oss i alla fall). Det var en tös som hade lite för bråttom av eller på tunnelbanan och halkade på det nyskurade golvet. Hon låg och hade ont och hennes kompis försökte trösta henne. En del gick av för att se hur det gick, men i det hela blev det inte någon större uppståndelse. Till slut så var dock tunnelbanan tvungen att åka iväg och ur högtalarna hördes ett: "Jag måste köra vidare nu, tyvärr. Dörrarna stängs." och vi alla började ASGARVA för att det var så sjukt fult. De andra passagerarna trodde förmodligen att vi var stupfulla.

Vi kom till lägenheten, åt lite mackor för vi hade inte ätit middag och sedan så somnade nog alla vi med ett leende på läpparna. Jag vet att jag gjorde det i alla fall och drömde säkert någonting sött om Jared, Tomo och Shannon.

Nästa dag var det dags att åka hem, så vi packade och städade lägenheten till perfektion (typ) innan vi åkte till T-centralen där vi låste in våra väskor i skåp så vi kunde springa runt på staden några timmar. Det blev ytterligare handlande -  jag hade ju sparat en massa pengar och planerade att köpa en massa vår och sommarkläder där nere. På JC blev vi alla lite trötta och vilade oss en stund:
Jag hittade en fin skylt och jag och Linda lydde uppmaningen:Sedan shoppade vi ett tag till, åt middag på Kungshallen med Lindas systeryster och systerysters japanska vän, där man kan äta massa olika gott (hamburgare, kinamat, tacos, italienskt, etc) och ändå sitta alla vid samma bord. Muy bueno. Jag åt friterad kyckling och ris. Muy bueno.

Efter det gick vi till tåget och bland de sista sakerna vi fick se i Stockholm (förutom en härlig skyline av nattStockholm) var detta, så det gjorde oss lite glada:Sen så åkte vi hem och fick oss återigen en egen kupé i ligg- och sovvagn. Vi skrattade åt dåliga skämt och kom ihåg hur underbart vi hade haft det under veckan. Sov och käkade lite Pringles (som var mina :3) och allmänt njöt av livet - jag gjorde det i alla fall.

På morgonen därefter snap:ade Jonna en snygg bild på mig med min nya (och första) tatuering som får vara sammanfattningen av våran helt AWESOME resa. Jag hoppas på att vi gör fler, lika bra, resor i framtiden.Och ja, det blev JÄVLA långt.


It's the moment to live and the moment to die

Ny logotyp. För att Jonna tog en så jäkla snygg bild av mig på tåget hem från Stockholm, som jag inte upptäckte förrens idag. Den förtjänar att visas upp överallt. Typ.


Sometimes I feel like a monster and times I feel like a saint, I'm on my knees, you're my facorite disease

Jag känner en inre faghag börja krypa fram under min hud.Ps. Imorgon så åker nog mina minnen från konserten(♥) och resan till Stockholm upp, så jag inte glömmer x3 Jag har insett att jag pinsamt nog inte har skrivit det och ni borde ju få höra. Plus att det finns en massa fina bilder också!


I got more wit, a better kiss, a hotter touch, a better fuck, than any boy you'll ever meet, sweetie, you had me.

Gud, vad jag känner mig sugen på lite guy on guy action in roleplaying. Såklart har jag varken tid eller medel (vänner som gillar att gay-rollspela) just nu. Faktum är ju att jag såklart ska sätta mig på en buss om en halvtimme och åka ner till Luleå. Woho~ Tre timmars bussresa.

Jag får väl sätta mig och skriva på alla gay-noveller jag har i huvudet istälelt >_>

Allt är Panic! at the Discos fel som gjorde sig påminda och tvingade mig lyssna på "Lying is the Most Fun a Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off". Den var ju number one Shounen Ai song i högstadiet. Notera gärna att det var No. 1 SHOUNEN AI och inte yaoi.

Googla är mitt förslag, om ni inte vet vad yaoi eller shounen ai är för något. Rekomendation nummer 2; Googla inte det föregående om ni är homofober.


Romeo x Romeo

Jag vet inte hur många av mina läsare som faktiskt vet vad Romeo x Romeo är (tre-fyra stycken gissar jag, vilket är ungefär hälften av läsarna xD), men jag kan nämna för dem som faktiskt vet vad det är att jag har blivit riktigt jäkla sugen på att skriva på den igen. Det är ju mitt motherfucking hjärtebarn och jag vet inte varför jag slutade i vintras. Okej, jag vet väl, jag fick mycket att göra, men jag tycker ändå att det har blivit en för lång paus. Och det tycker nog Sofia med x3

Men i vilket fall som helst så vill jag fortsätta skriva på den, för Emil har blivit så förbannat söt nu. Men det känns som om jag skulle börja skriva på den skulle jag vara en jäkla lymmel som dissade allt skolarbete jag har. Fast det är jag väl i alla fall.

Vill ni läsa den? Då kan ni göra det här eller här. Jag vet inte om man kan läsa alla tjugofyra kapitel + prolog på den senare länken, men däremot så kan man rösta där så att jag är med och tävlar om att vara månadens manus, vilket ni gärna får göra :D Jag vet inte vad jag ville om jag skulle vinna, men vinna är alltid kul. Å andra sidan har jag inte skrivit tillräckligt många tecken än, så jag får väl ta och skriva lite mer. Återkommer när jag har skrivit 200 000 tecken.

Jag kan lägga till för dem som faktiskt orkar läsa dessa ca 170 000 tecken att jag förmodligen kommer att fortsätta publicera på kapitel1.se, just därför att jag då kommer att kunna tävla om att bli månadens manus och kommer att få fler läsare. Om ni har några invändningar till det och vill att jag fortsätter att publicera på den första sidan så får ni kommentera och så får jag se hur jag gör.UPDATE: Det jag skulle vinna om jag får läst böcker och vinner "Månades Manus" är en professionell lektörsläsning, dvs. att en person läser min bok och ger konstruktiv kritik om vad som kan förbättras så att mina chanser ökar till att bli publicerad ifall att jag skulle lämna in den till ett förlag.

Som sagt kan ni inte rösta på min bok just nu, för tävlingen denna månad är stängd och jag har inte uppnått minimum på 200 000 tecken, men jag kommer att fortsätta länka, så att ni kan fortsätta läsa, eller i alla fall rösta på min bok :D


Det går inte bra...

Okej, det går inte så FÖRBANNAT bra för mig nu när jag sitter och försöker skriva på projektarbetsrapporten. Inte bra alls. Jag fattar inte riktigt vad jag ska skriva, för exemplen är ju skrivna som att man har gjort ett projektarbete i form av en avhandling/uppsatsliknande sak.

Fast, som jag läste alldelens nyss:

När en dörr stängs öppnas en annan.

Man kan ju alltid hoppas. Jag ska då sitta här och rita ett tag. Hade velat ha cola och chips, men det har vi inte hemma och jag är inte överdrivet sugen på att ge mig ut på en promenad för att inhandla någonting, så jag får dricka vatten.


Fruits Basket~!

Jag sitter och ser på Fruits Basket (istället för att göra vettiga saker som skolarbete) och den är grymt söt. Och rolig. Jag har ju bara ett antal avsnitt kvar att se så jag tänkte att jag kan likväl se klart serien ikväll (läs: inatt).

Men jag vet inte vem som är min favorit! >///<

Shigure, Kyo, Hatsuharu, Hatohori... Fast Momiji är ju übercute >///< KYAA~


Det är nog ändå Shigure. Även om avsnittet då Touru blir sjuk väger över mycket på Kyos sida. Han är så sjukt gullig då x3

27 år (det är den magiska siffran trots allt~) och författare. Spelar roll att han är ett lolita-pervo innerst inne x3 Han är så sjukt rolig, älskar att retas och har ju trots allt sina gaymoments med Ayame. Men han kan vara allvarlig och mycket manlig o///o KYAA~ Fast det är nog ganska sällan ändå x3UPDATE (16 april 2010 00:49):

Kazuma-san var ju också ganska awesome. Har jag nämnt att jag är en sucker för far/son-förhållanden (inte av den sexuella typen, bastards!)? Well, jag är det. Speciellt om det är far/son med nära nog i ålder för att vara storebror/lillebror som jag älskar ännu mer.

Slutet sög dock. Måste läsa mangan nu >_> Tja, okej... Kanske inte nu...!


Everyone's looking at me, I'm running around in circles, a quiet desperation's building higher, got to remember this is just a...

Min största dröm är att vrida tillbaka min kropp till en åttaårings och sedan pausa den där, så att jag är åtta föralltid.

Det eller att jag vinner en massa pengar på lotto, så att jag aldrig behöver jobba på ett riktigt jobb i hela mitt liv.


This is a call to arms, gather soliders, time to go to war

Så.

Mitt hjärta känns tungt och själen känns aningen sjuk. Jag har bokat tåg till Göteborg. Jag ska dit. Förutsatt att ingenting hemskt händer. Det hoppas jag inte.

Mina underbara vänner härifrån norr ska inte med och det suger. Men jag får hoppas på alla underbara vänner från andra håll av landet istället :D Lovisa ska ju i alla fall åka, så jag blir ju inte helt ensam i alla fall!

En andra gång blir det. En andra underbar gång.

Hjärtat känns aningen lättare, men fortfarande tungt. Själen känns fortfarande sjuk, men det lättar. Livet känns underbart.


Allting är skit igen. Typ.

Nu går världen emot mig så härligt igen.

Jag bestämde mig för att sortera de där stjärnorna i tro om att det fanns 10-15 sorter. FEL. Snarare hundra sorter och ojämnt antal av alla!

Sen ska jag skriva på min rapport om dödsstraff. Skit. Tråkigt.

Jag vill boka tåg till Göteborg för Pier Pressure nu för att jag vill ha biljetten i min hand, men jag har ju inte pengar så att jag kan bada i dem precis. Jäkla Turkiet-resa. Jäkla 30 Seconds To Mars som måste komma och spela i Sverige igen så man måste åka och se dem >_> Jäkla mycket dyrare än Stockholmsresan dessutom.

Om det är någon som känner att de vill vara vänliga så kan de få sjänka en tjuga eller mer till min "Se 30 Seconds To Mars igen"-fond. Det är bara att lägga pengarna i ett brev och posta till mig. Fråga efter adressen via kommentarerna.


Pyssel

Läste just att The Used kommer till Pier Pressure. Underbart~

Sitter och pysslar ihop ett fotoalbum av alla 30 Seconds To Mars bilder jag framkallat från konserten. Jag har gjort två sidor och jag är redan tillbaka i Stockholm :3 Hittade även en påse med pappersstjärnor på DollarStore idag som jag först var väldigt tveksam till att köpa, men nu upptäckte var fylld av jättemånga söta stjärnor i massa olika färger och mönster (snygga, inte barnmönster!) och jag känner mig jäkla sugen på att köpa ytterligare en påse imorgon! :D En massa guld, blå, lila, röda och silvriga stjärnor. Och lila!

I vilket fall som helst så tror jag att det kommer bli awesome~

(Om det är någon som inte bor här uppe i Norr och som vill se albumet när det är klart (jag tror det kommer bli två till och med, för jag har så många bilder x3) så kan jag nog ta med den till Göteborg när det är dags för Pier Pressure :D)


Argt inlägg, ett mycket argt inlägg

Idag har det mesta gått skitdåligt för mig.

För det första; Jag har inget batteri på min mobiltelefon och inte heller någon laddare. Jag hann inte ställa in något alarm på telefonen och hade därför bara att lita på min husvärd att väcka mig i tid. Och jag är en mycket känd snoozare. Så vad tror ni jag gr när hon väcker mig och sedan åker på vattengymnastik? Ja, jag somnar om. Vaknar en halvtimme senare. Får stressa. Upptäcker att mitt balsam börjar ta slut. Har ingen frukost hemma så jag får dricka ett glad o'boy. Får ont i magen av o'boyen.

Åker till skolan.
Upptäcker att jag har fått ett mejl ifrån min PAhandledare som säger att jag ska byta till ett svenskt namn på min novell, så jag får skicka ett argt meddelande till henne där jag skriver att det inte är en svenska uppgift och att jag därför får ha en engelsk titel. Slutar skolan.

Ska handla lite diverse saker. Min klänning finns dock inte inne än, skorna jag vill ha är slut. Jag glömmer att kolla efter nitar och tygfärg, alternativt ett band. Canvasdukarna finns inte i rätt storlek någonstans och den enda som är i ungefärlig rätt storlek kostar tre gånger så mycket som alla andra. Great. Kan inte ta ut några pengar. Är AShungrig. Tänker köpa frukostvaror, men upptäcker anledningen till att jag inte kan ta ut pengar; Alla mina pengar har förts över på mitt sparkonto, av någon anledning.

Åker hem, AShungrig och trött. Upptäcker att jag måste ringa och säga till mina föräldrar att jag lever och mår bra, för att de inte kunnat få tag på mig när de hörde att det hänt en olycka på skolan. Måste skriva en PArapport, en inlämningsuppgift till imorgon och börja jobba på redovisningen som ska vara klar på onsdag.

Imorgon verkar dock bli bättre.


We are the Kings, we are the Queens

Jag tänkte bara säga att jag ligger här med Jared i sängen och han sjunger en massa fina ord till mig. Vilket innebär att han stör när jag försöker skriva sista raderna på min novell, den jäkeln.

Nåväl, jag tror minsann att jag ska släcka lampan och krypa ner i sängen så snart jag har skrivit klart de där raderna. Då får Jared sjunga hur mycket han vill för mig (däremot inte för högt, för han bor det andra också minsann!).

Godnatt =3=

Ps. Yeah, I know. "Please, get a life." Shut up, you motherfuckers.


Je veux ton amour, je veux ton revenge. I want you loving, all your lovers revenge, you and me could write a Bad Romance


Vårstädning och PA

Sitter i Gammelstadsrummet och håller på plocka undan massa gamla vindruvelådor, påsar och kvitton för att inte ska lockas att gå ut i det fina vädret lika mycket istället för att skriva på mitt projektarbete. Jag förstår verkligen inte varför jag inte bara kan slänga sån skit direkt?

Jag är i vilket fall nästan klar med mitt PA (ÄNTLIGEN!). Jag har bara lite kvar på novellskrivningen, lite rapport och sedan sammanställning av hela skiten. Är väl klar senast om några dagar. Sen har vi bara resten av alla skolsaker som måste in >_>


Målarstudio

Som några av mina närmaste vänner har fått höra så ska jag få ta delav våran tomma källare och göra den delvis till en målarstudio. Till min målarstudio. Detta har jag sysslat med under veckans gång och nu måste jag väl faktiskt säga att det är klart. Typ. Jag har hyllor där jag kan placera mina papper, canvasdukar, penslar, pennor och dylikt, jag har penslar, papper, canvasdukar och dylikt, jag har ett staffli, ett handfat med rinnande vatten att tvätta penslarna i och jag har en sopkorg. Jag har till och med en diskborste för att tvätta av paletten med.

Jag skulle gärna ha en till hylla fyld med fotoböcker och andra böcker som jag kunde kolla igenom för motiv och liknanade, men jag antar att det kan ta ett tag att samla på sig sådana, så jag är nöjd.

Men för att det ska vara en målarstudio måste man måla i den och det är precis det jag har gjort. Jag har officiellt invigt min målarstudio genom att måla två tavlor och jag måste faktiskt säga att jag är jäkla nöjd med dem båda. Jag är en motherfucking konstnär på riktigt nu. Eller... inte riktigt än, för jag har ju inte fått sålt någonting. Men i sommar kanske, när jag ställer ut på Konst i Det Gröna i Luleå. Kom och köp då, förresten, om ni har möjlighet x3

Men jag tänkte att ni skulle få er en inblick i studio(hörna)n, så här kommer lite bilder:
A v a t a r   o f   t h e   N i g h t


( T h i s   i s )   A   C a l l   t o   A r m s ;   W e   a r e   t h e   N i g h t

Ps. Om det är någon som känner sig sugen på att inhandla någon av dessa så är det bara att skriva en kommentar :3 Den övre tavlan är cirka 15x20cm och den nedre är nog 35x65cm (på ett ungefär, jag har inte kollat så noga).


Jag känner mig som en liten nörd

Nu har jag precis vandrat runt i Övertorneå för att köpa kopieringspapper. Inte fan hade Ica det. Jäkla... okej, de hade, men det var slut. Så jag fick gå till Konsum. Som inte hade pennorna jag ville ha (det hade Ica inte heller). Vanliga svarta tuschpennor med smalt stift. Så jag gick till måleributiken. Som inte heller hade det!

Men på Konsum fick jag i alla fall köpa mig kopieringspapper, en diskborste (för det är förbannat jobbigt att rengöra platspaletten med penslarna, för att inte tala om hur det sliter) och boken "Allt du behöver veta för att överleva i det 21:a århundrandet".

Nördig någon?Thriving Ivory; Angels on the Moon

För ett tag sedan, ett halvår sedan kanske, så gjorde jag ett test om vilken låt som var "min" låt och fick låten Angels on the Moon av Thriving Ivory. Då tyckte jag att det stämnde ju inte riktigt, för jag gillar rockigare låtar och den var inte riktigt min stil, så jag tyckte inte riktigt att det här testet träffade rätt.

Nu, alldelens nyss, så kom den upp på iTunes och jag lyssnade på texten, som jag många gånger tidigare gjort, och tänkte på det här testet. Tänkte att det träffade ganska mitt i prick ändå. Den där låten är så jäkla jag så det är inte sant. Uppe bland molnen och vill leva i min egna lilla värld.

Äh, här är låten och texten, så får ni lyssna själva istället. Den är ganska bra också.


Do you dream, that the world will know your name
So tell me your name
Do you care, about all the little things or anything at all?
I wanna feel, all the chemicals inside I wanna feel
I wanna sunburn, just to know that I'm alive
To know I'm alive

Don't tell me if I'm dying, cause I don't wanna know
If I can't see the sun, maybe I should go
Don't wake me cause I'm dreaming, of angels on the moon
Where everyone you know, never leaves too soon

Do you believe, in the day that you were born
Tell me do you believe?
Do you know, that everyday's the first of the rest of your life

Don't tell me if I'm dying, cause I don't wanna know
If I can't see the sun, maybe I should go
Don't wake me cause I'm dreaming, of angels on the moon
Where everyone you know, never leaves too soon

This is to one last day in the shadows
And to know a brother's love
This is to New York City angels
And the rivers of our blood
This is to all of us, to all of us

Don't tell me if I'm dying, cause I don't wanna know
If I can't see the sun, maybe I should go
Don't wake me cause I'm dreaming, of angels on the moon
Where everyone you know, never leaves too soon

You can tell me all your thoughts, about the stars that fill polluted skies
And show me where you run to, when no one's left to take your side
But don't tell me where the road ends, cause I just don't wanna know, No I don't wanna know

Don't tell me if I'm dying
Don't tell me if I'm dying
Don't tell me if I'm dying


DAMN, Linda som har fått mig att vilja en liten Siberian Husky


Börjar någon lessna?

Jag måste börja med att säga att jag känner att det här är en 30 Seconds To Mars fanblogg och inte min egen...

Och sedan fortsätter jag med att säga att Stockholm sitter fortfarande kvar och nöter i mitt huvud och jag blir inte kvitt känslan av lycka. Inte för att det är någonting negativt. Den sitter och gnager bak i mitt minne hela dagarna långa och det enda som är bättre är när jag kommer ihåg hur awesome det var och dessutom föreställer mig hur awesome det kommer att vara i juni på Pier Pressure. Inte nog med att de kommer vara där och vara helt jäkla bra - både HIM och Paramore kommer också att vara där.

Synd att jag inte orkar (eller vill för den delen) gå på Hultsfred. Det hade varit kul att se dem tre gånger.

Av någon anledning tror jag ibland också att de ska på Arvikafestivalen också. Jag tror jag har drömt det.

Bara sjuttiofyra dagar kvar. Och de som räknade ner till Fryshuset tillsammans med mig vet ju hur fort det går :D


Déjà vu

Jag tror inte jag riktigt förstår hur bra jag egentligen tycker att 30 Seconds To Mars är. För en dag så sitter man där och lyssnar på någon gammal låt och tänker "Gud, vad den här är bra!" och bara nöter sönder den. En annan dag lyssnar man på en av de nya låtarna och tänker "Den här är precis lika underbar om inte bättre!". Några dagar senare så har man nött sönder låtarna och tänker "You always do that! I know, I don't know why" precis som i början på Savior (jag är inte nörd) och orkar inte lyssna på någon av låtarna.

En dag senare, MAX två-tre dagar senare, så sitter man där och upprepar precis samma sak med precis samma låtar som man för någon dag sedan tänkte "Jag ORKAR INTE lyssna på den här en gång till!" och nu istället tänker - återigen - "Den är SÅ jäkla AWESOME!". Déjà vu.

Jag förstår inte.


3n l1ten n0t1s

Jag vet inte riktigt hur mycket man borde lita på ett apoteksföretag som heter MyPharmasy0nl1ne. Bara så att ni vet.

Nåväl, åter till MyPr0jekt4rbete.

Lite dialog

Jag tänkte meddela att jag faktiskt har skrivit lite grann på projektarbetet! Jag ska lägga upp dialogen så får ni läsa den. Men jag tänkte faktiskt bara ta och kolla på dokumentet lite kort, se om jag kommer på någonting och om inte annat så går jag och lägger mig sedan och snussar så gott~

Viktor: ”Låt henne vara.”
Vagabond: ”Men jag vill bara...!”
Viktor: ”Låt henne vara, säger jag!”
Vagabond: ”Men jag tänker bara fråga henne någonting!”
Viktor: ”Hon sover, låt henne vara!”
Vagabond: ”Se, hon är så gott som halvvaken redan!”
Viktor: ”För att du väckte henne med ditt grässtrå.”
Vagabond: ”Åh nej, nu somnade hon igen!”
Viktor: ”Tyst med dig, Vagabond!”


Istället för att skriva på mitt projektarbete målar jag

Alla som läser min blogg och därmed detta inlägg MÅSTE kommentera med vilken färg de skulle beskriva mig samt vilken färg de skulle beskriva sig själva. Det spelar ingen roll om ni känner mig eller inte, gör det bara. För när mitt PA är klart och inlämnat har jag tänkt börja måla till sommarens utställning på Konst i Det Gröna. Inspiration krävs!

Så snälla, säg.
Det värsta som kan hända er är att ni åker på att vara modell för någon av mina bilder.


Det gåååÅååår inte!

Jag gillar att jag flyttade datorn från vardagsrummet och tvn till köket och middagsbordet för att skriva klart mitt projektarbete, men att jag ändå inte har lyckats skriva ett vettigt ord som inte sen raderas på den. För "I want your drama, the touch of your hand" är en jäkla bra textrad, men inte min och skall därför inte heller ingå i mitt PA. För att inte tala om att det inte alls passar in - varken i novellen eller sammanhanget.

Nu ska jag med sanning på mitt samvete (wtf?) skriva på mitt projektarbete. Även om jag raderar det imorgon.


30 Seconds To Mars; Bad RomanceTill en början så gillade jag faktiskt inte riktigt deras cover på Bad Romance, av flera olika skäl. Dels för att det inte var samma text som till orginalet och del för att jag inte heller gillade soundet på låten - Jag har föredragit deras tidigare sound framför det på nyaste cdn. Men precis som med nya skivan så växte den som fast i mig. Och nu - precis som med nya cdn - så är den faktiskt riktigt bra. Jäkligt bra, faktiskt. Förutom att jag fortfarande stör mig smått på det faktum att texten är fel.

Och jag kan inte låta bli att tänka på hur jäkla bra deras akustiska cover på denna låt skulle kunna vara - och det är helt och hållet Jareds fel eftersom han skulle gå och sjunga några rader ifrån låten på konserten förra månaden.


Det blir inget!

Här skulle jag kunna skriva om hur gärna jag skulle vilja ha en pojkvän, men det tänker jag inte.

Jag skulle också kunna skriva om hur gärna jag INTE vill ha en pojkvän, men det blir det inte heller.

...

Så, då blir det mer eller mindre ingenting alls.

Godnatt.


Monstertrött (ha ha ha...)

Jag trodde att jag garanterat måste ha någonting fel på min inre klockan när jag är trött klockan tio på kvällen. Sedan upptäcker jag att klockan är halv ett och då är det inte lika konstigt. Även om det är lite konstigt fortfarande.

Skulle vilja se klart filmen Monster, men eftersom den precis har börjat och mina ögon håller på att lägga av för natten, så lär det inte bli någonting av det.

Jag måste bara tillägga att folk har en tendens att se jäkligt läskiga ut om man tar bort hela deras ögonbryn.


Attans...

...vad jag saknar att ha svart hår. Det är ju så jäkla snyggt och det kanske till och med är mer jag? Men jag gissar på att med det svarta håret skulle en galen mamma medfölja, med tanke på att det är hon som betalar blekningarna.

Men jag gillar ju svart hår... ;_; Fast jag glömmer det snabbt då jag tänker att jag gillar att ha kort hår men inte kunde sköta det så att det såg snyggt ut. Vilket påminner mig om att jag alltid glömde färga utväxten när jag hade svart och nu behöver jag inte det längre.


RSS 2.0