1, 2, 3.

Idag så stod jag på lur för postbilen. Ja, faktiskt. Mamma tvingade ut mig på en långpromenad med hundarna (egentligen så tyckte...

Fan, okej. Jag börar från början så inte alla sitter och tänker "VADFALLS!??!?!?!" när de läser saker.

1. Jag har sagt upp mig från mitt jobb. Ja. För jag mådde verkligen skit där. Det var aldrig bra stämning (okej, jo, på rasterna, men det är totallt en timme av min jobbdag på minst fem och en halv timme), och det gick bara utför. För alla. Varje morgon ville jag hitta en anledning att inte gå till jobbet och när jag väl var där ville jag hitta en anledning att gå hem. Jag var alltid trött när jag kom hem, om jag så sovit ut hela natten och kom hem klockan ett. Ibland sov jag dåligt i fyra timmar och skulle ändå orka jobba. Så vill jag inte känna mig när jag jobbar. Så jag slutade. Punkt.

2. Jag HAR anmält mig till arbetsförmedligen. Inte fixat helt klart när man går och slutför registreringen på ett kontor, men snart. Och jag kommer söka jobb till sommaren. Men just nu vill jag vara ledig. Känna efter. Känna efter rätt så jäkla mycket.

Ja, okej. Så idag jobbade jag alltså inte. Mamma vill absolut inte att jag spenderar mina dagar med att vara instängd hela dagarna och kvällarna, så hon vill gärna att jag går på en promenad med hundarna varje dag, så jag får komma ut lite.

...ja, det är en aning pinsamt. Inte lika pinsamt som att lura på postbilen, men fortfarande pinsamt. Och lurade på postbilen gjorde jag också. Mötte den flera gången på min promenad och sen när jag kom hem satt jag och väntade på att klockan skulle bli ett (då bilen brukar komma förbi oss). Och så gick jag och spanade. Och postbilen kom. Så då stod jag och väntade på bilen medan den lämnade post i fyra andra brevlådor först. Sket nästan ner mig när jag såg att postpersonen stoppade ner en kartong i vår brevlåda.

JA!!!!! MITT MASS EFFECT 3 COLLECTORS EDITION HAR KOMMIT!!!!!!!!!!!11 JAA!!!!!!!!AHAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!

Eller inte.

Jäkla Matilda som också beställer saker som kommer i kartonger.

Men mitt spel kommer imorgon! För jag har fått ett leverans meddelande (fick det en halvtimme efter jag stalkat postbilen) att de nu har skickat spelet. SÅ DET KOMMER IMORONG!!!!!!!!!!!!!! *imorgon ska det nog vara.

Hoppas jag. Kan ju hända att det kommer på torsdag också. När det ska komma ut i Sverige. Men jag hoppas på imorgon. Då kommer jag kanske skriva ett kärleksbrev till Megastore.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag tycker att det är bra att du har sagt upp dig, det är ingen idé att gå till ett jobb man bara hatar! Då blir man bitter. Ta ledigt nu och njut!

2012-03-06 @ 21:36:03
URL: http://nightsgrow.blogg.se/
Postat av: Anonym

När blir det Italien då??Och att man har något att göra på dagarna betyder inte automatiskt att man har koll på dagarna, ALLA i min klass har undrat vad det är för dag idag ;)

2012-03-06 @ 22:24:32
Postat av: Sofia

Den sparar tydligen inte mitt namn längre. Jag var ledig onsdag och torsdag förra veckan, inte helt enkelt att hålla reda på skiten då xDHar du varit hos tandläkaren igen??

2012-03-07 @ 10:21:47
Postat av: Sofia

Men alltså wtf är det för fel på dina tänder? Du har ju nyss "fått" den! :(

2012-03-11 @ 21:57:56
URL: http://nightsgrow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Notera gärna att jag INTE vill ha kommentarer om hur min dag har varit, om att jag ska rösta på dig om ditten och datten! Skriv någonting relevant till inlägget!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0