Mass Effect 3

Det gör lite ont i själen på mig när jag får en spoiler för ett spel. Även om det bara är en liten om vad som händer en timme in i spelet som jag redan hade räknat ut skulle hända utan att ens ha spelat spelet, så gör det lite ont.

Jag tycker som inte om att se en trailer till något där det dyker upp en massa saker som man inte vet ska hända, knappt det. Av någon anledning vill jag gärna veta så lite om t.ex. Mass Effect 3 som möjligt innan jag spelat det. För det känns som att jag annars kanske får veta hur det slutar. För det är ju bara den sista timmen av spelet som man slåss mot bossen. Eller?

Så jag blir lite ledsen i själen när det dyker upp spoilers i alla trailers. Jag vill inte veta en massa saker om det än. Jag förstår om andra tycker det är kul att veta så mycket som möjligt, det vill jag också, men inte före jag spelat igenom spelet. Jag vill ju ha en trailer som de här:Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Notera gärna att jag INTE vill ha kommentarer om hur min dag har varit, om att jag ska rösta på dig om ditten och datten! Skriv någonting relevant till inlägget!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0