60-68-66.4

Jag tycker inte att jag förändrats mycket i min kroppsform förutom att mina bröst har blivit bomber (okej, inte riktigt, men de är mycket större än jag kommer ihåg!). Och ändå hade jag gått upp 4 kilo sen sist när jag kollade. Hela 68 kilo vägde jag (då ska vi meddela att 90 av det är vatten och fett). Då blir jag ledsen när folk som både är och väger mindre än mig vill bli ännu mindre. För jag har normalt BMI (22). Visserligen kan jag väga nästan 10 kilo mindre och fortfarande ha normalt BMI, men ändå.

Fast det är inte så farligt egentligen. Nu när jag vägde mig idag igen (utan kläder och utan att ha hunnit fylla magen med mat) så vägde jag 66.4. Alltså har jag hunnit gå ner 1.5 kilo under natten. Fast också gått upp 2.5 sen sist jag vägde mig.

Men jag har ingen aning om var dessa kilo satt sig! För jag har samma storlek på alla kläder som i somras och inte heller ser någonting större eller sladdrigare ut. Utom magen, men den har jag aldrig gillat heller. Och jag betvivlar starkt att det är där som 2.5 kilo satt sig.

Men det fick mig ännu mer motiverad till att sluta dricka cola hela tiden. Jag har ju inte tänkt på det så mycket förut, eftersom jag inte äter godis och popcorn inte innehåller mycket av något utom majs. Men nu har jag inte druckit cola eller någon annan dricka på en vecka. Good för mig.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag har gått upp väldigt mycket i vikt sen jag flyttade till Uppsala (inte så konstigt med tanke på alla muffins, chips och ostbågar jag satt i mig). Men det märks inte heller på mina kläder (eller ja, mina jeans har börjat strama lite nu..) och ingen här nere tror mig för dom tycker jag ser likadan ut som tidigare. Och det gör jag i stort sett, om man inte känner mig så väl som jag gör.Jag har inget krav på att jag ska gå ner i vikt, men jag ska göra om min kropp lite, vill att det ska synas att jag brukade gå i gymnastik, om vågen sedan väljer att följa med så är ju det helt okej.Läsk har jag faktiskt slutat dricka sen jag flyttade ner, brukade ju dricka Fanta till middag varje helg tidigare, men flaskorna går inte in i min kyl! :(

Blev äcklad av läsken nu när jag var hemma igen.

2012-01-11 @ 15:48:18
URL: http://nightsgrow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Notera gärna att jag INTE vill ha kommentarer om hur min dag har varit, om att jag ska rösta på dig om ditten och datten! Skriv någonting relevant till inlägget!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0