Me no gusta

Hej, jag heter Amanda och jag har stigit upp okristigt tidigt idag.

...

För att vara ledig alltså. Men så går det när man måste hinna med bussen som går klockan åtta för att hinna med tåget som går 16.18 från Luleå. Om man nu inte vill chansa på att åka med 12.00 bussen och vara framme i storstaden tio minuter innan tåget går. Vilket jag inte var så sugen på.

Så jag steg alltså upp klockan halv sju idag. För normalt folk är det väl en ganska normal tid, men jag ska allstå ämnföra detta med min vanliga tid då jag stiger upp tidigast halv åtta när jag jobbar klockan nio. Och då är det när jag ska duscha och laga mat innan jag går till jobbet. En vanlig dag stiger jag annars upp halv nio och hinner ändå i tid till jobbet.

Så nu är jag muy trötto. Och måste vänta ännu en 40 minuter innan nästa buss går från Haparanda. Det här med att bo i en lite by i norra Norrbotten (eller ja... det ligger faktiskt ganska i mitten av Norrbotten) är inte helt bra när man vill åka någonstans.

Kommentarer
Postat av: Gaymasen

Kollektivtrafik norröver, kill me. Haha.Och jo linne under tröjan funkar men jag gillar oftast inte att ha något under en tröja. ^^

2012-02-10 @ 13:38:10
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Notera gärna att jag INTE vill ha kommentarer om hur min dag har varit, om att jag ska rösta på dig om ditten och datten! Skriv någonting relevant till inlägget!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0