Folksam

Alltså, ursäkta mig Folksam, jag vet inte vad det är tjejen tränar för kampsport i reklamen, men jag antar att det är karate eftersom reklamen heter det på youtube. Men frågan jag egentligen har är varför hon är i samma träningsgrupp som de med grönt och blått bälte om hon har rött bälte? Såg jag inte helt fel är det en där med lila bälte också. Rött bälte är hela fyra graderingar ifrån blått, fem ifrån lila.

För de som inte gått karate eller kan mycket om kampsport så är det inte heller bara att träna ett år för att nå nästa gradering. I jujutsu var det ett halvår till gult bälte från vitt, sen ett halvår till (om man tränade hårt) till orange, sen minst ett och ett halvt år till grönt, sen tre till blått och så vidare.

Känns lite konstigt med en nästan nybörjare tillsammans med en som har tränat i minst fem-sex år.

Folksam: Gör er efterforskning. Annars stör jag mig på er reklam och då kommer jag inte satsa på att gå till dem för försäkringar.

Usch på er.

Kommentarer
Postat av: Jonna

När jag tränade karate tränade de flesta samtidigt, beroende på vad man tränade. Det var oftast en nybörjargrupp först och sen alla äldre, dvs tränade min pappa (som har grönt bälte) med de som har lila.

2012-02-27 @ 14:12:16
Postat av: Jonna

Graderingen skiljer ju sig från stil till stil, när jag tränade var det vit, gul, orange, blå, lila, grön, brun, svart.

2012-02-27 @ 14:20:14

Kommentera inlägget här:

Notera gärna att jag INTE vill ha kommentarer om hur min dag har varit, om att jag ska rösta på dig om ditten och datten! Skriv någonting relevant till inlägget!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0