Arbetsförmedlingen

Nu har jag skrivit in mig på arbetsförmedligen igen. För första gången på 1,5 år. Misförstå mig rätt nu, jag är inte av med jobbet. Bara kanske inom en snar framtid. Och då vill jag gärna vara förberedd. För att jag alternativt ska få någon ersättning om jag skulle vara arbetslös hela sommaren (vilket jag väl egentligen vill, men nu kommer jag vara tvungen att söka någonting i alla fall).

Mamma skrämde mig där rätt ordentligt med historien om en 19-årig mamma som fick cancer, men inga pengar från försäkringsbolaget för hon hade ju inte varit inskriven på arbetsförmedligen i ett halvår. Och jag hinner nätt och jämnt med ett halvår innan jag börjar blugga i höst.

Men nu...! Mass Effect. Måste komma på om jag ska ta och spela som kille nu eller inte. Det kan jag nog göra medan jag väntar på att näsblodet ska sluta. Ja. Det är den tiden på året igen. Och det hälper inte att jag nyser.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Notera gärna att jag INTE vill ha kommentarer om hur min dag har varit, om att jag ska rösta på dig om ditten och datten! Skriv någonting relevant till inlägget!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0