05.24

Nu kliver normala människor upp (ehum). Lite half onormala människor åker iväg för att jobba nu (pappa). Jag... ja, jag är ju inte vaken för att jag stiger upp som normala människor kan jag säga. Och jag åker då definitivt inte till jobbet nu! (Arbetslös, WOHO!!)

Nej, Amanda, hon är vaken nu för att... tja, för att hon inte gått och lagt sig än. För att hon har suttit och ritat hela natten på sina arbetsprover och inte hålligt koll på tiden riktigt. Vilket jag inte förstår hur det gick till, för jag kollade nämnligen klockan för antalet timmar/minuter sedan för att se vad det var för datum för att räkna ut hur många dagar jag hade kvar innan jag måste skicka iväg mina färdiga portfolier (ja, plural, för jag måste ju göra olika till olika skolor).

Ändå är jag inte klar med dem. Inte på långa vägar. Jag har bara precis gjort färdigt skissen(!!) till den nionde bilden (eller tekniskt sett den fjärde, men det blir den nionde bilden som är färdig. Om man räknar med den halvklara andra bilden förståss. Och det ska vara tio. Till serien. Sen ska jag göra tre bilder till, på temat rött. Och sen ska jag göra bilderna till Linnéuniversitetet också. Vilket är en fyra stycken. Men då är en av dem en hel bunt med skisser som man ska skanna in och sätta ihop till en bild. Och SEN är jag klar. Fast då släpper ju Umeå Universitet sina instruktioner till arbetsprover och då ska jag göra dem. Och ska vi gå efter förra årets arbetsprover dit så ska jag göra tre bilder och en skulptur.

...

Ja. Så jag har vänt på dygnet.

Nu ska jag sova. Tur att det är lördag imorgon (idag). Och att jag är arbetslös. Fast det var ju därför jag sa upp mig också. För att rita hela dagarna och nätterna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Notera gärna att jag INTE vill ha kommentarer om hur min dag har varit, om att jag ska rösta på dig om ditten och datten! Skriv någonting relevant till inlägget!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0