Ledighet.

Jag funderar på om man kanske skulle ta en vecka ledigt från jobbet för att göra ingenting. Alltså. Absolut ingenting. Skaffa dataförbud för sig själv under samma vecka. Eller i alla fall internet förbud. Bara skriva, rita och måla hela veckan. Kolla tv och film. Inte göra NÅGONTING.

Är jag en dålig människa som vill ta ledigt från jobbet för det? Kanske nästa vecka. Eller veckan efter det? För jag är riktigt sugen på att bara vara ledig för en gångs skull och inte göra någonting. Varje ledig dag eller vecka jag haft under hela sommaren har gått åt till att göra någonting. Stressa iväg på något. På konserter eller födelsedagar eller någonting sånt. Inte för att det inte var kul, men det har känts som att jag inte haft några dagar i sträck då jag inte behövt göra ett piss.

Hm.

Kanske borde ta ledigt lite. Kanske inte en hel vecka, med tre dagar i alla fall? Typ... torsdag och fredag nästa vecka och måndagen därpå? Eller onsdag-fredag? Eller en hel vecka?

Eller kanske säga upp sig? Det skulle vara så skönt!

Kommentarer
Postat av: Gaymasen

Haha nej och lyckas en våg ta sig in i hemmet - spräng den! Direkt. ;-)

2011-09-21 @ 18:59:33
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Notera gärna att jag INTE vill ha kommentarer om hur min dag har varit, om att jag ska rösta på dig om ditten och datten! Skriv någonting relevant till inlägget!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0