På tisdag på torsdag på tisdag på torsdag!

På tisdag (imorgon) åker vi till flygplatsen för att flyga HEEEEEEEELA vägen till Thailand.

På torsdag så är det första hela dygnet vi är i Thailand.

HELL TO THE YEAH!!!!

Thailand

JAG VILL TILL THAILAND NU!!!!!!

Jag bara sitter och tänker på alla marknader jag vill gå på och alla fina tyger som jag vill ta på och lukta på kryddor och se om jag kan lura Matilda att käka en insekt och besöka tempel!!

NUUU!!!!!!!!!!! JAG VILL NU!!!!!!!!

Bara fyra dagar kvar till vi åker. Bara fem dagar kvar tills vi är framme. Bara sex dagar kvar tills jag har sovit ut en natt och orkar göra allt som jag vill göra!!!!!!!!!!!!!!!!!

Till Jonna:

Jag tycker också att Raj är gullig. Det är konstigt, men han är det. Han är den där bortglömda tysta typen i gänget men egentligen är han rätt intressant x3

Och skorna är från Nelly. 299 pix och därför kunde jag inte låta bli. Hade de kostat mer hade jag kanske kunnat vänta tills vi kommer hem från Thailand med att beställa, men nu kunde jag bara inte.

WhatTheHeck?

"Anmäl dig till dagens blogg och ta del av mina 1800 läsare om du känner för det!"

Eh.

Vad ska jag med så många läsare till? Jag bloggar ju aldrig!

Jag är väldigt ytlig idag, ja.

Idag fick jag hem de här skorna i brevlådan. Ja, jag vet att jag åker till Thailand nästa vecka och säkert kan hitta ett par likadana eller finare för halva priset, men jag har velat ha såna här i ett år eller längre nu och VILLE INTE VÄNTA.

Problemet är att de är högre än de ser ut. Tror jag. Och lite konstiga att gå i. Jag tror det är för att platån under tårna är lite rundad och jag har noll vana med höga klackar sen jag tog studenten. Men jag vänjer mig nog. Hoppas jag. För jag älskar dem. Och de sitter som gjutna. Fast jag fryset om fötterna nu. Men det gör jag å andra sidan alltid.

Men visst är de FIIIIIIIINAAAA!?

MTV EMA

Ursäkta mig? Nu drar vi på allt som är irriterande med EMA i ett blogginlägg istället för på facebook.

Varför gavs priset för Best Alternative ut på röda mattan istället för under själva galan? Va? Vad fan måste jag säga.

Och varför är inte 30 Seconds to Mars med på Best Live?! VAD FAN!? De måste väl ändå vara nominerade!! DE HÅLLER JU FAN PÅ ATT SLÅ VÄRLDSREKORD PÅ FLEST LIVE SPELNINGAR UNDER ETT ALBUM!! Det tycker jag inte är helt rätt. Inte alls för fem öre.

Ja, jag har självklart lagt märke till det tidigare, men sen har jag som glömt det för att slippa det.

Förklara för mig varför Bruno Mars är med på Best New Artist. Gärna. Tack så mycket. Han har väl varit med mer än bara i år? Tycker jag. Han har ju debuterat för mer än 12 månader sedan så borde han inte ha varit med förra året i den här kategori då?

Och nu missade jag att 30 Seconds To Mars vann World Stage också. När hände det?

Jag blir ledsen av att se Adam Lambert sjunga med Queen. Jag gillar Queen. Och Adam Lambert. Men det är ju fel. Det ska vara Mercury på scen. Ingen annan. Fast det har gått 20 år.

Kryp i örona!!

Det känns som att jag har något i örat. Typ ett kryp eller  något. Det kliar och känns som att någonting litet litet går i örat på mig. Jätteäckligt är det. Funderar allvarligt på att hälla fruktsoda i örat för det går ju fan inte över. Inte ens när jag petar med en penna.
Det känns som att jag har något i örat. Typ ett kryp eller  något. Det kliar och känns som att någonting litet litet går i örat på mig. Jätteäckligt är det. Funderar allvarligt på att hälla fruktsoda i örat för det går ju fan inte över. Inte ens när jag petar med en penna.

...

Jo. Nu gick det över lite grann. Hoppas det inte kommer tillbaka.

Eidetic memory

Jag vill ha ett perfekt minne som Thane i Mass Effect 2 och kunna återuppleva fina stunder jag haft i mitt liv.

Typ som när jag träffade Shimon Moore.

Det vill jag gärna återuppleva. Det var trevligt att nästan vara helt normal med en känd man vars musik jag älskat i flera år och dessutom få komplimanger av honom angående mitt hår.

Det vill jag väldigt gärna återuppleva.

Dumma mitt minne.

Utbytartekniken

Vi bytte ut Titanic mot Big Bang Theory tillsammans med mjölk och kakor. Vi klarade inte av att se all panik när folk inte kommer med på livbåtarna och sen ligger i iskallt vatten och väntas på att räddas fast ingen kommer. Typ.

Med "vi" menar jag självklart "jag".


Titanic

Alltså Titanic är en så jävla underbar film. Musiken, historien, karaktärerna, skådespeleriet! Älskar alltihopa så mycket att jag nästan kissar ner mig.

Jag har sett många filmer i mina dar, men jag måste säga att det är få som efter fjorton år fortfarande får mig att bli stressad för att någon håller på dö eller båtar sjuker eller vad som nu händer. Eller lipa så som jag gör till den här filmen.

UNDERBAR!!
Måste dock säga att jag inte hade velat se den som jag hade sett trailern först...

RSS 2.0